Nisam opce razmisljao o tome , i neznam dali je tko spomenuo.
Ali ako dode do safety cara , svi ce ici u box i odmah sljedeci krug mogu opet u box dok traje safety i time rijesiti obavezu 2x ulaska u box.
Iako je ovo jedina utrka gdje je veca mogucnost crvene zastave nego safety cara , ali svakako zanimljivo
Medo na 35s zaostatka vozi 4,5s brže na hardu od Landa na medimu
Ideš Pierre
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
tomz je napisao/la: 25.05.2025., 15:24
Jel Brundle ozbiljan? Lawson radi za Verstappena? Lol
Ovi koje ja slušam su rekli da radi za Hadjara, što se i vidjelo po pit stopu maloprije
Što je i logično, jel....
Ne znam šta Brundle brblja
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Baš me zanima kakav strateški as u rukavu imaju Hannah i RB. Ja bih sada Maxa držao vani koliko god ide na H gumama, osim ako se dogodi safet, onda bih ga odma pittao, i to na Medium. I zadnji stint onda sprint na S gumama.