avetma je napisao/la:Ja sam radio FP3, hvala Taj dan sam silom prilika bio sam, ali preporučam da pogledaš neki trening sad u Kini kad budemo Zvonimir i ja zajedno, sad se polako navikavamo, a i puno je lakše u dijalogu nego monolog sat, sat i pol...
Sent from my PRO 5 using Tapatalk
..samo opušteno. Diši, diši.. prijatelju. Probaj sa Zvonom, on ima taj udah-izdah.
Ne mogu otvoriti Arenu 2 u osnovnom paketu MAXtv-a!!!!!!!!!!!!!
To je onaj kanal, gdje je Pay Per View,..... kanal broj 20,....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piše da je 0 knuna, ali nema prijenosa kvalifikacija.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Baš gledam na Arena 1 kanalu. Nema F1 za ovaj vikend!?
Izgleda opet na Arena 2? Nekako mi to pomalo smrdi,.....
Bit' će jednoga vikenda ( možda baš ovoga ), da ne možemo pristupiti Areni 2 bez plaćanja?
pigmalion je napisao/la:Baš gledam na Arena 1 kanalu. Nema F1 za ovaj vikend!?
Izgleda opet na Arena 2? Nekako mi to pomalo smrdi,.....
Bit' će jednoga vikenda ( možda baš ovoga ), da ne možemo pristupiti Areni 2 bez plaćanja?
ja sam sve utrke pogledao na Areni 2 bez plaćanja . Nije moguće da će to odjednom ukinuti
pigmalion je napisao/la:Ne mogu otvoriti Arenu 2 u osnovnom paketu MAXtv-a!!!!!!!!!!!!!
To je onaj kanal, gdje je Pay Per View,..... kanal broj 20,....... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piše da je 0 knuna, ali nema prijenosa kvalifikacija.
410.kanal ti je Arena 2 u osnovnom paketu i bez plaćanja . Dosad sam tamo gledao