VN Kine 21-23.3.2025
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
Nije mi jasna Ferrarijeva utrka i gotovo..
Ne razumijem što se dogodilo... podijelili strategije na lošu i goru..
Lewis je dobio goru..
Užasno užasno užasno...
Zašto nije išao medium-hard-MEDIUM.. a ne hard opet..nema smisla , hebo me patak..
Ne razumijem što se dogodilo... podijelili strategije na lošu i goru..
Lewis je dobio goru..
Užasno užasno užasno...
Zašto nije išao medium-hard-MEDIUM.. a ne hard opet..nema smisla , hebo me patak..
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
McLareni odlični, eto da Oscar ne pogriješi onoliko u Australiji sad bi bio na istome kao Lando, al dobro ako ovako nastavi, bez onih njegovih off-vikenda bez problema može da se bori za titulu jer ima brzine i dobro čuva gume, a najbitnije djeluje smiren za volanom, što Lando baš i nije pokazao, ali opet mu fali konzistentnosti, prošle sezone je maltene pola utrka bio prespor.
Russelu svaka čast izvlači maksimum, bolje nije mogao u ove dvije trke.
Ferrari je fakat prejaka ekipa, znači u Sprintu imaš najbrži bolid, najbolju degradaciju, Hamilton odlijepi od Maxa i Piastrija ko iz šale i ti pred kvalifikacije u onih par sati ideš čačkat setap i sjebeš balans bolida i onda te u trci nema nigdje
ne znam jel Hamilton nešto izvodio ili su ovi genijalci s pit walla usrali, al prosuli su danas barem podijum ako ne i pobjedu
Russelu svaka čast izvlači maksimum, bolje nije mogao u ove dvije trke.
Ferrari je fakat prejaka ekipa, znači u Sprintu imaš najbrži bolid, najbolju degradaciju, Hamilton odlijepi od Maxa i Piastrija ko iz šale i ti pred kvalifikacije u onih par sati ideš čačkat setap i sjebeš balans bolida i onda te u trci nema nigdje

- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Nije ni meni jasan Ferrari.
Mislim da ni njima nije baš jasno.
Ja se kladim da imaju bolid za pobjede taman iza McLarena i da je ovo samo do čiste nesposobnosti ekipe.
Hamilton se odlijepio od svih u sprintu bez nekih velikih problema i onda nedjelja bude zaostatak preko 20 sekundi. Ma daj neka se ugase više.
I to romantiziranje Arrivabenea mi ide na živce. Nije znao postaviti jasne naredbe između Kimija i Vettela. Vrlo brzo smo to zaboravili, a smijemo se McLarenu.
Mislim da ni njima nije baš jasno.
Ja se kladim da imaju bolid za pobjede taman iza McLarena i da je ovo samo do čiste nesposobnosti ekipe.
Hamilton se odlijepio od svih u sprintu bez nekih velikih problema i onda nedjelja bude zaostatak preko 20 sekundi. Ma daj neka se ugase više.
I to romantiziranje Arrivabenea mi ide na živce. Nije znao postaviti jasne naredbe između Kimija i Vettela. Vrlo brzo smo to zaboravili, a smijemo se McLarenu.

- BatteryVolttas
- Formula 4
Trebaju nać krivca 'ko je išo šarafat nakon sprinta... taj odmah otkaz i nek ostane u Kini šarafat u nekoj autoradionici one njihove MG-ove lažnjake..
Zbilja,sprint imaš odličan rezultat, tempo izuzetan..
Što se promjenilo.. možda je bila hladnija nedjeljnja utrka ?
Dal je Pirelli miksao pritisak u gumama..
Nemoguća razlika subota i nedjelja
Zbilja,sprint imaš odličan rezultat, tempo izuzetan..
Što se promjenilo.. možda je bila hladnija nedjeljnja utrka ?
Dal je Pirelli miksao pritisak u gumama..
Nemoguća razlika subota i nedjelja
- BatteryVolttas
- Formula 4
Leclerc ne bi prestigao Lewisa kao što nije ni Georgea da ga LH44 nije propustio...
Ja mislim da to svi znamo i svjesni smo toga..i stoga je trebao Charles pustit natrag poziciju...
Ali dobro.. Lewis piše "pamti pa vrati "
Ja mislim da to svi znamo i svjesni smo toga..i stoga je trebao Charles pustit natrag poziciju...
Ali dobro.. Lewis piše "pamti pa vrati "
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Hajdemo biti malo kreativniji. Može?
"What a little star." May 26, 2012.
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Po fejsu kruže neke slike tehničkog delegata FIA-e. Leclerc i Gasly pod upitnikom zbog težine, a Hamilton zbog previše potrošene podnice.
Don't forget to enjoy.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
@Iceman i @MSC: Odavno nije bilo glupljih postova na forumu, ne da mi se brisati jer imam pametnijeg posla, ali prestanite obojica.
- Cale od Lewisa
- GP3
- S nama već: 4 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Boga mi leclerc je lijepo zalupio vrata koja mu je Hamilton otvorio (njegova je bila prva ideja da ga pusti ) sad neka se ne cudi i kad budu na razlicitoj strategiji sto ga Hamilton nece pustiti.Ustvari uvijek ista prica sa Leclercom uvijek ide na 120 % na momcadskog kolegu i pritom ili sprzi gume ili napravi neki dodir ili se razbije.Bitno je zaj++ati momcadskog a poslije sta bude bude.Dao bi ruku u vatru da bi rađe bio 6 a hamilton 8 nego da je hamilton prvi a on drugi 

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Best I can do is double DNFCale od Lewisa je napisao/la: 23.03.2025., 12:27 Boga mi leclerc je lijepo zalupio vrata koja mu je Hamilton otvorio (njegova je bila prva ideja da ga pusti ) sad neka se ne cudi i kad budu na razlicitoj strategiji sto ga Hamilton nece pustiti.Ustvari uvijek ista prica sa Leclercom uvijek ide na 120 % na momcadskog kolegu i pritom ili sprzi gume ili napravi neki dodir ili se razbije.Bitno je zaj++ati momcadskog a poslije sta bude bude.Dao bi ruku u vatru da bi rađe bio 6 a hamilton 8 nego da je hamilton prvi a on drugi![]()

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
To mora rješit Ferrari i ne rješavaju to godinama, a realno su jedino oni u pušioni radi toga. Iz tog me razloga to i živcira. Nedostaje Leclercu samo 97 pobjeda i 7 titula za Hamiltonom koji je na zalasku karijere i sigurno nije u primeu, a ipak mu je prilično konkurentan. Super će ga to motivirati, suradnja će biti odlična i Ferrari će prosperirati. Nitko ne traži jasnu nominaciju 1-2 vozača, ali respecta u borbi između timskih mora biti. Prvo pravilo karijere je biti brži od timskog kolege. Drugo je ne razbiti ga.Cale od Lewisa je napisao/la: 23.03.2025., 12:27 Boga mi leclerc je lijepo zalupio vrata koja mu je Hamilton otvorio (njegova je bila prva ideja da ga pusti ) sad neka se ne cudi i kad budu na razlicitoj strategiji sto ga Hamilton nece pustiti.Ustvari uvijek ista prica sa Leclercom uvijek ide na 120 % na momcadskog kolegu i pritom ili sprzi gume ili napravi neki dodir ili se razbije.Bitno je zaj++ati momcadskog a poslije sta bude bude.Dao bi ruku u vatru da bi rađe bio 6 a hamilton 8 nego da je hamilton prvi a on drugi![]()
Eto, imaju sad vremena uz double DNF razmišljati o svemu.
Zadnja izmjena: MSC, dana/u 23.03.2025., 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
"What a little star." May 26, 2012.
-
gudenjacica
- Karting
- S nama već: 4 god 9 mj
- Navija za: Max, Alonso; RedBull
Strulovitch lagano u poretku ispred Hamiltona i Leclerca. 

Don't forget to enjoy.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
Kakav uzas od utrke, moglo se to jucer pretpostavit nakon sprinta. Ipak je i sprint uticao na ocu dosadu, jer su jucer svi vidjeli razvoj situacije i danas su oprezniji bili.
Svi lagano na 3-4 sec jedan iza drugoga, cuvaj gume i cekaj neko cudo.
Ferrari nevezano za ovaj DSQ, je zajebao sa mijenjanjem guma za Lewisa, njega bi svejedno Max prestigao, ali ne bi onda i Leca. Ali barem imaju muda da nesto drugacije urade za jednog vozaca za razliku od drugih timova koji cekaju pomoc od Boga.
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
Svi lagano na 3-4 sec jedan iza drugoga, cuvaj gume i cekaj neko cudo.
Ferrari nevezano za ovaj DSQ, je zajebao sa mijenjanjem guma za Lewisa, njega bi svejedno Max prestigao, ali ne bi onda i Leca. Ali barem imaju muda da nesto drugacije urade za jednog vozaca za razliku od drugih timova koji cekaju pomoc od Boga.
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
Plus, jos nesto gore od utrke je rezija. Ionako nema desavanja na stazi, a pola preticanja tek u replay vidimo. Par puta postoje bolje bitke na stazi, mi gledamo neki 10i bolid kako kruzi po stazi.
Norris se bori sa bolidom, Russel mu na 1.5 sec i mi gledamo Piastijev citav S3?
Zute zastavice se pojave, mi ne znamo u kojem su sektoru.
Norris se bori sa bolidom, Russel mu na 1.5 sec i mi gledamo Piastijev citav S3?
Zute zastavice se pojave, mi ne znamo u kojem su sektoru.
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
To je danas bilo kriminalno. Gledaš timing toranj i Lec dolazi Hamiltonu na 0.4, 0.3, 0.2... A mi gledamo Alonsa kako ga guraju u garažu.KiMujash je napisao/la: 23.03.2025., 13:11 Plus, jos nesto gore od utrke je rezija. Ionako nema desavanja na stazi, a pola preticanja tek u replay vidimo. Par puta postoje bolje bitke na stazi, mi gledamo neki 10i bolid kako kruzi po stazi.