VN Miamija 2-4.5.2025
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Je, da, u 5 gramaKiMujash je napisao/la: 04.05.2025., 23:33 Zanimljiva brzina Mclarena, sto bi neki ovdje rekli "u desetinku timovi".
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk

Valjda sad vidite šta je Max morao odvozit za pole.
"What a little star." May 26, 2012.
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Sainz
,ko u dobre stare dane.
Šteta što nije uspilo.

Šteta što nije uspilo.
Don't forget to enjoy.
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Baš preoptimistično od Sainza na kraju, ali hajde barem je pokušao i završiše na kraju oba na svojim pozicijama.
Ja mu neću zamjeriti
Ja mu neću zamjeriti

Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 04.05.2025., 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Pođoh napisati komentar na tu temuVettel-Ferrari je napisao/la: 04.05.2025., 23:32 Po ovome sada ispada da je Antonelli bio uhvatljiv, ali Ferrari je uspio to upropastiti![]()
Rade swap, vozač koji je na kraju 1,5s od Antonellija, je puštao, pa bio puštan,.... svašta

Nebitno koji je vozač u pitanju, nije do njih.
Još Lujo umalo ne izgubi mjesto na kraju
Hadjar ostao kratak za 0,2
Mclareni za razliku od quali tempa, dosta bolji u race tempu.
Piastri prvi nakon Hakkinena sa 3 uzastopne pobjede za Mclaren.
Evo još jedna istraga za poslije trke.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Max bi u tom Mclarenu u qualy tempu imao pola sekunde po do sad viđenom. S vozačke strane, mogu mu skinuti kapu obojica iz Mclarena.Frantic je napisao/la: 04.05.2025., 23:38Pođoh napisati komentar na tu temuVettel-Ferrari je napisao/la: 04.05.2025., 23:32 Po ovome sada ispada da je Antonelli bio uhvatljiv, ali Ferrari je uspio to upropastiti![]()
Rade swap, vozač koji je na kraju 1,5s od Antonellija, je puštao, pa bio puštan,.... svašta![]()
Nebitno koji je vozač u pitanju, nije do njih.
Još Lujo umalo ne izgubi mjesto na kraju
Hadjar ostao kratak za 0,2
Mclareni za razliku od quali tempa, dosta bolji u race tempu.
Piastri prvi nakon Hakkinena sa 3 uzastopne pobjede za Mclaren.
Evo još jedna istraga za poslije trke.
-
gudenjacica
- Karting
Već sam ovo pisao, i opet ću. Koliko ne mogu vidit ovog Zak-a kad uleti tu da uzme malo "svijetla pozornice" od vozača. Horner i Toto su puno profesionalniji.
Don't forget to enjoy.
- Frantic
- Formula 1
Pročitajte moj post još jednom, ako hoćete, pa ćete vidjeti obojica da sam pisao o quali tempu.
A priznaću da je, barem na ovoj stazi (tako se ispostavilo), Mclarenova prednost u race tempu, ipak veća nego što sam napisao u tom postu.
I nije 5 grama, već 5 dekagrama. 5 "deka", rekli bi stariji.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Jel mi se učinilo da Suljo nije ni ruku pružio Oskaru?
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Tko je ona mala u boksu ferrarija bila? Da su Lewisa pustili dok je imao svježe gume vjerujem da bi uhvatio malog Kimija. Da li bi ga prestigao, e to nije sigurno. Ovako su izgubili puno vremena obojica. Treba im neki pravi strateg. Recimo jučer je Hamilton inzistirao na soft gumama i ulasku u boks. isplatilo se. ne znam zašto ga ne slušaju.Osella je napisao/la: 04.05.2025., 23:31 Vidjeli smo više puta na ekranu neke od partnerica vozača, nego valjda pola bolida na današnjoj utrci. Uz dužno poštovanje damama...
Zadnja izmjena: Dani Verified, dana/u 04.05.2025., 23:47, ukupno mijenjano 1 put.

- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Bravo za Piastrija, odlično je iskoristio situaciju na startu, pa nešto kasnije bolji tempo i potrošnju guma McLarena protiv Verstappena
Nekako me opet uspio iznenaditi hladnokrvnosti i proručanosti.
Mučio ga je Max nekoliko krugova za prvu poziciju, ali to je na kraju to dosta više Maxa koštalo.
Ne bi mogao protiv McLarena svakako do kraja utrke, ali izgubio je koju sekundu vjerojatno koja mu je mogla značiti protiv Russella. Kojem je opet pored Hamiltona najviše koristio VSC.

Nekako me opet uspio iznenaditi hladnokrvnosti i proručanosti.
Mučio ga je Max nekoliko krugova za prvu poziciju, ali to je na kraju to dosta više Maxa koštalo.
Ne bi mogao protiv McLarena svakako do kraja utrke, ali izgubio je koju sekundu vjerojatno koja mu je mogla značiti protiv Russella. Kojem je opet pored Hamiltona najviše koristio VSC.
Zadnja izmjena: Vettel-Ferrari, dana/u 04.05.2025., 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
gudenjacica
- Karting
Taj diktator ne zasluži da mu itko pruža ruku, tako da mislim da to neće teško pasti Oscaru.
Don't forget to enjoy.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Evo pozdravlja publika šefa FIAe 

-
gudenjacica
- Karting
Suljo dobio mišljenje i od publike. 

Don't forget to enjoy.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Lijepa gesta publike 

- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Nikad ne razocara, sta je sad rekao?Tudum je napisao/la:Ovaj intervju iza utrke je dokaz zasto lando nikad nece uzeti naslov. Previse on uzima komentare sa strane k srcu. Isprepadan covjek
Covjek je u jeku borbe sa Maxom poslao i srednjak. Umjesto fokus na borbu, eto o cemu on razmislja u bolidu.
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Nešto u smislu - "Ako ga (maxa)napadnem ne valja, ako ga ne napadnem opet ne valja. Ne možeš udovoljiti kritičarima."KiMujash je napisao/la: 04.05.2025., 23:57Nikad ne razocara, sta je sad rekao?Tudum je napisao/la:Ovaj intervju iza utrke je dokaz zasto lando nikad nece uzeti naslov. Previse on uzima komentare sa strane k srcu. Isprepadan covjek
Covjek je u jeku borbe sa Maxom poslao i srednjak. Umjesto fokus na borbu, eto o cemu on razmislja u bolidu.
Već mi ga je i žao pomalo. Brz je, ali glava nula teška.