Scuderia Ferrari

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Činjenica da je klub #DugaJeSezona u debeloj manjini i svi su se instantno prebacili na #SljedećaJeNaša dovoljno govori o ozbiljnosti situacije :chill:
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
F12000 je napisao/la: 15.03.2025., 07:26 Činjenica da je klub #DugaJeSezona u debeloj manjini i svi su se instantno prebacili na #SljedećaJeNaša dovoljno govori o ozbiljnosti situacije :chill:
Tako je. :thumbs:
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
:rofl: :rofl:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Mrgud
Karting
Karting
S nama već: 6 god 10 mj
Ajmo full wet setup, sutra 1-2 u utrci i da iz kolektivne depresije se vratimo na tvornicke postavke kolektivne histerije uz poklic prvenstvo je nase ove godine 😂

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Samo čekam Freda da kaže da je ovo setup za suho :zubo:
slika

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Prije da kaže fokus i resursi su potpuno na 2026 ;)

F12000
Formula 1
Formula 1
Mrgud je napisao/la: 15.03.2025., 08:55 Ajmo full wet setup, sutra 1-2 u utrci i da iz kolektivne depresije se vratimo na tvornicke postavke kolektivne histerije uz poklic prvenstvo je nase ove godine 😂
Ma sve da izdominiraju sezonu do ljetne pauze, sumnjam da bi se starijim navijačima probudio optimizam jer znamo kako su u stanju prokockati bilo što sa svojim regresivnim razvojem i strategijama.
slika

Gilles
GP3
GP3
S nama već: 9 god 7 mj
Izvinjavam se za offtopic...punkt za doček ljudi koji stižu u Beograd je postavljen. Forzza Ferrari.[ link do slike ][ link do slike ]

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

slika

Zbagy
Karting
Karting
S nama već: 3 mj
Navija za: kaos u 1. zavoju
Ja se još uvijek nadam da je možda setup bio za utrku. Cudno da se bolid toliko pogorša u odnosu na prošlu godinu, s tim da bi Australija čak i trebala biti utrka koja paše Ferrariju.

Nadam se da sutra sve iznenađujemo! :fakjea:

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Ae, imali smo na 20 sekundi 1-2 nije loše za početak sezone

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dakle, komedija.
Počevši od brzine bolida, kako u jednom krugu, tako i u dužim stintovima, kako po suhom, tako i po mokrom.
Team radio, šta reći.
Neko napisa u komentaru u članku o trci da Hamilton odmah nakon jedne trke zna s čime se Vettel suočavao 2017. i 2018.
I čime se jadni Leclerc suočava, evo, već 7. godinu.
Ono sa vodom je bilo za Top Liste Nadrealista (Koliko ima sačme u 6 tona iste pri temperaturi......).
Charles opet greška, doduše nije jedini (Lando, Max, Oscar, Yuki, Andrea, Gasly, Liam, Gabriel, Carlos, Fernando, Jack, Isak), ali dobra preticanja Albona i Yukija na startu, Hamiltona i Gaslya nakon restarta.
Lewis nije pogriješio, ali je bio spor (za nekoga ko se dobro/odlično snalazi na kiši, jel), nekako mi je bio ohol na team radiju, plus, opet je timskom kolegi "nišanio krilom" zadnju gumu nakon što ga ne ovaj fino otresao.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
Još ću im dati šanse koju utrku, ali ovo sve skupa izgleda dosta jadno. McLaren se doima baš nadmoćno.
Bitno da su oni farmali auru u predsezoni s nekim fotkicama, sir Lewis, šmeker Leclerc, tradicija, strast i onda izgledaju opasno kao štreber na maturalnoj.
slika

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
@Frantic. Ja bi rekao da je Lewis baš suprotno radio. Izbjegavao je Leclerca kod starta.
slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Nije mi jasno zašto su mijenjali bolid koji se borio za naslov prvaka. Ne kužim jesu te promjene bile toliko drastične ili su tamo njihove priče da je 99 posto bolida drugačije.

Čemu?

Britanski mediji će ih razapet.
slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
"Nišanjenje krilom" - zajebancija. :mrgreen:
I nije bilo kod starta već kod restarta nakon što ga Leclerc prestigao.
Pa neće valjda timskom kolegi koji ga je uredno pretekao to uraditi.
Opet, s obzirom da je to Hamilton, ništa me ne bi iznenadilo, po principu "Ne vjeruj Dan(aj)cima, ni kad darove donose".
Ima on tu sklonost i urođeni reflex manevra ivice prednjeg krila ka protivničkoj gumi. I znanje, vrlo bitno (i pohvalno) kako da to napravi, da prođe bez kazne i oštećenja. Ali ostanimo pri tome da je bila zajebancija.
Kako god, bez obzira na loš bolid i bez obzira što je bio jedan od rijetkih koji se nije izvrtio ili malo izletio (za razliku od timskog kolege ili npr. prvoplasiranog dvojca) prilično usrana predstava. Bio je spor i gubio je duele.

Što se tiče medija i razapinjanja.
Pa razapinjali su ih i prije i britanski i domaći mediji. Ne znaš, koji su ih više razapinjali. Tako da će to teško doprijeti do njihovih ušiju.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
Svima otkaz. Ne mogu ih gledat vise. Nek se jebu svi skupa i inzenjeri i Leclerc i Hamilton SVI.

Jebote vise. Hrpa amatera i glumaca.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Bar imamo najviše vozačkih naslova prvaka u vozačkoj postavi.
"What a little star." May 26, 2012.

Ferrari
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
MSC je napisao/la: 16.03.2025., 13:36 Bar imamo najviše vozačkih naslova prvaka u vozačkoj postavi.
Izmedu njih dva imamo 7 ipo naslova 🤣

Brate mili, Kimi, Alonso i Vettel su za ove bili velemajstori u ovom kaosu od ekipe.

Hamilton vec sada pizdi na TR (to sam i ocekivao, nece se bas snaci u ovoj atmosferi), a Leclerc je Leclerc. On nece magicno postati Max Verstappen u svojoj sedmoj godini.

Sve u svemu…jako lose i vec Leclerc sad govori da ce se muciti u Kini…to im kao NIJE DOBRA STAZA.

Jebale ih staze i vozaci i bolidi vise.

Malo sam prost, ali ovo stvarno vise nema smisla. Svake godine šokovi.
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Dvije ogromne greške
Zamjena Sainza Hamiltonom i "99% nov bolid" u zadnjoj godini tehničkog pravilnika.

Ali, bitno je da je Elkann ispunio mokre snove i doveo Hamiltona u ekipu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

Zbagy
Karting
Karting
S nama već: 3 mj
Navija za: kaos u 1. zavoju
Team radio je baš bio cirkus pravi.
Ne znam jel mi gore bilo ono s Leclercovom vodom ili Hamiltonovo mučenje s K1.
Bas i ja volim sebe mučiti kad u dva sporta koja najvise gledam, navijam za Ferrari i Hajduk.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡