Američki sportovi (NFL, NHL, MLB)

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Detroit (Goff) puno previše grešaka.
Plus, osakaćena odbrana.
S druge strane, Daniels & Co. hladni i sigurni.

U drugom (odnosno) prvom meču, prilična količina sudijskog drukanja za Chiefse, kao da nisu sami od sebe dovoljno kvalitetniji od Houstona i kao da nisu igrali na Arrowheadu.
Nadam se da će ih neko momački prizemljit, bili to Ravensi, bilo Billsi.
Previše su Chiefsi imali pobjeda na guzove, na sreću i na sudijske pogurance ove sezone.

U Phili snijeg. Volio bih da Ramsi to uzmu, ne znam koliko im odgovara takvo vrijeme. Teško.
Što se tiče derbija divizijske runde (nadam se da će opravdati taj naziv) ipak bi volio da Lamar i Henry odu dalje. Ako to i budu Josh i Amari, toplo se nadam da će natamburati Patricka, Travisa i Taylor. :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Phila od gotovog skoro napravili veresiju, jer su Ramsi imali napad za pobjedu, nakon vodstva Phile 28-15 na nekih 6min do kraja.
Barkley ih izvukao, ispostavilo se.
Stafford loš.
Snijeg, klizavo, hladna i tvrda lopta, teško vrijeme za igru, domaći se malo bolje snašli i tjt.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Testarossa je napisao/la: 19.01.2025., 21:33 Gledam ja i mnogo mi žao Detroita, ali jebiga, kapa dole za Washington. Večeras Lamar i Allen, čiji je legacy više na kocki?
Lamar loš u prvom poluvremenu, 2 velike greške.
A onda Andrews preuzeo palicu u drugom i napravio 2 još veće, katastrofalne greške. Naročito onu na kraju. :facepalm:

Zanimljivo, prvi pokušaj za konverziju u 2 poena Ravensa je bio bespotreban.
Mislim, da je bio šut za 1p, na kraju bi opet mogli izvući produžetke sa šutem za 1p a ne ići opet na konverziju. :mrgreen:
Al' hajd' znaj....
Uz to, oba pokušaja konverzije išli na dodavanje.
Ok, možda se u prvom se Henry još nije bio "zagrijao", ali je za za drugi itekako bio, trebali su drugu konverziju dati Henryu loptu.
A i Lamarov int u prvom poluvremenu da ga nije bilo, mogao je biti npr. 3p u nastavku akcije za Ravense (eto, ne mora biti td), a izgubili su sa 2.

Billsi manje griješili i uzeli ponuđeno.

Opet, mislim da je više ljudi čekalo dvoboj Allen- Mahomes nego Jackson-Mahomes.
Samo se nadam da neće biti sudijskog natezanja za Chiefse.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Frantic
Formula 1
Formula 1
Testarossa je napisao/la: 19.01.2025., 21:33 Gledam ja i mnogo mi žao Detroita, ali jebiga, kapa dole za Washington. Večeras Lamar i Allen, čiji je legacy više na kocki?
Džaba sve dok je Mahomesa živog. :mrgreen:
Njih dvojica su najužoj konkurenciji za MVPa sezone (Lamar ih već ima), a Mahomes lagano sakuplja prstenje (ok, ima i on 2x MVP).
Chiefsi poput žohara, ne možeš ih uništiti nikako.
Ili ih malo sudije poguraju (i sinoć su bile 2-3 situacije na njihov mlin) ili se protivnici samoubiju/chokaju kao Billsi sinoć (i igrački i trenerski).
Redskinsi doživjeli raspad sistema u Phili.
Vidim da ima dosta komentara da će biti "gadan" super bowl, da će biti "muka" gledati isti, da se neće ni gledati.....
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Testarossa
Karting
Karting
S nama već: 6 god 11 mj
Bice dobar SB. Mnogo je kvaliteta u obje ekipe.

Sto se tice sudija uvijek se sjetim sta je stari govorio: Nešto sam zaradi, nešto malo ukradi, malo ce ti i bog pomoći.

Ovo sa MVP nagradama je smijurija. Treba odvojiti nagradu za qb i gotovo. Saqon i CMC su zasluzili nagrade za izvedbe svako u svojoj sezoni.

A sto se tiče Lamara i Allena, bez prstena ostaće irelevantni. Žugam za Cinci sa sklope odbranu. Burrow ima neku auru svoju i izgleda jedini može srušiti Mahomesa u play offu
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Da, bijaše SB odličan :mrgreen:
Osim za Taylor Swift i fanove Cheifsa.

Još malo pa kao onaj kad su Seahawksi osramotili Broncose.

Dođe na naplatu provlačenje Chiefsa kroz regularni dio sezone.
Eaglesi ubili Boga u njima, pogotovo odbrana.
Malo je reći da su ih osramotili.
Hurts MVP finala.

Ranije, Allen uzeo MVP regularnog dijela.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Testarossa
Karting
Karting
Kakav posao Dline Filadelfije, prebili su OL i Mahomija. Zadovoljan sam ishodom, dragoi je zbog mnogo igraca File. Svaka im cast.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.

Frantic
Formula 1
Formula 1
Testarossa je napisao/la: 10.02.2025., 11:09 Kakav posao Dline Filadelfije, prebili su OL i Mahomija. Zadovoljan sam ishodom, dragoi je zbog mnogo igraca File. Svaka im cast.
:thumbs:
Oni su trebali dobiti onako, jedan zajednički MVP trofej
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Testarossa
Karting
Karting
Bas vala, aferim ljudima

Frantic
Formula 1
Formula 1
Alex Ovechkin preksinoć pretekao Gretzkog po broju golova u NHLu (895 >> 894) i postavio novi rekord.
Zanimljivo, obojica su do ovog broja golova došli u/nakon 20 sezona i 1487 tekmi.
Naravno, Gretzky je i dalje najbolji po pitanju asista i poena (golovi+asisti).
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡