Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 7 mj
Navija za: Fisichellu
Gledao sam drugo poluvrijeme.. SGA opet kampirao na bacanjima...
laktom odgurne obrambenog i onda si otvori šut,a kad ga se takne , odmah se svira faul...
nek je i Carlisle dobio tehničku na kraju,ali stvarno sramotno suđenje.. i Homgrenu su sudili onaj faul kad ga je zatvorio tko ono, ne sjećam se..ma sve u svemu,suci odnijeli pobjedu na OKC stranu

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Meni je uvijek vise faul to njegovo podbacivanje ramena u prsa i odgurivanje protivnika nego barem pola koje se sude za njega.
Na kraju si je Indiana sama zakuhala, nisu zadnje tri minute napravili dovoljno u napadu. Stale asistencije u potpunosti, protok lopte usporio na tempo OKCa
Fino Alla Fine

BatteryVolttas
Karting
Karting
S nama već: 1 god 7 mj
Navija za: Fisichellu
Mathurin 3 slobodna promašio u završnici,ranije Siakam jedno... Haliburton opet izgubi loptu ono s Turnerom preolako..baš preolako.. kužiš, svaka mu čast, inače ne gubi tako lopte,ali baš sad da izgubi .. i da, OKC odigrao sjajnu obranu ali to je djelomično i zato jer HALIBURTON nije bio na svojoj razini....
Možda je trebao McConnel igrat završnicu,ali tko bi to uopće i uradio,stavit CJ-a umjesto Halija..nitko..
Tako da... 2-2.. skupit glave i šta sad... teško će ovo dobit Indiana jer SGA je baš hebeni superstar koliko god mi išao na živce,ali on je baš ovu utakmicu dobio.. i stavio je i tricu i sva bacanja ispogađao.. njegova pobjeda , da

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Zaslužena pobjeda OKCa, kakvi suci, kakvi bakrači.
Šta ćemo sa silnih faulova za Pacerse prilikom borbe za one ničije lopte, ili na građenjima za skok nakon šuta.
Opet će najveća mrlja ostati kako onaj prekršaj Nesmitha u trećoj nije bio namjeran.
U principu, slažem se da suci nisu bili na nivou, ali da nisu nikoga posebno oštetili, niti ikome posebno navukli.
Sinoć zasluženo Nesmith dobio 6 ličnih.
OKC samo 3 pogođene trojke, što daje još veću težinu pobjedi
MVP povukao kad je bilo najbitnije, do tada Williams i Caruso držali goste u igri.
Očekivao sam luđački preokret na 107:103 za OKC, kad su Pacersi imali napad na 35-40s do kraja, pa je Halil meljao s loptom, dodao Turneru za trojku....., pa čak i nakon osvojene lopte na ubacivanju na nekih 20s do kraja, ali ne može uvijek.
Mathurin neko večer 27, sinoć fulao 3 slobodna u zadnjoj minuti i napravio 2 debilna, ali čista, faula prije ubacivanja lopte.
Pacersi propustili iskoristiti choke, ali baš pravi choke, OKCa na kraju trećeg perioda kada su ovi fulali, gubili lopte, nisu mogli preći u prednje polje za 8s, itd...
Taj su momentum Pacersi trebali iskoristiti.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡