VN Velike Britanije 4-6.7.2025.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Koja je to namještaljka za Norrisa – za istu stvar Russell nije dobio ništa, a Piastri 10 sekundi kazne. Svaka čast sucima 

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Vidjet ćemo da li će se McL žalit. Nešto su spominjali siluj kočenja iza SC-a u Kanadi i ovdje pa ćemo vidjet. Taman sam morao na wc pa nisam popratio što su pričali.Cale od Lewisa je napisao/la: 06.07.2025., 18:07 Koja je to namještaljka za Norrisa – za istu stvar Russell nije dobio ništa, a Piastri 10 sekundi kazne. Svaka čast sucima![]()
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god
- Navija za: Ferrari
Kako tocno? Pa nisu izbrisali Hulku sve utrke bez podija
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mnogo neocekivano. Skroz. Fenomenalno za Hulka. Bez greske. Preteka Strolla za podij. Sretan sam
Piastri je sad taj koji poklanja bodove. Kad ti brzi vozac pokloni nesto onda je to odlicno a kad ti brzem poklanjas bodove onda je to katastrofa.
Ona prica Oscara da vrate pozicije i da se utrkuju je blago receno blunder.
Kazna za Piastrija je opravdana, premda smatram da nije ispravna obzirom na sve sto se do ovoga dopustalo iza SCa.
Lando ovakvim stvarima raste, mozda cak i dovoljno da preuzme uzde sezone.
Gleda sam sa delayom, nisam stiga na pocetak, trebalo je samo slucajno ne otvorit portal
Piastri je sad taj koji poklanja bodove. Kad ti brzi vozac pokloni nesto onda je to odlicno a kad ti brzem poklanjas bodove onda je to katastrofa.
Ona prica Oscara da vrate pozicije i da se utrkuju je blago receno blunder.
Kazna za Piastrija je opravdana, premda smatram da nije ispravna obzirom na sve sto se do ovoga dopustalo iza SCa.
Lando ovakvim stvarima raste, mozda cak i dovoljno da preuzme uzde sezone.
Gleda sam sa delayom, nisam stiga na pocetak, trebalo je samo slucajno ne otvorit portal

Fino Alla Fine
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 5 god
- Navija za: Max Verstappen
Zadnja izmjena: Cale od Lewisa, dana/u 06.07.2025., 18:25, ukupno mijenjano 1 put.

-
zelot
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
Bravo hulk. tko bi rekao da ce bas sa p19 dokopati se podija. odlicno je odvozio i zasluzio je. steta da nije i pobjeda pala ali dobro je i ovako.
Utrka inace odlicna osim ono vozikanje iza sc-a jer je bila kao premokra staza.. bezveze ali ajde, nije dugo trajalo i pustili su ih utrkivati se.
Ham takodjer dobar danas. jucer i na pocetku utrke nije izgledalo obecavajuce ali na kraju sasvim solidan.
Utrka inace odlicna osim ono vozikanje iza sc-a jer je bila kao premokra staza.. bezveze ali ajde, nije dugo trajalo i pustili su ih utrkivati se.
Ham takodjer dobar danas. jucer i na pocetku utrke nije izgledalo obecavajuce ali na kraju sasvim solidan.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Russell Kanada sila kočenja 30 psi.
https://www.fia.com/system/files/decisi ... car_63.pdf
Piastri danas sila kočenja 60 psi.
https://www.fia.com/system/files/decisi ... r_procedur
https://www.fia.com/system/files/decisi ... car_63.pdf
https://www.fia.com/system/files/decisi ... r_procedur
Zadnja izmjena: blown diffuser, dana/u 06.07.2025., 18:28, ukupno mijenjano 1 put.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- blown diffuser
- Formula 1

- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 8 mj
- Navija za: Diversity
Sad vidim u FIA dokumentima da je sila Oscarovog kočenja bila 59.2 psi.blown diffuser je napisao/la: 06.07.2025., 18:25 Russell Kanada sila kočenja 30 psi.
https://www.fia.com/system/files/decisi ... cedure.pdf
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
RB je platio cijenu kockanja s "tankim" stražnjim krilom. Utrka je bila izgubljena onog trenutka kad je pala kiša. Max u prvih 20-30 krugova nije mogao povezati 2 normalna zavoja. Svejedno, trebao je biti 3., ali i najbolji ponekad griješe.
Kazna za Piastria prestroga. Ono je za najviše 5 sekundi. Ovako su darovali Norrisu pobjedu.
Unatoč kazni, uvjerljivo najveća Piastrijeva pogreška danas je bio onaj tim radio pred kraj utrke.
Kazna za Piastria prestroga. Ono je za najviše 5 sekundi. Ovako su darovali Norrisu pobjedu.
Unatoč kazni, uvjerljivo najveća Piastrijeva pogreška danas je bio onaj tim radio pred kraj utrke.
- blown diffuser
- Formula 1
Ta radio poruka mu nije nikako trebala, "swap positions" jako glupa poruka.DaveGilmour je napisao/la: 06.07.2025., 18:33 RB je platio cijenu kockanja s "tankim" stražnjim krilom. Utrka je bila izgubljena onog trenutka kad je pala kiša. Max u prvih 20-30 krugova nije mogao povezati 2 normalna zavoja. Svejedno, trebao je biti 3., ali i najbolji ponekad griješe.

- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Max je vozio više van staze nego po stazi. Pokakio se po fanboy izjavama određenih komentatora. I on je običan čovjek kao i svi drugi. Griješi jednako kao i svi drugi. A i staza je zahtjevna, prava trkačka.Grah0 je napisao/la: 06.07.2025., 16:55To da je uradio Čarli da li bi se onda sladio?Frantic je napisao/la:Tricky car, difficult conditions
Definitely not lovely
Ili bi bilo traženje opravdanja, k’o što i Heat radi za svoje?

- Dani Verified
- Formula 1
Ne bi vjerovao, ali i ja sam navija za to da Hulk konačno osvoji postolje. Zaslužio je više nego neki pobjedu.Frantic je napisao/la: 06.07.2025., 17:16Za Hulka, naravno
Yebesh ba Hamiltona
Pa imam ja ljudskosti i empatije

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Sprdačina u F1.Cale od Lewisa je napisao/la: 06.07.2025., 18:07 Koja je to namještaljka za Norrisa – za istu stvar Russell nije dobio ništa, a Piastri 10 sekundi kazne. Svaka čast sucima![]()

......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- Frantic
- Formula 1
Kraj nekoliko trka sam dočekao stojeći pred TV-om umjesto u sjedećem položaju k`o čovjek
Npr. Suzuka 2000., Interlagos 2007. i 2008., Abu Dhabi 2010. (sjeo par krugova prije kraja kad sam vidio da nema nade), Interlagos 2012., Abu Dhabi 2021., ....
Tom spisku ćemo dodati i Silverstone 2025., iako nije odlučujuća za titulu, iako nije vezana za vozača moje ekipe (čak šta više, meni priželjkivani ishod je bio kontra vozača moje ekipe).
Maloprije sam se dopisivao sa jaranom
Doslovce "Da sam vlasnik ekipe u koju je došao moj rođeni brat, koji doduše, ima 105 pobjeda i 7 titula i koji juri ka prvom podiju, opet bi mi bilo draže da Hulk napakon uzme taj yebeni podij...."
Npr. Suzuka 2000., Interlagos 2007. i 2008., Abu Dhabi 2010. (sjeo par krugova prije kraja kad sam vidio da nema nade), Interlagos 2012., Abu Dhabi 2021., ....
Tom spisku ćemo dodati i Silverstone 2025., iako nije odlučujuća za titulu, iako nije vezana za vozača moje ekipe (čak šta više, meni priželjkivani ishod je bio kontra vozača moje ekipe).
Maloprije sam se dopisivao sa jaranom
Doslovce "Da sam vlasnik ekipe u koju je došao moj rođeni brat, koji doduše, ima 105 pobjeda i 7 titula i koji juri ka prvom podiju, opet bi mi bilo draže da Hulk napakon uzme taj yebeni podij...."

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Dani Verified
- Formula 1
Čini mi se da će taj podij ubrzo doći. Izgleda da je ferrari riješio problem visine bolida sa novim riješenjima. Danas me Leclerc malo razočarao. Trebao je barem do bodova. Spa bi mogla biti ultra zanimljiva.

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Pa Hulk sad ima podijum, možda još uvijek djeluje nestvarno, ali Hulk je danas bio na podijumu, tako da taj neslavni rekord više ne stoji, nego ga preuzima SutilCrashOverride je napisao/la: 06.07.2025., 18:14Kako tocno? Pa nisu izbrisali Hulku sve utrke bez podija![]()

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Bit će bolje u idućoj, i prošle godine je odvozio beskrvni Silverstone.Dani je napisao/la: 06.07.2025., 19:22 Čini mi se da će taj podij ubrzo doći. Izgleda da je ferrari riješio problem visine bolida sa novim riješenjima. Danas me Leclerc malo razočarao. Trebao je barem do bodova. Spa bi mogla biti ultra zanimljiva.

- CrashOverride Verified
- Formula 1
OkLH44 je napisao/la: 06.07.2025., 20:01Pa Hulk sad ima podijum, možda još uvijek djeluje nestvarno, ali Hulk je danas bio na podijumu, tako da taj neslavni rekord više ne stoji, nego ga preuzima SutilCrashOverride je napisao/la: 06.07.2025., 18:14Kako tocno? Pa nisu izbrisali Hulku sve utrke bez podija![]()
![]()
Fino Alla Fine