Moglo bi biti kiše taman koliko treba za ovaj vikend...... iako je još rano za reć'......napisati'.......
Mogao bi pobjediti Andrea Antonelli u nedjeljnoj utrci..... pazite što vam piše stari čiča.......
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja sam, kad sam otvarao teme, uzimao podatke o apsolutnom rekordu staze, sa ove stranice.
Da mi ne bi stara gunđala poput @zjure zvocala
Šalu na stranu, i ja više volim vidjeti podatak o apsolutnom rekordu staze. Službenom, naravno, dakle, postignutom na bilo kojoj sesiji GP vikenda, a rekordi uobičajeno padaju u Q3 za trku (ili za glavnu trku, ako vikend sadrži sprint).
Za Imolu stoji 1:13.609 Valtteri Bottas 2020 Q3
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Ja sam, kad sam otvarao teme, uzimao podatke o apsolutnom rekordu staze, sa ove stranice.
Da mi ne bi stara gunđala poput @zjure zvocala
Šalu na stranu, i ja više volim vidjeti podatak o apsolutnom rekordu staze. Službenom, naravno, dakle, postignutom na bilo kojoj sesiji GP vikenda, a rekordi uobičajeno padaju u Q3 za trku (ili za glavnu trku, ako vikend sadrži sprint).
Za Imolu stoji 1:13.609 Valtteri Bottas 2020 Q3
Pošteno
& imo potpuno mi je absurdno /od strane statističara recimo - nije to do Alena & nije on ništa kriv/ navoditi nešto kao Rekord kad on to nije, jer je ostvaren u Utrci kada vozači voze daleko SPORIJE od dotičnog Rekorda.
Dobro je
Alaj ga je "opravio".
Yuki, životinjo mikroskopska
Vraćaj Liama
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”