Sutra uz pristojan start P1-P2 ovisi o Piastriju, a da ne priÄam o nedjelji...pero iz bukureÅ”ta je napisao/la: 21.03.2025., 10:03 Lando:
"Too many mistakes, but just too difficult of a car to drive"
VN Kine 21-23.3.2025
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
pero iz bukureŔta je napisao/la: 21.03.2025., 10:03 Lando:
"Too many mistakes, but just too difficult of a car to drive"

- croatic f1
- F1puls suradnik
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: najstarijeg i najmlaÄeg
Uvijek vrijediÅ” onoliko koliko tvoj zadnji nastup, pogotovo u danaÅ”nje vrijeme. Ovisno o preferencama, samo se Äeka da nekome možeÅ” reÄi da je prevara, neki veÄ i nakon treninga krenu s pljuvaÄinomnelinjo je napisao/la: 21.03.2025., 09:44 Nevjerovatno, ali svaki vikend ista prica. Prosli se pljuvao Ferrari do iznemoglosti... sad se pljuje Leclerc i ako su samo prve sprint quali... polakote... i ako ce se mozda vec sjutra stvari promijeniti... ali pljuvaci jedva cekaju i malu priliku da pokazu koliko su mali i prizemniFerari zna sta radi, nisu ljudi blesavi... a Hamilton je 7struki prvak i bice jos ovakvih vikenda za njega. Charles je makina i ako se sve poslozi, ocekuje nas lijepa sezona... sportski pozdrav!
P.s. i McL se sada pljuje!? Lando i Oscar... a mozda vec sjutra opet Ferari, Max... ili neko 4ti... smijesni ste pojedini...![]()

-
nelinjo
- Formula 2
- S nama veÄ: 7 god 3 mj
Udjem da procitam da li ima neka korisna info... a ono 90% samo pljuvacina! na sve strane!CrashOverride je napisao/la: 21.03.2025., 09:49Ne znaju da se to moze i progutat..
Mozemo komentirat nastupe na sluzbenim stvarima, bas sad da treba pljuvat, ne bi osobnoIma se vremena i za to..
A opet, navijacki... jedan trening, skracene kvale.. Nema uopce smisla bacat kamenje..

BivÅ”i navijaÄ Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!
- BatteryVolttas
- Formula 4
- S nama veÄ: 1 god 8 mj
- Navija za: Fisichellu
UopÄe nitko nije Äak ni pljuvao neÅ”to posebno po Leclercu... Äekamo oprezno nedjelju za to :p
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
A gle. Pritisak je na njemu veÄi nego na Hamiltonu. On je voÄa/starosjedioc ekipe. MlaÄi i velika nada/potencijal. Mislim da bi kroz par utrka mogli vidjeti nervozu, ako Hamilton bude brži, a bolid konkurantan. Tek treba vidjeti kako Äe tko biti brz u utrci. Možda Leclerc bude brži. Možda vidi hamiltonovu tekemetriju....

- MSC
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
- Kontakt:
Me nemoguÄe da Lando nije ostvario potencijal bolida. Nikad viÄeno.
A otpisati Lewisa je glupavo malo. Da Äe imati uspona i padova, hoÄe, ali to imaju i mlade zvijezde.
A otpisati Lewisa je glupavo malo. Da Äe imati uspona i padova, hoÄe, ali to imaju i mlade zvijezde.
"What a little star." May 26, 2012.
- F12000
- Formula 1
- S nama veÄ: 7 god 1 mj
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Bravo za naŔeg sira
car je Kine i gotovo.
UopÄe nisam znao da se ovo Äudo održava veÄeras. Ovo je sladak poguranac prije svega za elan ekipe, ali ako ne budemo pravi u nedjelju ove sve mrvice prije nemaju puno smisla.
FF!

UopÄe nisam znao da se ovo Äudo održava veÄeras. Ovo je sladak poguranac prije svega za elan ekipe, ali ako ne budemo pravi u nedjelju ove sve mrvice prije nemaju puno smisla.
FF!

-
zelot
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 8 mj
Da, siguran sam da cemo imati ludu sezonu primjerenu za zadnju godinu tehnickog pravilnikasenna66 je napisao/la: 21.03.2025., 11:13 VeÄ sada mi ova sezona miriÅ”i na sezonu joÅ” bolju od proÅ”le.
Moram biti iskren da nije loÅ”e vidjeti Hamdu na P1 u crvenom. Makar i samo u SQ. Ako tako nastavi bit Äe kontra mojih oÄekivanja.

Biti ce tu svakakvih rosada na vrhu tablice

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
- Alen13ASC
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 3 mj
- Navija za: Fernando Alonso
- Kontakt:
Lewis
Wow, ova sezona, jednostavno wow. McLaren, iliti Norris, ako ovu godinu izgubi onda Äemo veliÄati Seba iz 2010 joÅ” viÅ”e. Ozbiljan sam, ova sezona Äe biti kao 2010, gde je kao McLaren najbolji no sve je do vozaÄa. Te 2010 je Seb napravio razliku

Wow, ova sezona, jednostavno wow. McLaren, iliti Norris, ako ovu godinu izgubi onda Äemo veliÄati Seba iz 2010 joÅ” viÅ”e. Ozbiljan sam, ova sezona Äe biti kao 2010, gde je kao McLaren najbolji no sve je do vozaÄa. Te 2010 je Seb napravio razliku

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama veÄ: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Meni se Äini da je jedan kolega, statistiÄar, odigrao na Landa, pa onoliko druka za njega na sajtu.gjoko-mkd je napisao/la:Luis Å”ampion na kraju sezone, nema konkurencije u ovu ligu...![]()
Å alu na stranu, koo igra sportsku-listiÄe, sada je pravo vreme da se stavi novac na Norisa

- gjoko-mkd
- Formula 2
- S nama veÄ: 9 god 3 mj
Imam dooosta godina(50+), a jel ti se veruje da nikad u životu nisam uplatio listiÄ????Grah0 je napisao/la: 21.03.2025., 20:39Meni se Äini da je jedan kolega, statistiÄar, odigrao na Landa, pa onoliko druka za njega na sajtu.gjoko-mkd je napisao/la:Luis Å”ampion na kraju sezone, nema konkurencije u ovu ligu...![]()
Å alu na stranu, koo igra sportsku-listiÄe, sada je pravo vreme da se stavi novac na Norisa![]()

sada je pravo vreme da ubacim stotku na Norisa za Ŕampiona
- avetma
- Administrator
- S nama veÄ: 10 god 4 mj
- Kontakt:
Dobro jutro! Jutros bioloÅ”ki alarm u 3:15 zove da je vrijeme za ustajanje, iako je alarm na mobitelu bio postavljen u 3:50. Bit Äe nereda na stazi...
- pero iz bukureŔta
- Formula 1
- S nama veÄ: 10 god 1 mj
Dobro jutro...