Pišem o vozaču koji će ove godine biti svjetski F1 prvak.
Treba pobijediti jednu osobu, a to je Lando Norris. Oscar to može i hoće.
Oscar Jack Piastri (rođen 6. travnja 2001.) australski je vozač utrka koji se natječe u Formuli 1 za McLaren. Piastri je osvojio dvije Velike nagrade Formule 1 u tri sezone.
Rođen i odrastao u Melbourneu, Piastri je započeo svoju karijeru u radio-upravljanim utrkama prije nego što je krenuo u karting s devet godina. Prešavši u juniorske formule 2016., Piastri je osvojio svoju prvu titulu prvaka u Formuli Renault Eurocup 2019. s R-ace GP. Zatim je osvojio oba prvenstva FIA Formule 3 2020. i Formule 2 2021. uzastopce s Premaom, postavši šesti vozač u povijesti koji je osvojio naslov GP2/Formule 2 u svojoj debitantskoj sezoni. Piastri je jedini vozač u povijesti koji je osvojio Formule Renault, Formulu 3 i Formulu 2—ili ekvivalentna—prvenstva u uzastopnim sezonama.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Zasada je po meni opravdao očekivanja. Imao je par vrhunskih utrka, Azerbajdžan mi prvi pada na pamet.
Šteta za onu grešku u Australiji, skupo ju je platio. I dalje ne vjerujem u naslov, ipak mi se čini da je Lando nešto kvalitetniji vozač, a i ostale momčadi se nešto pita
Čestitam, Oscare.
Idemo po tu titulu 2025. Iskoristi ovu priliku, jer bi 2026. mogla biti gadna - za McLaren. Možda.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Mogli bi ti trkaći kvazibalkanci malo osvježiti znanje o svojim korijenima, Oscar kaže da je Jugoslaven, Drugovich Austrougar, još malo će neki Habsburžanin ili Mlećanin iskočiti
Ja otkad sam čuo ovo smatram da je Oscar Srbin, nadam se da ćemo jednog dana saznati više detalja