Rukomet

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 1 mj
Navija za: Ferrari
na 19-18 forsirali na brzinu napad, prečka i onda raspad. Egipat ubio.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Da. Steta tog napada. To bi bio moment za prec u inicijativu. Nakon toga nista

13 minuta bez gola iz igre smo bili, jedan sedmerac metnuli.
Obrana ne losa u tom periodu, neki sretni golovi u tim trenucima za Ekipaz ali napadacki su nas totalno ugasili u tom periodu, bezidejno u potpunosti a i sporo.
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ruku na srce i tom Egiptu je ulazilo sve, ali itekako zaslužena pobjeda.

Što je tu je. Što prije zaboraviti.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Kakav izbor za odlazak na tekmu.
Ludnica.
Malo razocarani jer su suci uzeli remi Sloveniji ali su nasi odigrali 50 minuta na top razini i bacili to u proslost.

Idemo tjesit islandjanke po Zagrebu. Sta se mora, nije tesko.
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ne može s našima ni u jednom sportu bez maksimalne dramaturgije. Nadam se da su živi svi koji su bili u Areni, i pred ekranom je bilo dovoljno ludo :) Bravo dečki!

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Jos jedna pobjeda za pamcenje. Svaka cast. Minus 5 u zadnjih 5 minuta. Top.
Naklon
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Koja ludnica, ovaj stres mi je bio u rangu Engleske i Hrvatske 2018.

Jaka je bila Mađarska, ali kada je trebalo privesti utakmicu kraju krenule su greške, Pešić je praktički zaključao gol na posljednjih 5 minuta, ostali dečki su preuzimali rizik u zadnjim trenucima i eto isplatilo se. Ova će dugo ostati u pamćenju. Hebate bili su 4 gola zaostatka zadnjih 5 minuta. :O

Treba uzeti u obzir da su nam neki od glavnih igrača ozlijeđeni. Duvnjak koji ne može potrčati, Cindra totalno out, Karačić koji je pozvan iznenada i van forme, i on je pod nekom ozljedom, Mandiću operiran prst, Martinović šepao. Igru zapravo nose svi. Kome god se pružila prilika nije podbacio, pa niti Pešić koji je imao ključne obrane. Napokon imamo dva golmana na koje se možemo osloniti.

Svaka čast. Što god se sada dogodilo imaju moj naklon jer nisam očekivao polufinale, pogotovo ne uz ovakve ozljede. Koje lude glave. Čestike i Daguru.
slika

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ni oznojili se nismo...

Sta se tice kljucnih obrana. Dobro je Šola nedavno rekao. Kad su ga pitali za neku tekmu , mislim 2004te ili nesto , dali mu je to najbolja golmanska tekma jer je imao na kraju 4 kljucne obrane. Pa je rekao , "Ako sam na kraju imao 4 kljucne obrane , postavlja se pitanje sta sam radio do tog trenutka , zasto nisam prije skidao".
Tako da takve obrane ispadaju kljucne , ali da se malo vise "skidalo" prije ni nebi bilo drame :).
Ali ajde , necemo cjepidlaciti
slikaslika slika

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Ludnica totalna

Na kraju deja vu na polufinale 2020. samo ovaj put Šipić a onda Musa

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
AlkY je napisao/la: 29.01.2025., 07:35 Ni oznojili se nismo...

Dobro je Šola nedavno rekao
Sola je neki dan reko da je publika sminkerska i da ih ne zanima rukomet.. Kakav panj..
Publika je tu izdvojila solidan broj eurica da dodju sami a kamoli vise njih iz kucanstva i di ces uopce usporedjivat trening protiv Zelenortskih otoka i neke prave tekme gdje publika nije zakazala.

Za razliku sinoc su Vori i Dzomba nekoliko puta pohvalili publiku, mozda bi i Sola da je bio prisutan :zubo:

Decki su se slomili, doslovno..

Francuzi VARom prosli dalje :zubo:
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Publika je za bila za 10. S obzirom na cijenu ulaznice i da šute cijelu utakmicu ne može im se nista prigovoriti. Odlično su navijali, čak i u trenucima kada se činilo da je gotovo i da Mađari prolaze dalje. Čak je i mađarski trener rekao da su igrali protiv 15k ljudi , tako da tog Šolu ne treba baš doživljavati.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Bio sam sa suprugom i dvoje djece na tekmi.. Nije malo, 300 eurica.. U prvoj skupini dok smo bili.. Djeci bilo odlicno..
U Norveskoj smo recimo 4 ulaznice istog ranga platili 80 eura manje u drugoj rundi natjecanja.

Publika je bilo fenomenalna sinoc..
Fino Alla Fine

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
Ma daj me nemoj. Mučimo se cijeli turnir, silne ozljede, sve na mišiće i onda Francuze punih 60 minuta vodimo. Pa nisu normalni. :klanjam:
slika

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Kakve legende idemooooooooo :party:

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dagur Finalsonn
Naklon do poda. Nema se sta rec :klanjam:
Fino Alla Fine

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Odlicna tekma za nas. Vodstvo od prvog do zadnje gola, nisu imali sanse.

Tj. jesu kad smo imali 2 igraca manje ali smo im uspjeli zabiti i obraiti. Da su tada zabili 2 a ne primili, postalo bi cupavo ali mislim da bi svejedno nasi to izvukli.

Ajde neka su napokon i francuzi pali. Istina, nije to ona francuska sa omeyerom, karabaticem, narcisom i abalo-om i jos njih bar 5 iz samog svjetskog vrha ali svejedno, pali su i neka su. Bilo mi malo cudno gledati tekmu a da ne znam niti jednog francuskog igraca a nekada sam ih znao skoro sve, kao da nije bila francuska jucer :)

Po meni, imaju veliku sansu za zlato s obzirom kako su do sada odigrali. Bila bi velika steta da nam izmakne, najvise zbog Duvnjaka jer se oprasta a sa zlatom bi bilo idealno iako i jucerasnja pobjeda za njega sigurno nesto posebno. Jednog dana kad ga netko bude pitao moguce da i sam kaze da ne bi mijenjao juceranju pobjedu za onu u finalu.

Napokon i golmana imamo koji skida zicere. Uvijek sam govorio da je 12-13 obrana minimum za ozbiljan rezultat a mi smo godinama mucili se preci 10 obrana po tekmi.

Sve se nekako oslozilo i sad samo opusteno u finale.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
zelot je napisao/la: 31.01.2025., 06:54 nije to ona francuska sa omeyerom, karabaticem, narcisom i abalo-om i jos njih bar 5 iz samog svjetskog vrha ali svejedno, pali su i neka su. Bilo mi malo cudno gledati tekmu a da ne znam niti jednog francuskog igraca a nekada sam ih znao skoro sve, kao da nije bila francuska jucer :)
Sad sto ne znas igrace je stvar perspektive ali repka je odlicna... Svakako bolja od nase, kvalitativno gledano a i po rezultatima. Fali joj samo konstantno pouzdan vratar kao sto je bio Omeyer jer ovi sto sad imaju su kao nasi prije.. Ne znas hoce uhvatit 15 lopti ili 4..
Fino Alla Fine

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ali ovog Šolu bas nemogu slusat vise i gotovo :rofl:
slikaslika slika

senna66 Verified
Formula 1
Formula 1
A tko može....stvarno nisu mogli goreg pronaći za komentatora.
slika

Krstas
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Liam Lawson
Ljudi, čestitke za finale. Navijam za vas, naravno. Atmosfera je bila sjajna. Ovekujem sad zlato!!
slika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡