Max Verstappen
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Naletio sam jutros na video jučerašnjeg intervjua za službenu F1 stranicu. Pitali su ga u smislu da komentira vijesti oko mogućih pregovora sa Mercedesom ili tako nešto. Max nije ni potvrdio ni negirao, već je počeo pričati (otprilike) o tome kako je fokusiran na trenutne vožnje i poboljšanje performansi Red Bulla. Po tom izbjegavanju odgovora, ja bih rekao da tu ima nečega i da je sigurno u nekakvim kombinacijama s Mercedesom.
Uglavnom, meni se već neko vrijeme čini kako bi Max mogao napustiti lađu koja tone. Od svih onih problema u timu nakon smrti gazde Matešića, curenja onih poruka Hornera pa prepucavanja između dvaju tabora (Marko, Horner), odlaska vrhunskih inženjera, nemogućnosti pronalaska drugog vozača koji će se prilagoditi teškom stilu bolida... Mislim da je Maxu u glavi "hvala lijepa, odoh ja."
Osobno, volio bih ga vidjeti u nekom drugom bolidu. Mislim, ne treba ni govoriti da je trenutno najbolji vozač na gridu, ali baš me zanima kako bi vozio u drugom okruženju, s drugom pogonskom jedinicom.
P.S. Iako imaju Leclerca, u Ferrariju su trebali reagirat na vrijeme i ponudit Maxu sve što mu treba i dat mu odriješene ruke kao onda Schumiju.
Uglavnom, meni se već neko vrijeme čini kako bi Max mogao napustiti lađu koja tone. Od svih onih problema u timu nakon smrti gazde Matešića, curenja onih poruka Hornera pa prepucavanja između dvaju tabora (Marko, Horner), odlaska vrhunskih inženjera, nemogućnosti pronalaska drugog vozača koji će se prilagoditi teškom stilu bolida... Mislim da je Maxu u glavi "hvala lijepa, odoh ja."
Osobno, volio bih ga vidjeti u nekom drugom bolidu. Mislim, ne treba ni govoriti da je trenutno najbolji vozač na gridu, ali baš me zanima kako bi vozio u drugom okruženju, s drugom pogonskom jedinicom.
P.S. Iako imaju Leclerca, u Ferrariju su trebali reagirat na vrijeme i ponudit Maxu sve što mu treba i dat mu odriješene ruke kao onda Schumiju.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Previše su slabi u Ferrariju za takav potez.
Max ako ide van RBR-a, to je ili Merc ili AM. Ja više naginjem na Merc, iako je Newey AM-u.
A i da dovedu Maxa u Maranello, što bi se desilo?
Ubistvo Čarlija vjerojatno.
Max ako ide van RBR-a, to je ili Merc ili AM. Ja više naginjem na Merc, iako je Newey AM-u.
A i da dovedu Maxa u Maranello, što bi se desilo?
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari

Čisto sumnjam.
Bilo bi to na li-la, a ako bi i bila eventualno prednost Maxa, to bi bila nijansa.
Nova ekipa, novi bolid, novi PU, čeka te udomaćen, a vrlo brz vozač (brži od tebe u jednom krugu), ali malo skloniji "i am stupid" momentima, i još naviknut/očeličen na syebavanja od strane boxa i pit walla....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Zamišljam da se dogodi ova situacija: Max ne ide nigdje još 1 godinu čisto da vidi kako stoji RB, Mercedes 2026 nadmoćan u pogledu motora Russell osvaja wdc i sad bi Mercedes da se kojim slučajem ovo dogodi trebao šutnuti Georga i uzeti Maxa. 

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Rješenje je jednostavno, treba Antonellija poslati na kaljenje.
I da se nadovežem na gornju konstataciju da bi Maxov dolazak u Ferrari rezultiralo Leclercovim krajem... Mislim da bi se puno vas iznenadilo bodovnim stanjem na kraju te sezone i ne sumnjam da bi pored Maxa, Leclerc dosegnuo jos veću vozačku razinu.
I da se nadovežem na gornju konstataciju da bi Maxov dolazak u Ferrari rezultiralo Leclercovim krajem... Mislim da bi se puno vas iznenadilo bodovnim stanjem na kraju te sezone i ne sumnjam da bi pored Maxa, Leclerc dosegnuo jos veću vozačku razinu.
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 4 mj
Ako postoje dvojica koja treba da voze zajedno sto su ta dva lava. To bukvalno zasluzujemo.Frantic je napisao/la: 04.07.2025., 21:10Ubistvo Čarlija vjerojatno.
Čisto sumnjam.
Bilo bi to na li-la, a ako bi i bila eventualno prednost Maxa, to bi bila nijansa.
Nova ekipa, novi bolid, novi PU, čeka te udomaćen, a vrlo brz vozač (brži od tebe u jednom krugu), ali malo skloniji "i am stupid" momentima, i još naviknut/očeličen na syebavanja od strane boxa i pit walla....
No!
- vlado Verified
- Formula 1
Osella je napisao/la: 04.07.2025., 19:56 Naletio sam jutros na video jučerašnjeg intervjua za službenu F1 stranicu. Pitali su ga u smislu da komentira vijesti oko mogućih pregovora sa Mercedesom ili tako nešto. Max nije ni potvrdio ni negirao, već je počeo pričati (otprilike) o tome kako je fokusiran na trenutne vožnje i poboljšanje performansi Red Bulla. Po tom izbjegavanju odgovora, ja bih rekao da tu ima nečega i da je sigurno u nekakvim kombinacijama s Mercedesom.
Da, ali koga Max może dovesti?
Ocigledno toga vise nema, takvih strukturnih promjena. Najvaznije od svega, nema neogranicenih testiranja.
Max mora uzeti titulu sa Ferrarijem da bi postao GOAT. Ja nemam sumnje da mu je to cilj. Ali kako doci do toga...
No!
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Na ovom portalu je popularna mantra kako je Leclerc najbrži vozač u jednom krugu, ali ubijte me ako Max već godinama ne pokazuje kako to nije točno.
Možda to progovara fanboy u meni, ali ja stvarno vjerujem da je Max uvjerljivo najbolji vozač kojeg sam gledao u F1. Pod "uvjerljivo" mislim na to da uvijek može iz bolida izvući desetinku-dvije više od ostalih. Nikada me nitko nije toliko impresionirao. Mnogi vozači su imali svoje bljeskove genijalnosti, ali nitko u zadnjih 20 godina to nije radio tako kontinuirano kao Max.
Možda to progovara fanboy u meni, ali ja stvarno vjerujem da je Max uvjerljivo najbolji vozač kojeg sam gledao u F1. Pod "uvjerljivo" mislim na to da uvijek može iz bolida izvući desetinku-dvije više od ostalih. Nikada me nitko nije toliko impresionirao. Mnogi vozači su imali svoje bljeskove genijalnosti, ali nitko u zadnjih 20 godina to nije radio tako kontinuirano kao Max.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 10 mj
- Navija za: #93, #33
Ma šmiješno je šta sve neće reći. Evo našlo ih se par kojima smeta što Max "kuka" na upravljivost bolida. A recimo treba se samo pogledati sa kakvim stražnjim krilom je danas vozio, i opet uzeo PP.
A i ovi što porede Maxa sa Leclercom ( koji ima recimo 8 pobjeda ), ili Landa ( 7 pobjeda), su ili teški trolovi, ili navijači Lewisa, crvenih i papaya. Nabio im je čovjek komplekse, jbg.
Mada, bilo bi ga zanimljivo upariti sa "najbržim u jednom krugu", čisto da Max pokaže koliko je ustvari dobar i da zapuši usta "hejterima".
A i ovi što porede Maxa sa Leclercom ( koji ima recimo 8 pobjeda ), ili Landa ( 7 pobjeda), su ili teški trolovi, ili navijači Lewisa, crvenih i papaya. Nabio im je čovjek komplekse, jbg.
Mada, bilo bi ga zanimljivo upariti sa "najbržim u jednom krugu", čisto da Max pokaže koliko je ustvari dobar i da zapuši usta "hejterima".
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Maxov avion sletio na Sardiniju, navodno se čeka Toto da dođe tamo da porazgovaraju.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- erste_klase_krkan
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Napete utrke
Toto je već tamo sa svojom barkom malomblown diffuser je napisao/la: 11.07.2025., 19:49 Maxov avion sletio na Sardiniju, navodno se čeka Toto da dođe tamo da porazgovaraju.

Sve što imam sam ukrao, samo sam faks kupio.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Licemjerno od mene koji to sve pratim, ali dostupnost svih tih informacija ubila iscekivanje i napetost u sportu. Ljepota Hamiltonovog transfera u Ferrari bila je sto nitko nije ni znao dok Sky nije objavio sat-dva prije sluzbene objave. U ovom trenutku evo prenosi se da je Maxov avion bio na Sardiniji 5 sati i 22 minute. Zna se gdje je Wolff. Vec ima nesluzbenih informacija i kada ocekivati sluzbenu potvrdu. Zastrasujuce.
Velik dan ce to biti u sportu. Mercedes je, po mojem misljenju, zbrzao s potpisivanjem Antonellija. Ovo potpisivanje Maxa ce odraditi bez oklijevanja, ali zrtvuju Russella bez konkretnog razloga. U svakom slucaju win-win za Mercedes i realno mogu raditi sto god zele. Max napusta brod koji tone i ostavlja svoje mjesto malom Linbladu. Red Bull ima po prvi puta malo veci problem od vozaca, a to je sto vise nema garancije da ce bolid biti u vrhu u skorijoj buducnosti.
Maxa cak i vidim u Mercedesu. Antonelli mu ne bi trebao predstavljati problem. Cini se da ce i odmah imati masineriju za borbu za naslov (ako ne i dominaciju kako se nagada). Osim ako Toto ne iznenadi pa ostavi Russella u timu, mislim da je na pomolu jako dobar transfer za Maxa. Sto se tice Georgea, navodno odbija Red Bull i cilja prema Astonu ili Alpineu. Ja sam i dalje uvjeren da Alonso nije veslo sisao pa da ga istjeraju prije 2026. na temelju rupe u ugovoru, ali za 2027. moze biti svasta.
Velik dan ce to biti u sportu. Mercedes je, po mojem misljenju, zbrzao s potpisivanjem Antonellija. Ovo potpisivanje Maxa ce odraditi bez oklijevanja, ali zrtvuju Russella bez konkretnog razloga. U svakom slucaju win-win za Mercedes i realno mogu raditi sto god zele. Max napusta brod koji tone i ostavlja svoje mjesto malom Linbladu. Red Bull ima po prvi puta malo veci problem od vozaca, a to je sto vise nema garancije da ce bolid biti u vrhu u skorijoj buducnosti.
Maxa cak i vidim u Mercedesu. Antonelli mu ne bi trebao predstavljati problem. Cini se da ce i odmah imati masineriju za borbu za naslov (ako ne i dominaciju kako se nagada). Osim ako Toto ne iznenadi pa ostavi Russella u timu, mislim da je na pomolu jako dobar transfer za Maxa. Sto se tice Georgea, navodno odbija Red Bull i cilja prema Astonu ili Alpineu. Ja sam i dalje uvjeren da Alonso nije veslo sisao pa da ga istjeraju prije 2026. na temelju rupe u ugovoru, ali za 2027. moze biti svasta.
- Iceman
- Formula 1
- Navija za: Ferrari, KR7
Max posto je pametan mladi covjek, odabrat ce bilo koju top momcad osim Ferrarija.
To moraš biti teski mazohist kao npr lik koji je vec 7 godina tamo i vozacke sposobnosti mu samo idu prema dolje, dok one filharmonijske pretpostavljam napreduju; ili si osvojio 7 naslova prvaka i mozes reci da si sve napravio u F1 > prva pobjeda, prvi naslov, 7 naslova prvaka i vozio za Ferrari.
Max ako pređe u Mercedes ima realne sanse da nastavi sa pobjedama i prije nego kasnije sa naslovima.
Slazem se sa gore navedenim komentarom da su neki ovdje izgubili apsolutno bilo kakav kontakt sa stvarnoscu kad idu stavljati Leclerca u istu recenicu sa Maxom.
To moraš biti teski mazohist kao npr lik koji je vec 7 godina tamo i vozacke sposobnosti mu samo idu prema dolje, dok one filharmonijske pretpostavljam napreduju; ili si osvojio 7 naslova prvaka i mozes reci da si sve napravio u F1 > prva pobjeda, prvi naslov, 7 naslova prvaka i vozio za Ferrari.
Max ako pređe u Mercedes ima realne sanse da nastavi sa pobjedama i prije nego kasnije sa naslovima.
Slazem se sa gore navedenim komentarom da su neki ovdje izgubili apsolutno bilo kakav kontakt sa stvarnoscu kad idu stavljati Leclerca u istu recenicu sa Maxom.
-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
Ono kaj bih ja htio je da max ide russellu u mercedes ili alonsu u aston martin. Buduci da je alonso ipak u ozbiljnim godinama za f1 vozaca (iako i dalje sigurno u top 5 a mozda i top 3 na gridu) mislim da bi pruzio nesto slabij otpor maxu ali bi sa russellom bilo vrlo zanimljivo.
Sve ostalo, max ce ih otpuhati kao maslacak. Ajde i leclerc bi mogao pruziti dobar otpor ali ne vidim nacina da ih se upari docim sa ovom dvojicom bi se moglo dogoditi. Astone ima newey-a i hrpu love i oni bi mogli uskoro postati dio samog vrha, merc takodjer vec je u vrhu i itekako su su jedan od glavnih favorita za sam vrh.
Sve ostalo, max ce ih otpuhati kao maslacak. Ajde i leclerc bi mogao pruziti dobar otpor ali ne vidim nacina da ih se upari docim sa ovom dvojicom bi se moglo dogoditi. Astone ima newey-a i hrpu love i oni bi mogli uskoro postati dio samog vrha, merc takodjer vec je u vrhu i itekako su su jedan od glavnih favorita za sam vrh.
- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ne bih nazvao Charles Leclerca mazohistom. On je novi Jean Alesi ( malo jači zbog većeg uspjeha kod crvenih ). Vuče ga ta ljubav, a sada već i dobra lova...... slava. Prije svega, ta "glupa" ljubav, odanost prema Ferrariju kao i Jean Alesi.Iceman je napisao/la: 12.07.2025., 00:12 Max posto je pametan mladi covjek, odabrat ce bilo koju top momcad osim Ferrarija.
Jean Alesi je s tim sam sebe upropastio, sa takvim odlukama, vođen srcem. To si radi i Charles Leclerc.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

- pigmalion
- Formula 1
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Ja bih više volio da Max dođe Georgu u Mercedes, nego Andrei. To bi bila šora. To Wolff neće - gotovo sigurno.zelot je napisao/la: 12.07.2025., 06:52 Ono kaj bih ja htio je da max ide russellu u mercedes ili alonsu u aston martin. Buduci da je alonso ipak u ozbiljnim godinama za f1 vozaca (iako i dalje sigurno u top 5 a mozda i top 3 na gridu) mislim da bi pruzio nesto slabij otpor maxu ali bi sa russellom bilo vrlo zanimljivo.
Aston Martin? Pa, Alonso je već slab. Ne podcjenjujem svog čovjeka, ali godine čine svoje. To znamo, mi stari.

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....