VN Kine 21-23.3.2025
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Krstas htio napraviti undercut s Lawsonom kad ga je odabrao prije par godina kao favorita, ali sad ko Ferrari kruži slickom po wetu i ne priznaje grešku 
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Ma jasnoFrantic je napisao/la: 22.03.2025., 09:57Ma naravno @Crash, stavio sam ovo "osjećaj hejta" pod znake navodaCrashOverride je napisao/la: 22.03.2025., 09:48Nisam hejta, jesam prigovara, kritizira kada je radio stvari koje je radio ali nekako se slazem s tobom.. I mene nekako pere da nam nece dat da uzivamo u slucaju da pocne pobjedjivatiFrantic je napisao/la: 22.03.2025., 09:44 imam osjećaj da će se britanski klauni potruditi još više da nam "osjećaj hejta" prema dotičnom vrate na onaj nivo iz vremena Benzove dominacije.![]()
Potpis na drugu rečenicu.
BTW, Leclerc nešto brži nego jučer u kvalama, Hamilton nešto sporiji, ali sveukupno lošije plasirani.
Albon >> Sainz ??![]()

Vise me za sada razocara Sainz nego Lawson, mislim da nas je sve..
Fino Alla Fine
- Krstas
- Formula 1
- S nama već: 8 god 6 mj
- Navija za: Liam Lawson
@Tudum evo brate ni ja ne znam
pravo da ti recem. Pored bivse zene, to mi je najveća greska
Salim se. Pa dobro. I dalje tvrdim da je talentovan i vozač za F1. Trenutno je takvo stanje da ni sam Red Bul nije ok stanju. Ocito mu treba vremena.
Ljudi brzo zaborave na dobre rezultate. Ljudi samo gledaju neuspjehe. Koliko je on sa Alfa Tauri prosao u Q3. Koliko je puta uzeo poene iako je tek sjeo u taj bolid. Generalno i dalje tvrdim da je bio najbolje rijesenje u tom trenutku. Samo mu treba vremena ili jednostavno mozda mu bolid ne lezi.
Al činjenica mene kao njegovog navijača, dosta iritira i smeta ovakve voznje. Ok biti slabiji, ali toliko da se boris za 17,18,19 mjesto. To je bas lose. Ali vrijeme. Vrijeme ce pokazati sve. Kao i to da mi je bivša kučka
@Zbagy vidiš. Ja bi ustao u 4 ujutru. Hvala. Spasio si me

Salim se. Pa dobro. I dalje tvrdim da je talentovan i vozač za F1. Trenutno je takvo stanje da ni sam Red Bul nije ok stanju. Ocito mu treba vremena.
Ljudi brzo zaborave na dobre rezultate. Ljudi samo gledaju neuspjehe. Koliko je on sa Alfa Tauri prosao u Q3. Koliko je puta uzeo poene iako je tek sjeo u taj bolid. Generalno i dalje tvrdim da je bio najbolje rijesenje u tom trenutku. Samo mu treba vremena ili jednostavno mozda mu bolid ne lezi.
Al činjenica mene kao njegovog navijača, dosta iritira i smeta ovakve voznje. Ok biti slabiji, ali toliko da se boris za 17,18,19 mjesto. To je bas lose. Ali vrijeme. Vrijeme ce pokazati sve. Kao i to da mi je bivša kučka
@Zbagy vidiš. Ja bi ustao u 4 ujutru. Hvala. Spasio si me
Zadnja izmjena: Krstas, dana/u 22.03.2025., 10:22, ukupno mijenjano 1 put.

- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Rekao sam si odavno da prije vidim Piastrija kao prvaka nego Norrisa. Lewis po meni očekivano kad si je okej s bolidom. A najviše me zanima kakav je zapravo Red Bull i što Max iz njega zapravo izvlači jer je nenormalno koliko je kasnio prošle godine Perez, a ove godine Lawson.
"What a little star." May 26, 2012.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Q3 u sprint kvalama se vozi(o) na softu, ne na mediumu.Zbagy je napisao/la: 22.03.2025., 10:31 Malo mi je cudno da je Hamilton ima malo brze vrijeme u sprint kvalifikacijama na Medium gumama.
Ja i dalje vjerojem da su malo čačkali po setup-u.
Bit ce zanimljiva utrka sutra.![]()
Ne bi rekao da su nešto posebno čačkali po set-up (bar ne toliko).
Ferrari je možda najbrže postigao optimum, s obzirom na samo 1 FP.
Kako za taj 1 brzi krug na softu, tako i za trećinu trke (sa trećinom rezervoara) na mediumu.
Prije će biti da su drugi ipak sakupili dovoljno podataka, kroz sprint Q i sam sprint, pa se došlo do ovakvog stanja.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
-
Ibarac00
- GP3
- S nama već: 7 god 8 mj
- Navija za: Sergio Perez, FI, SF.
Ako se ne varam bio si veliki navijač Ocona, nezz što se s tim dogodilo.Krstas je napisao/la: 22.03.2025., 10:01 Zelim da nadjem razlog i zelju da ustanem ujutru u 4 sata da gledam trku. Ali slabo mi ide...
Apropo Lawsona, nije kalibar drugog sjedišta RBa. Ali ne mora ti biti žao, samo 3-4 vozača u drugom RB sjedištu ne bi bili smiješni...
Uzorak vozača u tom sjedištu sve govori, to je neka čudna priča.
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama već: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
Dugo nisam pročitao bolju formulističku foru hahahavetma je napisao/la: 22.03.2025., 10:07 Krstas htio napraviti undercut s Lawsonom kad ga je odabrao prije par godina kao favorita, ali sad ko Ferrari kruži slickom po wetu i ne priznaje grešku![]()

- BatteryVolttas
- Formula 4
Kolike su šanse Georgu Russellu sutra da pobjedi , što vi mislite ?
Piastri pobjedit neće.. ne bi trebao ni Max jer previše će gume potrošit sa svojim stilom vožnje gdje mora izvlačit puno iz bolida koji nije za visoke pozicije..
Leclerc i Lewis će bit opasni.. Lando je sam sebe izbacio iz utrke za pobjedu ovaj vikend..
Po meni, George ili netko iz Ferrarija.. Što vi mislite ?
Piastri pobjedit neće.. ne bi trebao ni Max jer previše će gume potrošit sa svojim stilom vožnje gdje mora izvlačit puno iz bolida koji nije za visoke pozicije..
Leclerc i Lewis će bit opasni.. Lando je sam sebe izbacio iz utrke za pobjedu ovaj vikend..
Po meni, George ili netko iz Ferrarija.. Što vi mislite ?
- KiMujash
- Karting
- S nama već: 5 god 11 mj
- Navija za: Max Verstappen
Mclaren ima najbolje sanse za pobjedu i podij. Uz dobar start i strpljenje, ne bi trebali imat problema po do sada prikazanom
Mislim da bi za utrku najbolje bilo da Russel na startu uzme P1, pa da drzi Mcl iza do prvog boxa. I poslije da se ganjaju
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
Mislim da bi za utrku najbolje bilo da Russel na startu uzme P1, pa da drzi Mcl iza do prvog boxa. I poslije da se ganjaju
Gesendet von meinem SM-A528B mit Tapatalk
- BatteryVolttas
- Formula 4
Ali danas se Lando izrazito mučio u sprint utrci.. zašto će sutra biti drugačije ?
A Piastri mi nije tip koji će pretvorit pole to win...
Hamiltonu treba super start,da..ali George je po meni favorit za pobjedu..
A nisam njegov fan
A Piastri mi nije tip koji će pretvorit pole to win...
Hamiltonu treba super start,da..ali George je po meni favorit za pobjedu..
A nisam njegov fan