Banalne simcade F1 igre me ne zanimaju jer su smeće sve jedna do druge.LH44 je napisao/la: 07.04.2025., 12:11Pa džabe ti to kad je kroz Degner 2 prošao 8km/h sporije, nije s tim ništa dobioMSC je napisao/la: 07.04.2025., 01:30 270kmh kroz Degner je Max imao u krugu za pol poziciju. Ponovimo, 270kmh kroz Degner. Ako to nije vožnja, onda ne znam šta je i šta vi svi gledate. I da, bolid je naspram Mclarena loš.
A to zašto je Norris izgubio je jednostavno jer je lošiji od Maxa. Šta se tu uopće ima objašnjavat? I gubit će ako Mclaren još ne poveća prednost bolida.![]()
Probaj na banalnoj F1 igri kao što je F124 dobro proći kroz Degner 2 bez da malo digneš gas u Degner 1, moraš malo zbog stabilnosti na kočenju, ovako sa 270kmh bolid se nagne na lijevu stranu i automatski ti zezne kočenje i prolaz kroz Degner 2 i onda još imaš izlaz na pravac do hairpina gdje startaš sa 8kmh manje, sto je upravo slučaj kod Maxa.
Da je to jedna krivina pa hajde onda svaka čast, ali u nizu krivina ti džabe kroz jednu krivinu proći brže ako će ostale bit isto toliko sporije + uvijek se preferira zadnja krivina u nizu poslije koje ide pravac.
Da se razumijemo, krug jest odličan, ali osim kočenja u zadnju krivinu, nema tu neke majstorije koliko fanovi limenki hvale.
Ako ne vidiš tu šta je u tom krugu super, ja ti tu ne mogu pomoći.