VN Miamija 2-4.5.2025

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
MSC je napisao/la: 03.05.2025., 19:10 Ovo Oscarovo u T1 drugu trku za redom mi je gadljivo. Nula efforta, linija kroz T1 preko cijele staze, drugi vozac opet mora van staze i nikome nista. Smece od pravila. Smece.
Cmon pls...
To gledamo stalno od bilo koga ko se nadje unutra.
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Pa i ne gledamo baš. Ovo je baš idiotarija. A o "all the time you have to leave a space" da ne pričamo.
"What a little star." May 26, 2012.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Sasvim Ok
Čovjek 2x na vrlo kulturan način, bez sile, bez kontakta, napravi sa P2 prvi zavoj "svojim"
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
MSC je napisao/la: 03.05.2025., 19:10 Ovo Oscarovo u T1 drugu trku za redom mi je gadljivo. Nula efforta, linija kroz T1 preko cijele staze, drugi vozac opet mora van staze i nikome nista. Smece od pravila. Smece.
To je Maxova škola. On to stalno radi. Uostalom to je Max napravio prošlu utrku, a ne Piastri. Međutim nešto je i do staza sa tim asfaltiranim zonama pa vozači idu hrabrije u zavoj. Ni meni se ne sviđa takva vožnja , ali fia je to dozvoljavala dugi niz godina pa ne čudi da vozači to koriste.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Nakon Mexica kad je Max kažnjen, rečeno je da se to neće tolerirat više....

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
MSC je napisao/la: 03.05.2025., 19:20 Pa i ne gledamo baš. Ovo je baš idiotarija. A o "all the time you have to leave a space" da ne pričamo.
Ako nesto ne zelis vidit onda i previdis.

Ne bore se svi bzvz da izbore unutarnju stranu kod duela.
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la: 03.05.2025., 19:25
MSC je napisao/la: 03.05.2025., 19:20 Pa i ne gledamo baš. Ovo je baš idiotarija. A o "all the time you have to leave a space" da ne pričamo.
Ako nesto ne zelis vidit onda i previdis.

Ne bore se svi bzvz da izbore unutarnju stranu kod duela.
Kako sam govorio da mi to od Maxa nije u redu, tako mi nije ni ovo. A vama ako je ovo lijepo utrkivanje i po standardu onda u tome uživjate.

Azavi
Karting
Karting
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari, Raikkonen
Kontakt:
Mogao je Antonelli kad je skuzio da je Pilastri s unutarnje strane otići šire van za bolju putanju. A on ostao izmedu, nigdje
"I continuously go further and further learning about my own limitations, my body limitation, psychological limitations. It's a way of life for me." - Ayrton Senna

Frantic
Formula 1
Formula 1
Neće se tolerisat kada neko uzme unutrašnju stranu i sam ne ostane u okvirima staze, a protivnik bude još više izguran.
A upravo je to Max uradio u Meksiku.
Uostalom, to je uradio u i u Austinu, na kočenju nakon kraju zadnjeg pravca.
Lando je bio ispred, a onda je ovaj toliko dajvao (iako se branio) da je i on sam sa sva 4 točka (a bio je sa unutrašnje strane zavoja) otišao van.
Lando je otišao još više.
Greška Mclarena je bila što nisu rekli Landu da vrati poziciju i da vrše pritisak da kazne Maxa. Imali bi više šansi (za Maxovu kaznu, jel) jer je Lando bio izguran, a nije stekao nikakvu prednost.
Doduše, Meksiko je bio poslije Austina, pa se vjerovatno ta situacija iz Austina malo više analizirala, plus u Austinu se Max branio.
Znači, ako uzimaš unutrašnju stranu i postaviš se tako da napraviš zavoj "svojim", moraš proći regularno bolidom kroz taj zavoj.
I to je ono što je Oscar uradio na startu prošle trke (znači, nije Max njemu, nego on Maxu) i današnjeg sprinta. Ono što je Max uradio u Meksiku ne ide u istu rečenicu sa prethodno navedenim.

Posljedično, ne bi se složio da je to Maxova škola, jer je Oscar to izveo dosta kulturnije i čišće.
Naravno, jedva čekam situaciju kad se Oscar slijedeći put nađe sa Maxom bok uz bok (sa Andreom neće/ne bi trebalo biti toga često, barem ne ove sezone), ali baš u ovakvoj identičnoj (da Oscar napada Maxa i to na unutrašnju stranu zavoja).

Glede samog sprinta
Lando s(p)retno, ali realno, pritiskao je Oscara.
Šteta za Andreu, biće bolje, ovakve stvari te samo očeliče.
Ferrari - šta reći, Charles "I`m stupid" Leclerc, aka "The Diletant" moment. :facepalm:
Srećom, Sir Lewis "Mega job, guys" Hamilton, spašava čast propetih konjina u sprintovima ove sezone. :mrgreen:
Stroll nastavlja se žetvom bodova za tatinu ekipu...... his dominance over Alonso this year could bore fans. :chill:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Azavi je napisao/la: 03.05.2025., 20:13 Mogao je Antonelli kad je skuzio da je Pilastri s unutarnje strane otići šire van za bolju putanju. A on ostao izmedu, nigdje
Lik nije do kraja ni dao sansu Oscaru da ga izgura. Odusta je i otisa di je mislio da mu je bolje.
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Frantic je napisao/la: 03.05.2025., 20:15 Ono što je Max uradio u Meksiku ne ide u istu rečenicu sa prethodno navedenim
Ni u isti clanak :mrgreen:
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
slika
Fino Alla Fine

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 03.05.2025., 20:15 Neće se tolerisat kada neko uzme unutrašnju stranu i sam ne ostane u okvirima staze, a protivnik bude još više izguran.
A upravo je to Max uradio u Meksiku.
Uostalom, to je uradio u i u Austinu, na kočenju nakon kraju zadnjeg pravca.
Lando je bio ispred, a onda je ovaj toliko dajvao (iako se branio) da je i on sam sa sva 4 točka (a bio je sa unutrašnje strane zavoja) otišao van.
Lando je otišao još više.
Greška Mclarena je bila što nisu rekli Landu da vrati poziciju i da vrše pritisak da kazne Maxa. Imali bi više šansi (za Maxovu kaznu, jel) jer je Lando bio izguran, a nije stekao nikakvu prednost.
Doduše, Meksiko je bio poslije Austina, pa se vjerovatno ta situacija iz Austina malo više analizirala, plus u Austinu se Max branio.
Znači, ako uzimaš unutrašnju stranu i postaviš se tako da napraviš zavoj "svojim", moraš proći regularno bolidom kroz taj zavoj.
I to je ono što je Oscar uradio na startu prošle trke (znači, nije Max njemu, nego on Maxu) i današnjeg sprinta. Ono što je Max uradio u Meksiku ne ide u istu rečenicu sa prethodno navedenim.

Posljedično, ne bi se složio da je to Maxova škola, jer je Oscar to izveo dosta kulturnije i čišće.
Naravno, jedva čekam situaciju kad se Oscar slijedeći put nađe sa Maxom bok uz bok (sa Andreom neće/ne bi trebalo biti toga često, barem ne ove sezone), ali baš u ovakvoj identičnoj (da Oscar napada Maxa i to na unutrašnju stranu zavoja).

Glede samog sprinta
Lando s(p)retno, ali realno, pritiskao je Oscara.
Šteta za Andreu, biće bolje, ovakve stvari te samo očeliče.
Ferrari - šta reći, Charles "I`m stupid" Leclerc, aka "The Diletant" moment. :facepalm:
Srećom, Sir Lewis "Mega job, guys" Hamilton, spašava čast propetih konjina u sprintovima ove sezone. :mrgreen:
Stroll nastavlja se žetvom bodova za tatinu ekipu...... his dominance over Alonso this year could bore fans. :chill:
Max je u Mexicu u prvom duelu za koji je kažnjen po mom sjećanju ostao unutar staze. Ono drugo je bila svinjarija...

zelot
Formula 1
Formula 1
zao mi kimia danas al ajd bar je ham profitirao.

Takodjer, moram priznati da me kimi kupuje i da lagano postajem njegov navijac.

Mali je simoa, snasao se odlicno do sada i mislim da ga ceka odlicna karijera.

Buduci da ham odlazi za godinu dvije a ja sam driver guy vise nego team guy, kimi mi za sada izgleda kao netko za koga bih mogao navijati i pratiti ga desetljecima...

Meni je mali stvarno ostavio jako dobar dojam, pogotovo jucer i danas skupa sa australijom...

vidjet cemo sto ce biti ali mali ima slifa

Frantic
Formula 1
Formula 1
@MSC
Ako se računa da čitav bolid mora ostati unutar granica staze (dakle, sva 4 točka), onda nije ni u prvom duelu ostao unutar staze.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

zjurina
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda
Ima ko informaciju - jel to Kvale kasne ili sam nešto propustio ? Deset sati je prošlo.

....... Uuuupsss - sorry... bilo bi dobro da koji puta pročitam Tekučice :prcnjau:
Zadnja izmjena: zjurina, dana/u 03.05.2025., 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Sad ce za 7 min
Fino Alla Fine

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bearman izgubio bod u sprintu, preda ga Yukiju. 5 sek kazne dobio.
Fino Alla Fine

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
Lawson za sudar s Alonsom dobio 5 sekundi kazne i 1 kazneni bod…Alonso za onaj kontakt sa Sainzom u sprintu u Kini prosle sezone 10 sekundi kazne i 3 kaznena boda na licenci…Sudacka konzistencija na razini kao i obicno. Vise od toga necu ni komentirati, nadam se da ce u buducnosti biti jos izjava o sudackoj privrzenosti ili nenaklonjenosti nekima.

MSC
Formula 1
Formula 1
Kontakt:
Frantic je napisao/la: 03.05.2025., 21:51 @MSC
Ako se računa da čitav bolid mora ostati unutar granica staze (dakle, sva 4 točka), onda nije ni u prvom duelu ostao unutar staze.
A otkad se tako računa? Track limiti su track limiti i zna se šta je staza i s koliko bolida se računa. 2 kotača unutar rubnih linija i to je bez filozfije to.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡