VN Miamija 2-4.5.2025

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Navija za: Ferrari
Kontakt:
zelot je napisao/la: 03.05.2025., 21:50 zao mi kimia danas al ajd bar je ham profitirao.

Takodjer, moram priznati da me kimi kupuje i da lagano postajem njegov navijac.

Mali je simoa, snasao se odlicno do sada i mislim da ga ceka odlicna karijera.

Buduci da ham odlazi za godinu dvije a ja sam driver guy vise nego team guy, kimi mi za sada izgleda kao netko za koga bih mogao navijati i pratiti ga desetljecima...

Meni je mali stvarno ostavio jako dobar dojam, pogotovo jucer i danas skupa sa australijom...

vidjet cemo sto ce biti ali mali ima slifa slika
S ovim se slažem 1/1. Baš mi se svidio od prvog trena. Ima talent, čini se vrijedan, staložen je, pristojan. Baš ima sve.

Čak i dozu hladnokrvnosti ponekad kao Oscar ima što mi je kod Oscara super.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
MSC je napisao/la: 03.05.2025., 22:20
Frantic je napisao/la: 03.05.2025., 21:51 @MSC
Ako se računa da čitav bolid mora ostati unutar granica staze (dakle, sva 4 točka), onda nije ni u prvom duelu ostao unutar staze.
A otkad se tako računa? Track limiti su track limiti i zna se šta je staza i s koliko bolida se računa. 2 kotača unutar rubnih linija i to je bez filozfije to.
Kao što napisah "AKO se računa.....", a ne znamo (barem ja ne znam šta gledaju u TIM situacijama) jer kriju te direktive k'o zmija noge.
Čak ni u onome što su neki dan prenijeli na vijestima, na portalu, nije precizirano da li moraju biti sva 4 unutar staze, ili 2, ili je dovoljno i samo 1 točak da bude unutar granica staze.

Edit
Nešto mi miriše da bi Čarli mogao zaglaviti u Q2.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Meni se čini da bi obojica mogla u Q2. Baš loše Ferrari izgleda…

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Mali Antonelli prošvikal & rastura - očito mu pašu zidovi Miamija :cheer: :cice:

& big bravo za Saintza :kokice: :mrgreen: - možda bi bilo bolje da su njega ostavili u Fearriju.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 03.05.2025., 22:39 Meni se čini da bi obojica mogla u Q2. Baš loše Ferrari izgleda…
Ipak samo Sir
Nije džaba Čarli jedan od najboljih ikad subotom :chill:
:mrgreen: :mrgreen: :shush:

Ferrari izgleda 5. po brzini ovaj vikend. Willy je ispred.
Dosad.
I u sprintu je Albon naganjao Hamiltona.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Kakav usran prvi sektor pa nemoš tu gubit pola sekunde smiješno...

gosuasus
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god
Previše britanska novinarija u medijski prostor stavlja ove prolazne F1 vozače, tipa taj Hadjar ili kako se već zove, i sl. Uopće me ne zanima čitava analitika o tome kako je backmarker vozač usrao svoj krug za P17 ili whatever.

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Eee "moj" Lujo, dječarac koji tre zamijenio, rookie da nemože friži rookie biti, jedva punoljetan - on se ništa nemora "prilagođavati" , a ti panjina sa sedam naslova nemožeš ni proči među deset . :prcnjau: :chill:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Sarma je napisao/la: 03.05.2025., 23:02 Kakav usran prvi sektor pa nemoš tu gubit pola sekunde smiješno...
Možda mu bolid nije "u vinklo" nakon što je odalamio u zid.
Možda "zavozi" u jednu stranu. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Bravo Max. Pa nek se Mclareni i dalje samohvale po medijima. Bolesno kroz brze zavoje, što bi se reklo na muda.

Bravo i Antonelli. Sjajan ponovo. Russell neće mirno spavati večeras.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Mcl/RB/Benz "u 5dkg" ovaj vikend, Williams jasno 4., ispred Ferrarija.
Sreća Maxova, pa je Lando pored njega.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

DaveGilmour
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Sve driven by Verstappen
Wow, Max ponovno pokazuje tko je trenutno najbolji vozač u F1.

Već dugo nisam nekime bio ovako impresioniran. Max u vidno sporijem bolidu izvlači već 3. PP ove sezone :klanjam:

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 03.05.2025., 23:25 Mcl/RB/Benz "u 5dkg" ovaj vikend, Williams jasno 4., ispred Ferrarija.
Sutra će Max na startu gledati više desno nego ispred sebe da mu se ne ponovi Piastri. Ne znam jel se još uvijek smije malo ukosit bolid na startu ili su to zabranili.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
MSC je napisao/la: 03.05.2025., 23:27
Frantic je napisao/la: 03.05.2025., 23:25 Mcl/RB/Benz "u 5dkg" ovaj vikend, Williams jasno 4., ispred Ferrarija.
Sutra će Max na startu gledati više desno nego ispred sebe da mu se ne ponovi Piastri. Ne znam jel se još uvijek smije malo ukosit bolid na startu ili su to zabranili.
Nemre Lando zagrist toliko
Fino Alla Fine

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
DaveGilmour je napisao/la: 03.05.2025., 23:26 Wow, Max ponovno pokazuje tko je trenutno najbolji vozač u F1.

Već dugo nisam nekime bio ovako impresioniran. Max u vidno sporijem bolidu izvlači već 3. PP ove sezone :klanjam:
Ne sjećam se kad sam ovako nešto gledao da kontinuirano (pogotovo subotom) bolid koji nije najbrži vozač odvlači do polea. Poprilično zabavno!

Utrke su mu teže jednostavno zato jer su duže i onda se bržim bolidima daje šansa da u tom periodu isprave što su uprskali u subotu, ali kad je pritisak, jedan krug u datom momentu - pravo gušt za gledati.

Daleko najbolji na gridu trenutno, ne znam kog bi uopće stavio u taj ešalon da je makar blizu? Russell je kao izvlačio maksimum, ali kao što sam rekao na podcastu - sad kad nas je naviknuo dva-tri vikenda na to, onda se gleda drukčije i sad se očekuje od njega da uvijek bude tu negdje, što ovog vikenda nije. Norris i Piastri nemaju taj fini limit jer kad krene pritiskanje čini se da krenu i griješiti (Norris opet prvi krug u Q3!), a kad voze s malo rezerve da krug bude čist onda ih Max preskoči. Ostale je deplasirano uopće spominjati.

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Vetma, ostale je deplasirano uopće spominjati? Smiješno kako namjerno zaobilaziš leclerca za kojega sam siguran da bi ga većina pratitelja f1 stavila ispred ove trojice i koji je kad je imao bolide koji su blizu maxovim redovno pokazivao i brzinom i u duelima da mu može parirati. Po tebi su norris i piastri koji skoro svaki vikend nešto uprskaju bolji?

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Scuderia je napisao/la: 04.05.2025., 08:12 Vetma, ostale je deplasirano uopće spominjati? Smiješno kako namjerno zaobilaziš leclerca za kojega sam siguran da bi ga većina pratitelja f1 stavila ispred ove trojice i koji je kad je imao bolide koji su blizu maxovim redovno pokazivao i brzinom i u duelima da mu može parirati. Po tebi su norris i piastri koji skoro svaki vikend nešto uprskaju bolji?
Što, da spomenem Leclerca u vikendu kad je najprije razbio bolid na putu prema gridu, a onda izletio na kočenju u brzom krugu u Q3?

On je klasa Norris/Piastri trenutno, rekao bih, ali mi se činilo brutalno spominjati ga baš sad kad je (opet) pokazao koliko je hit&miss vozač. Pa neka se Ferraristi ljute koliko žele, i pronalaze "znaš onaj jedan put kad se borio s Maxom kroz par zavoja i nasamario ga" primjer, a u međuvremenu prolaze vikendi, utrke, pa i godine, a poanta je isporučiti 99% svaki vikend po mogućnosti, a ne svako peti vikend uprskati. Ali, siguran sam da će se naći izlika i ovaj put. Čujem da ga je Ferrari stavio na intermedije po jakoj kiši pa je to bio problem. A u Q3 je problem bio što je bolid sklon blokiranju kotača. Tako da, sve je ok, ne trebamo se diviti kad Max poslozi krug, trebamo naći opravdanje zašto Lec to nije uspio, savršeno logično 😄

Scuderia
Karting
Karting
S nama već: 5 god 10 mj
Prvo, nisam pisao nikakve izlike za leclerca ovaj vikend, a što se tiče kvalifikacija sasvim nebitno što je pogriješio u prvom pokušaju ako je nakraju završio tamo gdje je i trebao (nažalost to je ovaj vikend P8). Kažeš da leclerc svako peti vikend uprska, pa norris uprska skoro svaki, a pisatri svako drugi i kažeš da su u istoj klasi, savršeno logično!

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Ja ne znam kako neki mogu pratiti sport i ne vidjeti čistu magiju koju Max radi. Bez njega bismo imali sjajan grid, iznimno kompetitivan. Ovako s Maxom, on je svoja liga, svi ostali su jednostavno lošiji.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
Scuderia je napisao/la: 04.05.2025., 08:43 a što se tiče kvalifikacija sasvim nebitno što je pogriješio u prvom pokušaju ako je nakraju završio tamo gdje je i trebao (nažalost to je ovaj vikend P8)
Sve ok, samo, ima vozača koji su završili više od onog "gdje su trebali", tako da bih radije tipkao o njima. Kažem, nakon ovakvih čudesnih subota pisati o P8 mi je malo bezveze.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡