HR prijenos Formule 1
- DaveGilmour
- Formula 2
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Sve driven by Verstappen
Nadam se da zbog ovog nećemo izgubiti F1TV jer pretpostavljam da će RTL ubacivati reklame za vrijeme utrke.
- AlkY
- Formula 1
- S nama već: 8 god 1 mj
- Navija za: McLaren
Da , pise na prijenosi na RTLU. Ne na nekom novom programu. Ako stvarno bude tako , iako mi je tesko povjerovati , to je naravno odlicno.
Ne sjecam se kada su se zadnji put , tako neke stvari , mogle "badave" , legalno gledati.
Ali , nece to tako biti. Nece oni blokirati prakticki glavni kanal zarad Formule 1 svaki trkaci vikend.
Staviti ce na Voyo ili nesto sta se placa vjerojatno. Samo da ubodu prave osobe za taj posao pa ce bit lako i platit
Ne sjecam se kada su se zadnji put , tako neke stvari , mogle "badave" , legalno gledati.
Ali , nece to tako biti. Nece oni blokirati prakticki glavni kanal zarad Formule 1 svaki trkaci vikend.
Staviti ce na Voyo ili nesto sta se placa vjerojatno. Samo da ubodu prave osobe za taj posao pa ce bit lako i platit

- Osella
- GP3
- S nama već: 3 god 3 mj
- Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ovo je stvarno velika vijest.
Po svemu što sam pročitao ispada da bi prijenos trebao biti na RTL kanalu, ne na nekoj platformi.
Danas je stvarno rijetkost da je nešto od sportskih događaja, a da se ne radi o reprezentacijama, bilo gdje u Europi dostupno na besplatnim kanalima. Vidim da je Slovenija također navedena, tako da ćemo i mi i oni imati veliku privilegiju ako je ovo stvarno istina.

Po svemu što sam pročitao ispada da bi prijenos trebao biti na RTL kanalu, ne na nekoj platformi.
Danas je stvarno rijetkost da je nešto od sportskih događaja, a da se ne radi o reprezentacijama, bilo gdje u Europi dostupno na besplatnim kanalima. Vidim da je Slovenija također navedena, tako da ćemo i mi i oni imati veliku privilegiju ako je ovo stvarno istina.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Ako bi kvalifikacije i utrka bile na glavnom programu bio bi to pun pogodak za svakog prosječnog fana.
Nemam ništa protiv toga i da se nadoplati za one koji žele gledati više i koji gledaju na putu.
F1tv je dosta poskupio, a najviše mi je do njega jer često gledam na putu. Neka jeftinija verzija toga bi svakako dobro došla.
Nemam ništa protiv toga i da se nadoplati za one koji žele gledati više i koji gledaju na putu.
F1tv je dosta poskupio, a najviše mi je do njega jer često gledam na putu. Neka jeftinija verzija toga bi svakako dobro došla.

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
Mislim da su prošla ta vremena sa reklamama u vrijeme utrke, to bi im bilo samoubojstvo... da netko gleda u pola utrke šta ima sljedeći tjedan na sniženju u Kauflandu...DaveGilmour je napisao/la: 05.06.2025., 12:51 Nadam se da zbog ovog nećemo izgubiti F1TV jer pretpostavljam da će RTL ubacivati reklame za vrijeme utrke.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Ma bit će reklama sigurno, samo neka ne budu napadne i neka ostane prijenos u "maloj kućici".
Zamislite javljanje Mojmire ili Šprajca sa staze, dok su u studiju Neven, Blažičko ili Mladen. Nostalgija.
Šalu na stranu, nadam se ozbiljnim komentatorima, to mi je najbitnije. Neven Novak bi po meni trebao biti drugi komentator.
Zamislite javljanje Mojmire ili Šprajca sa staze, dok su u studiju Neven, Blažičko ili Mladen. Nostalgija.

Šalu na stranu, nadam se ozbiljnim komentatorima, to mi je najbitnije. Neven Novak bi po meni trebao biti drugi komentator.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 2 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
A što će biti sa SK HR?
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run