https://streamin.me/v/c1b871b1
Vasseur bocnuo Ferrarijeve glavešine.
Scuderia Ferrari
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
https://it.motorsport.com/f1/news/f1-va ... /10732508/
Vasseur se obratio talijanskim medijima koji su se posljednjih dana raspisali o navodnim problemima u Ferrariju.
Jedna od izjava: "Morate razumijeti kad jedan novinar kaže da će Ferrari dovesti tog i tog čovjeka na tu i tu poziciju, već postoji netko tko se nalazi na toj poziciji. I u nedjelju navečer, ta osoba može pomisliti 'Ok, sutra ujutro više nemam posao, zato što, ako je istina što su novine napisale, netko drugi dolazi na moje mjesto. U Italiji se u ovoj situaciji nalazimo svakodnevno, ali što je previše, previše je.
Iskreno, ako hoćeš uspjeti, dođe trenutak u kojem trebaš raditi u jednom mirnom okruženju, ali još nismo bili u toj situaciji.
Ovi novinari, a ne želim sve staviti pod isti koš, trebaju shvatiti da ove osobe imaju obitelj, žene, djecu. I ovo je u potpunosti bez poštovanja."
Vasseur se obratio talijanskim medijima koji su se posljednjih dana raspisali o navodnim problemima u Ferrariju.

Jedna od izjava: "Morate razumijeti kad jedan novinar kaže da će Ferrari dovesti tog i tog čovjeka na tu i tu poziciju, već postoji netko tko se nalazi na toj poziciji. I u nedjelju navečer, ta osoba može pomisliti 'Ok, sutra ujutro više nemam posao, zato što, ako je istina što su novine napisale, netko drugi dolazi na moje mjesto. U Italiji se u ovoj situaciji nalazimo svakodnevno, ali što je previše, previše je.
Iskreno, ako hoćeš uspjeti, dođe trenutak u kojem trebaš raditi u jednom mirnom okruženju, ali još nismo bili u toj situaciji.
Ovi novinari, a ne želim sve staviti pod isti koš, trebaju shvatiti da ove osobe imaju obitelj, žene, djecu. I ovo je u potpunosti bez poštovanja."
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Sreća pa se ne odlučuje na F1Puls forumu, koga se Ferrari treba riješiti.
Klavijaturista je, evo već ima 7 godina, DALEKO NAJMANJI problem ove ekipe.

Klavijaturista je, evo već ima 7 godina, DALEKO NAJMANJI problem ove ekipe.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Zašto?Iceman je napisao/la: 14.06.2025., 23:15 Joj sto bih se ja rijesio tog klavijaturiste. Mislim vec je koliko 7 godina u momcadi, ne vidim vise smisao.
Trebao si onda i argumentirati...
Zbog grešaka ovog vikenda?
Ferrari je loš ove sezone u kvalifikacijama i ove C6 gume su užasne, imao je najbolji prvi sektor, napravio grešku jbgaa, siguran da bi bio u najmanju ruku P4...
Pogledaj samo Norrisa šta radi, a kakav bolid ima, bez obzira što nije lagan za vožnju u kvalama, misliš da bi ga trebalo šutnuti?
Charles je daleko, ali daleko najmanji problem u Ferrariju.
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 11 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Novinari rade problem ekipi za koju navijaju. Slično kao sportski novinari koji prate Hajduk, a rade više problema na koristi.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Leclerc je najmanji problem u ekipi. Da ima pravi bolid, pokazao bi što zna i može.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
However, Hamilton felt like he was out there on the track with a dance partner that had two left feet.
“This car, it’s like someone that can’t dance, and someone that has no rhythm,” he said with a smile when speaking to Canal+ post-qualifying.
“So it’s like trying to get someone that doesn’t have rhythm to have rhythm. It’s very very difficult.
Haha eto kako riješiti problem. Upišite ih u školu plesa.
“This car, it’s like someone that can’t dance, and someone that has no rhythm,” he said with a smile when speaking to Canal+ post-qualifying.
“So it’s like trying to get someone that doesn’t have rhythm to have rhythm. It’s very very difficult.
Haha eto kako riješiti problem. Upišite ih u školu plesa.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Sezonu smo odbacili odmah u startu, to je bilo poprilicno jasno.
Ja bi iskreno volio da se siroj javnosti objasni potez mijenjanja kompletnog paketa u zadnoj sezoni pravila. Cisto da vidimo smjer razmisljanja.
Ja bi iskreno volio da se siroj javnosti objasni potez mijenjanja kompletnog paketa u zadnoj sezoni pravila. Cisto da vidimo smjer razmisljanja.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
U krugCrashOverride je napisao/la: 16.06.2025., 07:20 Sezonu smo odbacili odmah u startu, to je bilo poprilicno jasno.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
Kazes, usli u kruzni i ne znaju izac
Fino Alla Fine
- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 4 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Zhou je po prvi puta iza volana ovogodišnjeg Ferrarija.
U Fioranu Ferrari testira gume za kišne uvjete. Zhou vozi danas, a sutra je na rasporedu Leclerc.
Lasciatemi guidare...
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
https://www.planetf1.com/news/lewis-ham ... british-gp
“It’s only my second time driving in the wet in this car, and I can’t even express to you how hard it is,” he told media.
“It’s not a car that likes those conditions.
But having lots of data to take from this, I mean, for me, I might have to sit down with the people that are designing the car for next year, because there’s elements of this car that cannot go into the following year.”
“It’s only my second time driving in the wet in this car, and I can’t even express to you how hard it is,” he told media.
“It’s not a car that likes those conditions.
But having lots of data to take from this, I mean, for me, I might have to sit down with the people that are designing the car for next year, because there’s elements of this car that cannot go into the following year.”