Košarka

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Na kraju, po meni, prvak zasluženo OKC. Bili su najbolje posložena ekipa, odlični igrači u napadu, kao i u obrani. Zaobišle su ih ozljede, to je istina, ali po svemu prikazanom ove sezone na krilima Shaia, Jalena Williamsa, Carusa, Cheta i ostatka družine Oklahoma je zaslužila prvi trofej u povijesti franšize.

Ovo je ekipa koja je vrhunski posložena. Sam Presti je napravio malo je reći fenomenalan posao. Samo iz tradea Paula Georga sa Clippersima, Thunder je dobio danas dva nosioca ekipe - Shaia i jedan od nekoliko pickova preko kojeg su na kraju draftirali Jalena Williamsa. Ovo ljeto je Presti sjajno kompletirao momčad dovođenjem dva izuzetno bitna igrača, Carusa i Hertenstaina, koji su se na kraju savršeno uklopili.

@Frantic, koliko sam shvatio, Thunder je preuzeo povijest franšize Supersonicsa. Međutim, ako se ikad dogodi da se ekipa iz Seattlea vrati (a po svemu sudeći bi to moglo biti u bliskoj budućnosti), OKC će im "vratiti" povijest franšize. Zato nisu ni uzeli njihovo ime, logo, boje, dresove... Preuzeli su njihove osvojene divizije, konferencije i jednu titulu, kao i umirovljene dresove te neke druge stvari dok se ne dogodi da se Seattle vrati u NBA. Tako da nitko od navijača ne priznaje tu raniju povijest i zato gledamo na ovo kao prvi trofej za njih.

Što se tiče Pacersa, oni su također bili sjajni ovaj play-off. Jedna simpatična momčad, jako borbena. Doslovno su na kraju u finalu igrale dvije momčadi koje su to zaslužile. Istina, imali su i oni dosta sreće, dobijenih utakmica u samoj završnici, ludih preokreta...
Stvarno jedna zanimljiva priča i šteta za Indianu što će se još morat načekati na prvu titulu.

Šteta i za ozljedu Haliburtona jer će vjerojatno biti izvan pogona cijelu sljedeću sezonu. Ista stvar čeka Boston jer će oni biti bez Tatuma, tako da bi stvari na istoku sljedeće sezone mogle biti malo drugačije.
Prije koji dan je Orlando doveo Desmonda Banea, profil igrača koji im je nedostajao (iako su ga po meni pretplatili), tako da bi se sljedeće sezone nešto moglo pitati i Magice.
Vidit ćemo kakvi nas sve tradeovi očekuju kroz dogledno vrijeme...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
OKC svakako sezona za povijest u dosta kategorija :klanjam: Brojevi rijetko lazu..

Malo je neozbiljno reci da covjek nije faktor u seriji.. Odlican ball handler i jako dobro ju cuva a protiv OKCa je to iznimno bitno.. Siakam je svakako nedvojbeno najbolji igrac Pacersa, ono sta on i kako radi je odlicno za tu ekipu plus naravno sto su mu oscilacije poprilicno male i da su Pacersi dobili on bi bio MVP i da se Haliburton nije ozljedio.

Usporedba ozljeda protivnika u serijama do sad sa ozljedom u NBA finalu u sedmoj utakmici su takodjer deplasirane jer se bas nista ne moze usporediti.

Jako sam razocaran jer je prilika bila tu, nadohvat, a vjerujem da ce sljedece godine OKC biti samo bolji..
Jednostavno, 20 suteva iz igre manje ne mozes kompenzirati ako protivnik nema bas neki ocajan sut a sinoc su bili tu negdje, poprilicno lose za obje ekipe. Serija izgubljenih lopti, tko god je to stavio pod kontrolu, dobija tekmu..

Iskreno, bez Bostona u igri sam mislio da ce se sljedece sezone vrtiti oko Indiane i Magica recimo finale istoka ali sad ako je povreda Haliburtona takva kakva je, onda to vise i nije tako.

SHA biljezi odlicne brojke svakako, nemam nista za rec, covjek je odlican u oba smjera i sto se tice MVPa finala, nitko iz ekipe nije bio ni spominjan realno.

Meni samo ide na k.... ono sto svaku tekmu napravi hrpu faula u napadu odgurivanjem protivnika i to prolazi jer je to dns ok.

Inace, odlicno finale, odlicna kosarka, ova sedma i najlosija u seriji ali svakako sa daleko najvecim pritiskom..

Prvi naslov za OKC, sve ostalo su bedastoce..
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡