Šah

Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Svaka čast Gukeshu, svjetski prvak sa samo 18 godina! :klanjam:
Ding nije već duže vrijeme u dobroj formi, što najbolje pokazuje ovaj blunder u odlučujućoj partiji, ali to ne umanjuje strašnu godinu za Gukesha.

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
Popratio sam neke partije, moram priznat da me nije nešto pretjerano zainteresirao ovogodišnji meč. Kad nema Carlsena sve se to čini kao da igraju nekakav off turnir.

SebastianFerrari
Formula 4
Formula 4
S nama već: 7 god 3 mj
Navija za: Sebastian Vettel
Pratio sam, ali nije mi baš nešto pretjerano napet bio mec. Dosta dosadnih partija, a i glupo je jer svi znaju da je Magnus najbolji. Prošli meč, nepo-ding, bio dosta kaoticniji, a ovaj mi je sve bilo nekako meh

luke flywalker Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 6 mj
Navija za: Mika Hakkinen
Ma svaki meč bez magnusa je mlak, nako nema napetosti, blunderi riješe partije. Nema one klase ko nekad pa da izgubiš uz male nepreciznisti pa te protivnik melje 50 pozlteza završnice dok te je samelje. Ding baš glupo izgubi danas čisti remi, ujeba ko mi kad se zajebajemo na lichesu na 5 minuta.

zelot
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Ispratih i ja skoro sve partije i meni je bilo to ok. Pobjedjivalo se sa crnima i bijelima, ding se vracao u igru i malo mi je zao sto je blunder odlucio prvaka ali Gukesh ipak zasluzeno.

Bilo bi ljepse da je jedan od njih bio nadigran u zadnjem mecu a ne da izgubi previdom.

Slazem se da ipak nije to to kad nema Magnusa.

Vidjet cemo sto ce biti s njim i Gukeshom u buducnosti.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡