VN Kine 21-23.3.2025

šŸ“° Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
pero iz bukureŔta je napisao/la: 21.03.2025., 10:03 Lando:
"Too many mistakes, but just too difficult of a car to drive"
Sutra uz pristojan start P1-P2 ovisi o Piastriju, a da ne pričam o nedjelji...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
pero iz bukureŔta je napisao/la: 21.03.2025., 10:03 Lando:
"Too many mistakes, but just too difficult of a car to drive"
:facepalm:
slika

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
nelinjo je napisao/la: 21.03.2025., 09:44 Nevjerovatno, ali svaki vikend ista prica. Prosli se pljuvao Ferrari do iznemoglosti... sad se pljuje Leclerc i ako su samo prve sprint quali... polakote... i ako ce se mozda vec sjutra stvari promijeniti... ali pljuvaci jedva cekaju i malu priliku da pokazu koliko su mali i prizemni :lolz: Ferari zna sta radi, nisu ljudi blesavi... a Hamilton je 7struki prvak i bice jos ovakvih vikenda za njega. Charles je makina i ako se sve poslozi, ocekuje nas lijepa sezona... sportski pozdrav!

P.s. i McL se sada pljuje!? Lando i Oscar... a mozda vec sjutra opet Ferari, Max... ili neko 4ti... smijesni ste pojedini... :lolz:
Uvijek vrijediÅ” onoliko koliko tvoj zadnji nastup, pogotovo u danaÅ”nje vrijeme. Ovisno o preferencama, samo se čeka da nekome možeÅ” reći da je prevara, neki već i nakon treninga krenu s pljuvačinom :)

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 3 mj
CrashOverride je napisao/la: 21.03.2025., 09:49
nelinjo je napisao/la: 21.03.2025., 09:44 Nevjerovatno, ali svaki vikend ista prica.
Ne znaju da se to moze i progutat..

Mozemo komentirat nastupe na sluzbenim stvarima, bas sad da treba pljuvat, ne bi osobno :) Ima se vremena i za to..

A opet, navijacki... jedan trening, skracene kvale.. Nema uopce smisla bacat kamenje..
Udjem da procitam da li ima neka korisna info... a ono 90% samo pljuvacina! na sve strane! :lolz: sve pohvale za Hamiltona i Ferrari... svi su proglasili McL za favorite, da moraju pobjediti. A mozda i nije tako kako izgleda... a ja bih ipak sacekao nedjelju. Da vidimo ko je sledeci za pljuvacinu! :lolz:
BivŔi navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

BatteryVolttas
Formula 4
Formula 4
S nama već: 1 god 8 mj
Navija za: Fisichellu
Uopće nitko nije čak ni pljuvao neÅ”to posebno po Leclercu... čekamo oprezno nedjelju za to :p

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Već sada mi ova sezona miriÅ”i na sezonu joÅ” bolju od proÅ”le.

Moram biti iskren da nije loÅ”e vidjeti Hamdu na P1 u crvenom. Makar i samo u SQ. Ako tako nastavi bit će kontra mojih očekivanja.
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
BatteryVolttas je napisao/la: 21.03.2025., 09:15 Pere Leclerc pod Hamiltonom ,da,da :prcnjau:
A gle. Pritisak je na njemu veći nego na Hamiltonu. On je vođa/starosjedioc ekipe. Mlađi i velika nada/potencijal. Mislim da bi kroz par utrka mogli vidjeti nervozu, ako Hamilton bude brži, a bolid konkurantan. Tek treba vidjeti kako će tko biti brz u utrci. Možda Leclerc bude brži. Možda vidi hamiltonovu tekemetriju....
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Me nemoguće da Lando nije ostvario potencijal bolida. Nikad viđeno.

A otpisati Lewisa je glupavo malo. Da će imati uspona i padova, hoće, ali to imaju i mlade zvijezde.
"What a little star." May 26, 2012.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Bravo za naŔeg sira :klanjam: car je Kine i gotovo.
Uopće nisam znao da se ovo čudo održava večeras. Ovo je sladak poguranac prije svega za elan ekipe, ali ako ne budemo pravi u nedjelju ove sve mrvice prije nemaju puno smisla.

FF! :cheer:
slika

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
senna66 je napisao/la: 21.03.2025., 11:13 Već sada mi ova sezona miriÅ”i na sezonu joÅ” bolju od proÅ”le.

Moram biti iskren da nije loÅ”e vidjeti Hamdu na P1 u crvenom. Makar i samo u SQ. Ako tako nastavi bit će kontra mojih očekivanja.
Da, siguran sam da cemo imati ludu sezonu primjerenu za zadnju godinu tehnickog pravilnika :)

Biti ce tu svakakvih rosada na vrhu tablice :)

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Usporedba Lewisa i Maxa

Imam dojam da ferrari bolje ubrzava.
slika

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Taman sam htio objaviti taj video. Apsolutno impresivan insight u razlike i specifičnosti pojedinih vozača i njihovog stila vožnje.
Maxova uporaba short corneringa i kasno kočenje su vrhunski :shock:
slika

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb

Alen13ASC
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernando Alonso
Kontakt:
Lewis :dance:

Wow, ova sezona, jednostavno wow. McLaren, iliti Norris, ako ovu godinu izgubi onda ćemo veličati Seba iz 2010 joÅ” viÅ”e. Ozbiljan sam, ova sezona će biti kao 2010, gde je kao McLaren najbolji no sve je do vozača. Te 2010 je Seb napravio razliku :gandalf:
slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Luis Ŕampion na kraju sezone, nema konkurencije u ovu ligu... :prcnjau:

Šalu na stranu, koo igra sportsku-listiće, sada je pravo vreme da se stavi novac na Norisa

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
gjoko-mkd je napisao/la:Luis Ŕampion na kraju sezone, nema konkurencije u ovu ligu... :prcnjau:

Šalu na stranu, koo igra sportsku-listiće, sada je pravo vreme da se stavi novac na Norisa
Meni se čini da je jedan kolega, statističar, odigrao na Landa, pa onoliko druka za njega na sajtu. slika

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Grah0 je napisao/la: 21.03.2025., 20:39
gjoko-mkd je napisao/la:Luis Ŕampion na kraju sezone, nema konkurencije u ovu ligu... :prcnjau:

Meni se čini da je jedan kolega, statističar, odigrao na Landa, pa onoliko druka za njega na sajtu. slika
Imam dooosta godina(50+), a jel ti se veruje da nikad u životu nisam uplatio listić???? :pivo:

sada je pravo vreme da ubacim stotku na Norisa za Ŕampiona

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Dobro jutro! Jutros bioloÅ”ki alarm u 3:15 zove da je vrijeme za ustajanje, iako je alarm na mobitelu bio postavljen u 3:50. Bit će nereda na stazi...

pero iz bukureŔta
Formula 1
Formula 1
Dobro jutro...
Odgovori
šŸ‘€ Registriraj se Prijavi se ⚔