Od 2005. na ovamo iliti zadnjih 20g. imamo MSC, Alonso, Kimi, Hamilton, Button, Vettel i Verstappen. Ukoliko se Lando tu ugura..nešto kao prva HNL ove godine..najlošiji prvak unazad ohoho..čovjek ganja Verstappena na starim gumama, ima bar pola sekunde po krugu brži bolid od čovjeka iza sebe i moli tim da mu momčadski kolega koji je P1 u WDC riješi problem. Da je bar Sainz imao vise strpljenja s Mclarenom i ostao tamo, vjerojatno bi sad bio uvjerljivo P1 u prvenstvu.
VN Monaka 23-25.5.2025
-
Mrgud
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Da, toliko je dosadan Monako.Frantic je napisao/la: 25.05.2025., 16:22 Ova Čarlijeva djevojka pod hitno da makne ovaj mladež na vrhu nosa
Pretpostavljam da nije opasno, a današnja estetska hirurgija čini čuda
Jbte, pišem o mladežu na nosu Leclercove djevojke![]()

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Gdje Rosberg Jr. nestadeMrgud je napisao/la: 25.05.2025., 21:29
Od 2005. na ovamo iliti zadnjih 20g. imamo MSC, Alonso, Kimi, Hamilton, Button, Vettel i Verstappen.

Nismo valjda njegov naslov i sekiraciju zaboravili

-
Mrgud
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
Uf, godine…Vettel-Ferrari je napisao/la: 26.05.2025., 09:23Gdje Rosberg Jr. nestadeMrgud je napisao/la: 25.05.2025., 21:29
Od 2005. na ovamo iliti zadnjih 20g. imamo MSC, Alonso, Kimi, Hamilton, Button, Vettel i Verstappen.
Nismo valjda njegov naslov i sekiraciju zaboravili![]()

- Widowmaker
- Karting
- S nama već: 8 god 10 mj
- Navija za: Mclaren
Ja ne vidim gdje je uopšte problem u toj njegovoj radio poruci.Mrgud je napisao/la: 25.05.2025., 21:29 Od 2005. na ovamo iliti zadnjih 20g. imamo MSC, Alonso, Kimi, Hamilton, Button, Vettel i Verstappen. Ukoliko se Lando tu ugura..nešto kao prva HNL ove godine..najlošiji prvak unazad ohoho..čovjek ganja Verstappena na starim gumama, ima bar pola sekunde po krugu brži bolid od čovjeka iza sebe i moli tim da mu momčadski kolega koji je P1 u WDC riješi problem. Da je bar Sainz imao vise strpljenja s Mclarenom i ostao tamo, vjerojatno bi sad bio uvjerljivo P1 u prvenstvu.
Max ga namjerno usporava u Leclerca koji ga pritiska i Lando traži da njegov timski kolega napravi pritisak na Leclercu da ne mora toliko paziti na njega.
Ostali timovi su usporavali svoje vozače po nekoliko sekundi po krugu da pomognu drugom vozaču i sad je odjednom sasvim legitimna i logična poruka problem.
Kad se traži od Tsunode ili ranije Pereza da usporavaju konkurenciju da Max dobije prednost onda je to genijalno...
- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne znam jesam li ja imao preniska ili svi ostali previsoka očekivanja od ove utrke, ali meni je ovo za Monako bilo odlično. Pretjecanja ni na puno širim stazama nemamo, tako da su dva boksa donijela barem veću stratešku neizvjesnost.
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
i meni bilo puno zanimljivije nego obično.
jedino mi je falila grafika sa gumama, da znam točno ko je koliko puta bio i na kojim gumama. ne kako je to sad, samo trenutna guma, pa kasnije (rijetko) pokažu koliko je puta ko bio u boksu.
jedino mi je falila grafika sa gumama, da znam točno ko je koliko puta bio i na kojim gumama. ne kako je to sad, samo trenutna guma, pa kasnije (rijetko) pokažu koliko je puta ko bio u boksu.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Vordas
- Formula 4
- S nama već: 9 god 11 mj
F1 TV su ovu utrku imali novu verziju gdje si mogao birati PiP. Live timing ili data, vozača i glavni prijenos s time da si mogao mijenjati koje će biti glavni prikaz. Interesantno za pratiti utrku, staviš live timing kao glavni a PiP prijenos i nekog vozača. Neloše napravljeno.zekohonda je napisao/la: 26.05.2025., 14:39 i meni bilo puno zanimljivije nego obično.
#DankeSeb
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ovu gornju sliku, sa micanjem šikane, sam ubacio u komentare na naslovnoj, sa "The Race" članka.
Ne znam zašto ne produže nakon izlaza iz tunela, s "onu stranu" ograde, JFK avenijom do Rte de la Piscine i onda se "vrate" na postojeću stazu i nastave prema Tabacu.
To je još nekih 200-250 pravca (od mjesta skretanja u postojeću šikanu) a takođe je na kraju tog "pravca", tj. prelazu iz JFK avenije u Piscine jako kočenje i odlična prilika za preticanje.
Naravno, nisam prvi kojem je ovo palo na pamet, vjerovatno ima neki razlog što to do sada nije urađeno (s jedne strane).
S druge strane, tom istom JFK avenijom su se trkali Formula E bolidi, doduše iz kontra pravca (skretali iz St. Devote jako dole desno) i sa cca. 50-60-80km/h manjom brzinom, kada su išli do šikane, koja im je služila kao "okretište".
Ne vidim (naravno, možda ima neka kvaka, meni/nama nepoznata) zašto bi to bilo "opasnije" nego tunel.

Ne znam zašto ne produže nakon izlaza iz tunela, s "onu stranu" ograde, JFK avenijom do Rte de la Piscine i onda se "vrate" na postojeću stazu i nastave prema Tabacu.
To je još nekih 200-250 pravca (od mjesta skretanja u postojeću šikanu) a takođe je na kraju tog "pravca", tj. prelazu iz JFK avenije u Piscine jako kočenje i odlična prilika za preticanje.
Naravno, nisam prvi kojem je ovo palo na pamet, vjerovatno ima neki razlog što to do sada nije urađeno (s jedne strane).
S druge strane, tom istom JFK avenijom su se trkali Formula E bolidi, doduše iz kontra pravca (skretali iz St. Devote jako dole desno) i sa cca. 50-60-80km/h manjom brzinom, kada su išli do šikane, koja im je služila kao "okretište".
Ne vidim (naravno, možda ima neka kvaka, meni/nama nepoznata) zašto bi to bilo "opasnije" nego tunel.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”