VN Miamija 2-4.5.2025
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Moguće da jesam. Trenutno me živcira koliko cmizdri na radio.Frantic je napisao/la: 04.05.2025., 23:17Promašio si fudbal
Ja sam bio za to da ga Charles ODMAH pusti, kao i da Lewis ODMAH pusti njega u Kini
Oba puta se to kilavo izvelo nakon neka 2 kruga
"What a little star." May 26, 2012.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Ajmo Carlitose, oderi bivše sjedalodavce :-)
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Taj ima strah samo Jos-a.

Don't forget to enjoy.
-
gudenjacica
- Karting
Hamdija šaljivdžija. 

Don't forget to enjoy.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Prolupao u Ferrariju u par utrka čovjek.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Zamisli koliko ti je momčad u banani kad te i Xhamster sprdaFrantic je napisao/la: 04.05.2025., 23:29 Zamisli stanje Leclercove psihe u sedmoj godini "mentalne torture"
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
-
gudenjacica
- Karting
Džaba ti sve pare ovog svijeta ako moraš patit sve ovo.Frantic je napisao/la: 04.05.2025., 23:29 Zamisli stanje Leclercove psihe u sedmoj godini "mentalne torture"
Don't forget to enjoy.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Nitko ga ne tjera. Lewis se očito sjebo za velike pare i za u mirovinu ali Charles tu nema šta postići ako je mentalno gotov.Frantic je napisao/la: 04.05.2025., 23:29 Zamisli stanje Leclercove psihe u sedmoj godini "mentalne torture"
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Po ovome sada ispada da je Antonelli bio uhvatljiv, ali Ferrari je uspio to upropastiti 

-
gudenjacica
- Karting
Šta će tek biti u Monacu di nebude ništ za pokazat na stazi.Osella je napisao/la: 04.05.2025., 23:31 Vidjeli smo više puta na ekranu neke od partnerica vozača, nego valjda pola bolida na današnjoj utrci. Uz dužno poštovanje damama...
Don't forget to enjoy.