Pa logično je da ako znaš već sada koji će završiti Vettel koji nakon ove utrke neće biti ni blizu 3. mjestu da ćeš znati i tko će osvojiti prvenstvo, a tu su za sada stvari puno urednije posložene.Mr.Spaceguy je napisao/la:Šta je smiješno?Ferrari Maniac je napisao/la:Hahaha.....Mr.Spaceguy je napisao/la:Nadam se Rosberg.
VN Rusije (Sochi Autodrom) 29. travnja - 1. svibnja 2016.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Sisu (fin.)
- Medicinar
- Karting
- S nama već: 10 god 4 mj
Upravo. Jako teško je bilo vidjeti ko je sve učestvovao u sudaru.Kush je napisao/la: i meni se učinilo do prvog replay-a, čak i potvrde komentatora - opća zbrka je bila..
Ali mi nije jasno zašto u Ferrariju čuvaju Kimija dva kruga na korištenim, a Hamiltona dva kruga na svježim i očekuju da ga prođe. Da je možda Alonso zadržao jedan cijeli krug Hamiltona onda bi im i upalilo.... a opet svejedno kad bi ga Hamiltona prestigao kroz pola kruga

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Ni je to neka znanstvena fantastika. Kad već pucaju na naslov a od toga ništa. Barem će ponoviti prošlu godinu.Pa logično je da ako znaš već sada koji će završiti Vettel koji nakon ove utrke neće biti ni blizu 3. mjestu da ćeš znati i tko će osvojiti prvenstvo, a tu su za sada stvari puno urednije posložene.
Zadnja izmjena: Mr.Spaceguy Verified, dana/u 01.05.2016., 14:54, ukupno mijenjano 1 put.
- Ferrari Maniac
- Formula 1
Da, pa vidim... 

Sisu (fin.)
- reso20
- GP3
- Navija za: Ferrari
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Šta je s Gutierrezom. Frajer je očajan ove sezone.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Zbog čega je Alonso dobio 10sec?
- Jester
- Formula 4
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Merc (6)
zjurina je napisao/la:Zamislite da je mladac napucao Hamstu a ne Seba, koja bi to tarapana na Sky-u bila![]()
![]()
Uhhhh...za mene win-win situacija

I would like to apologize to anyone I have not yet offended. Please be patient. I will get to you shortly.
- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Kaj briju previše...? Kvyjata su trebali onda odma izbaciti iz utrke, i dati mu najmanje jednu utrku zabrane za ovo što je napravio danas !!!!Zeus je napisao/la:Malo suci briju previše, tj Michelle Pirro, ako Nasr dobije kaznu za izbjegavanje Pascala...Sainz 10 sekundi za Palmera...preoštro za moj ukus....

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
hahaha . u najmanju ruku .Jester je napisao/la:zjurina je napisao/la:Zamislite da je mladac napucao Hamstu a ne Seba, koja bi to tarapana na Sky-u bila![]()
![]()
Uhhhh...za mene win-win situacija. Mislim da bi nagovorili kraljicu da šalje prosvjedne note Rusima

- Ferrari Maniac
- Formula 1
Aaaaaa kakva šteta za Maxa, danas ništa ne ide kak spada. 

Sisu (fin.)
- Matek14
- GP3
- Navija za: Fernando Alonso, McLaren
- Kontakt:
hamilton na speedu hahahha
alonso odličan danas.. još sudar-dva i mclaren honda na današnji dan za ayrtona na postolje
alonso odličan danas.. još sudar-dva i mclaren honda na današnji dan za ayrtona na postolje

Fernando is faster than all of you 

- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
Mogao bi i Hamilton odustati.
- Kush
- GP3
- Navija za: Ferrari, TR Seb, Lotterer
neznam ni ja, mislim da su se više bavili onim što je bilo, bar u glavi, nego onim što se dešava, mada su profesionalci, opet fulaju sa strategijom gadno, kimi im isto nije baš pomagao u 1. polovici trke - loše od početka do kraja, ništa drugo nego vikenda za zaborav za tim.Medicinar je napisao/la:Upravo. Jako teško je bilo vidjeti ko je sve učestvovao u sudaru.Kush je napisao/la: i meni se učinilo do prvog replay-a, čak i potvrde komentatora - opća zbrka je bila..
Ali mi nije jasno zašto u Ferrariju čuvaju Kimija dva kruga na korištenim, a Hamiltona dva kruga na svježim i očekuju da ga prođe. Da je možda Alonso zadržao jedan cijeli krug Hamiltona onda bi im i upalilo.... a opet svejedno kad bi ga Hamiltona prestigao kroz pola kruga
..malo gledat trku i vidjet tko će njaviše profitirat od midfieldera ovakvim razvojem, dokud će RB se vratiti itd - džabe se nervirat sad!

______
E: hoće li honda i mcl konačno napavit pomak sa solidinim mjestom - ako ovo ne iskoriste!?.. ..neznam onda - zasad je dobro bar to!

Zadnja izmjena: Kush, dana/u 01.05.2016., 15:15, ukupno mijenjano 1 put.