BatteryVolttas je napisao/la: 07.08.2025., 08:54
Imaju često pametne "obzervacije " tipa.. Charles je odrastao u toj džungli Ferrarija i lakše se snalazi u svom tom kaosu dok je Lewis došao iz uređenog Mercedesa gdje su godinama, prvo Ross Brown sa Michaelom Schumacherom slagali slagalicu da bi taj Mercedes bio ono što je bio i sad jednostavno se Lewis tu ne može snaći dovoljno brzo i dovoljno dobro a Leclercu je ovo prirodno stanište..on za drugačiji način funkcioniranja osim kaosa i ne zna.
To je jedan dobar zaključak.
Plus , Q2, Lewis za koliko 0,012 ispada , Leclerc prolazi, mijenjaju se uvjeti u Q3..možda bi se i LH borio za pole da je kojim slučajem upao u taj Q3..tanka je nit između uspjeha i katastrofe .
Uglavnom,da..dobri su,ali preeeedugački.. na pola sam ugasio.kažem.. nemam vremena slušat to preko 3 sata nažalost .
Nzm, apropo Leclerca i Ferrarijevog departmana za startegije i sad Lewisova situacija... Meni se čini da su većina pa i taj Paja zaboravili na Sebastiana Vettela i njegove muke 2020 godine. Bukvalno par ljudi iza Seba. Ako Leclerc nije iz tog naučio nešto, onda se ja pitam za njegovu inteligenciju i način razmišljanja. Leclerc je vozač koji samo sluša i retko se zapita da li je nešto ispravno ili ne, nije otporan na greškice i vadi se na sirovu brzinu koju poseduje.
Zar vam to nije normalno da odjednom Lewis ne funkcionira na stazi u prvoj godini bez Boningtona? Vaš kontraargument bi bio "ima dosta vozača koji su menjali timove pa se snalazili" ali Adami je horor inženjer a Ferrari ima unapred zacrtane strategije koje se izgleda ne prilagođavaju naglim izmenama tokom sesije. Previše hejtanja vozača zarad nečeg što ima logične razloge zašto je to tako.
A Ferrari i ne veruje vozačima jer imaju unapred kalkulisane parametre. Pa evo Leclerc dobije pogrešne gume i eto ne dopuštaju mu da na svoj način upravlja utrkom u Mađarskoj. Takav Ferrari ne zaslužuje nikog, ni Lewisa a ni Charlesa. Ko državni posao.
@Alen, to si u pravu,da..Ferrari ima unaprijed isplaniranu strategiju i ništa na stazi što se dogodi ne može njih natjerati da promjene mišljenje..ako su oni zamislili u 22. krugu ići na hard, to se ide na hard makar i kiša padala
BatteryVolttas je napisao/la: 10.08.2025., 11:16
@Alen, to si u pravu,da..Ferrari ima unaprijed isplaniranu strategiju i ništa na stazi što se dogodi ne može njih natjerati da promjene mišljenje..ako su oni zamislili u 22. krugu ići na hard, to se ide na hard makar i kiša padala
vlado je napisao/la: 29.07.2025., 22:01
Povlacim sve sto sam ranije negativno rekao za Pavla Zivkovica u podcastu Lap 76.
Izvinjavm se Pavle. Bio sam naivan.
A brate molim te napiši razloge što si negativno rekao i zašto si promjenio mišljenje..
Pogledam ponekad lap76 ali to traje preko 3 sata, pa nemam ja vremena za svaki sat tog podcasta...
Ja cijenim obojicu iz Lap76 i ne mogu prežalit što više na SK nemam njih kao komentatore za Moto GP...
evo upravo slušam emisiju na temu Hungaroring 2025...ali kažem.. poslušat ću možda sat, sat i pol..nemam vremena za svihj 3 sata i 10 min koliko traje
Ono je ustvari bilo sa te “ljudske”strane. Ali sada ih opet smisliti ne mogu. Jebi ga.
Grijeh je da njih dvojica imaju takav uticaj. Štulić je takve davno opjevao.
vlado je napisao/la: 29.07.2025., 22:01
Povlacim sve sto sam ranije negativno rekao za Pavla Zivkovica u podcastu Lap 76.
Izvinjavm se Pavle. Bio sam naivan.
A brate molim te napiši razloge što si negativno rekao i zašto si promjenio mišljenje..
Pogledam ponekad lap76 ali to traje preko 3 sata, pa nemam ja vremena za svaki sat tog podcasta...
Ja cijenim obojicu iz Lap76 i ne mogu prežalit što više na SK nemam njih kao komentatore za Moto GP...
evo upravo slušam emisiju na temu Hungaroring 2025...ali kažem.. poslušat ću možda sat, sat i pol..nemam vremena za svihj 3 sata i 10 min koliko traje
Ono je ustvari bilo sa te “ljudske”strane. Ali sada ih opet smisliti ne mogu. Jebi ga.
Grijeh je da njih dvojica imaju takav uticaj. Štulić je takve davno opjevao.