VN Rusije (Sochi Autodrom) 29. travnja - 1. svibnja 2016.
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Auuu, Lewisa nastavila pratiti loÅ”a sreÄa. Vjerujem da nas Äeka joÅ” jedan dominantni vikend Rosberga.
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Rosberg u dogovoru sa svojim bivÅ”im mehaniÄarima sabotira Hamiltona.Ferrari1345 je napisao/la:VeÄ vidim kako fanovi Hamiltona (u meduostalom i skysports) kuju zavjeru protiv Mercedesa
Rosberg: DeÄki, Hamilton ne smije nastupiti u q3, jasno?
MehaniÄari: NemaÅ” frke stari.

- Slavenowsky
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Ferrari
Ma ima potencijala u ovom Ferrari-ju samo dosta grese vozaci, pretezno Kimi! Kvale standardno u deficitu, nadam se da utrka ce biti nesto sasvim drugo.
š 1961, 1964, 1975, 1976, 1977, 1979, 1982, 1983, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2007, 2008...
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jad i tuga na skysportsu.
- MrDoomroom
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
Kvale su tako tu u tom odstojanju jednostavno Merc je neunistiv osim ako ih pogodi sreÄa kao Hamitona da ne voze Q3. 
Utrka ce biti nadam se puno zanimljivija uz sky ekipu na Xanaxu
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk

Utrka ce biti nadam se puno zanimljivija uz sky ekipu na Xanaxu

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk
-
renato2107
- GP3
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
Da, to je baÅ” interesantno. Ali ima i do toga da su se glave ohladile, pa svatko radi najbolje Å”to može i ima rezultata. Iako ne znam Å”to Äekaju, nema smisla Äuvati tokene, kad se ukidaju, bolje ih Äim prije spucat.gidra je napisao/la:Ono Å”to je fascinantno kako je Renault sa samo 7 tokena potroÅ”enih u pauzi izmeÄu prvenstva napravio znaÄajan iskorak prema naprijed u odnosu na proÅ”lu sezonu. Torro Rosso se odabirom Ferrarijevog 2015 agregata pokazao kao najveÄi gubitnik jer Renault u 2016 izgleda jako dobro a joÅ” ima preostalih 24 tokena za razvoj.
A merc je prokleto brz, pogotovo u ovakvim uvjetima gdje je problem zagrijati gume.
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
Dobar dan! MeÄke vanserijski, krenuli pratiti Ferrari sa nadogradnjama, a kao trebali su...koji superslow Rosberga, vorteksi se nižu iza zadnjeg krila
Bit Äe valjda borbe iza prve trojice, a Lewis bi mogao sa ovakvim bolidom lako do podija, imaju bar pol sekunde prednosti nad Ferrarijem.
Samo bez kvarova....
Imam filing da je Mercedes mogao i brže, samo nema potrebe. Ovako su kvarovi Rosberga ubijali u drugoj polovici 2014, od mjenjaÄa u Silverstonu, pa Singapur volan, i Abu dhabi bez ERS-a. Je li karma? Kao +pola sekunde ide uz prvoroÄenog klinca, NR se ubrzao.
Vettel i Lewis Äe se poÄupat sutra
Nije mi drago zbog Lewisa, nikako, ali zbog Skyjevaca, hahahaaaa!!!! Cipela u usta
Bit Äe valjda borbe iza prve trojice, a Lewis bi mogao sa ovakvim bolidom lako do podija, imaju bar pol sekunde prednosti nad Ferrarijem.
Samo bez kvarova....
Imam filing da je Mercedes mogao i brže, samo nema potrebe. Ovako su kvarovi Rosberga ubijali u drugoj polovici 2014, od mjenjaÄa u Silverstonu, pa Singapur volan, i Abu dhabi bez ERS-a. Je li karma? Kao +pola sekunde ide uz prvoroÄenog klinca, NR se ubrzao.
Vettel i Lewis Äe se poÄupat sutra

Nije mi drago zbog Lewisa, nikako, ali zbog Skyjevaca, hahahaaaa!!!! Cipela u usta

- zjurina
- Formula 1
- Navija za: Leclerc, Ferrari.Honda

-
senja
- Baniran
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: Vettel
Å teta Å”to Rosberg pogrijeÅ”i u drugom krugu. BaÅ” sam htjeo vidjeti može li ispod 1:35. Vettel najbolje Å”to je mogao. Raikkonen opet uprskao. Izgleda da Ferrari nije niÅ”ta postigao, barem Å”to se kvalifikacija tiÄe. Možda joÅ” nisu sigurni u promjene, pa ne voze punom snagom. U utrci Äe biti tjesnije. Ali jbg, vjerovatno joÅ” jedna lagana pobjeda za Rosberga. Vettel se može izboriti za drugo mjesto.
- Zeus
- Formula 4
- Navija za: Ferrari, Alonso
Presica, vidi se da je Vettel malo razoÄaran tom nadogradnjom, oÄekivalo se viÅ”e, neÅ”to kao Å”to je Mercedes dostavio. Taman su doÅ”li u tu desetinku i eto ti ga na...ko zna gdje su veÄ sa W08, sa toliko ljudi i gapom ove sezone, i dalje rokaju W07 na oba polja.
E da, poveÄana koliÄina goriva za 2017. baÅ” sam se oraspoložio, jedno par sekundi, 5 kg poveÄanje. Sa poveÄanjem dimenzija i mase bolida na 722kg, bit Äe isto kao 100kg za sadaÅ”nje. 120 kg, to bi bilo onda bez Å”tednje u trci. Bem ti sunac, utrke izdržljivosti su za menažiranje, u F1 imo, toga ne bi trebalo biti u tolikoj mjeri.
Izgleda da je Ericsson dobro zabrijo, Nasr dobio drugu Ŕasiju i speglo ga odma.
E da, poveÄana koliÄina goriva za 2017. baÅ” sam se oraspoložio, jedno par sekundi, 5 kg poveÄanje. Sa poveÄanjem dimenzija i mase bolida na 722kg, bit Äe isto kao 100kg za sadaÅ”nje. 120 kg, to bi bilo onda bez Å”tednje u trci. Bem ti sunac, utrke izdržljivosti su za menažiranje, u F1 imo, toga ne bi trebalo biti u tolikoj mjeri.
Izgleda da je Ericsson dobro zabrijo, Nasr dobio drugu Ŕasiju i speglo ga odma.
- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
E Kimi nisi ti za ferrari viÅ”e. Pa da sve bolide maknu i on vozi sam , opet bi bio drugi jer bi ga njegov alter ego preÅ”iÅ”ao. Kod mercedesa je indikativno da im je kvaliteta na razini yuga 45. JoÅ” bi se i dala prožvakati Kina i to obrazloženje. Ali kada se nakon 2 tjedna u kojima su mogli pronaÄi kvar , dogodi identiÄan i to samo na jednome bolidu i to onome tvorniÄkome, to odaje dojam ne Å”lamperaja veÄ ravnoduÅ”nosti. Imaju dovoljnu prednost u vozaÄkom prvenstvu kao i u konstruktorskom. Mogu si dozvoliti kvarove na raÄun zanimljivosti drugog dijela prvenstva.

- Dani Verified
- Formula 1
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Evo prijedloga za mercedes kako da poprave pouzdanost Lewisovog bolida. Možda dijelovi sa ovog automobila:
[ link do slike ]
[ link do slike ]