VN Las Vegasa 21.-23.11.2024.
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Jedno C ti je višak

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Bravo za Russella i Mercedes, danas su bili nepobjedivi
Svaka čast Verstappenu na 4. naslovu prvaka, dosta brže i lakše završi posao, već što je prije koju utrku izgledalo. Zasluženo!

Svaka čast Verstappenu na 4. naslovu prvaka, dosta brže i lakše završi posao, već što je prije koju utrku izgledalo. Zasluženo!

- pero iz bukurešta
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Hamilton odličan!
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Čuj Đorđa psihopate
Ajd, ovo mu je prvi PP koji je pretvorio u pobjedu, jel??
Hladno od zastave do zastave.
Hamdo zasluženo drugi.
Benz najbolji bolid u ovim kasnim i hladnim večernjim satima.
Čestitke Maxu na 4. tituli. Zasluženo.
Ferrari, solidan broj bodova ispred Mcl, mislim da je sada razlika 24 boda, a na raspolaganju je 105 bodova. Sreća pa ih cirkus sa Sainzom nije ničeg koštao.
A i meni nije jasno, zašto nema ništa za sječenje linije, ali ne žalim se.
Mcl, truba totalna, niđe ih nije bilo čitav vikend.
A Lando je valjda uzeo taj FL

Ajd, ovo mu je prvi PP koji je pretvorio u pobjedu, jel??
Hladno od zastave do zastave.
Hamdo zasluženo drugi.
Benz najbolji bolid u ovim kasnim i hladnim večernjim satima.
Čestitke Maxu na 4. tituli. Zasluženo.
Ferrari, solidan broj bodova ispred Mcl, mislim da je sada razlika 24 boda, a na raspolaganju je 105 bodova. Sreća pa ih cirkus sa Sainzom nije ničeg koštao.
A i meni nije jasno, zašto nema ništa za sječenje linije, ali ne žalim se.

Mcl, truba totalna, niđe ih nije bilo čitav vikend.
A Lando je valjda uzeo taj FL
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
Max se nije mogao naći na boljem mjestu na planeti da proslavi 4. naslov
Ovo je treći put da se u Las Vegasu odlučuje naslov prvaka, i svaki put je prvak bio na 5. mjestu

Ovo je treći put da se u Las Vegasu odlučuje naslov prvaka, i svaki put je prvak bio na 5. mjestu

- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Jedini je problem sto se mora na sljedecu utrku brzo. Prvu je navodno slavio 3 sedmice.Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.11.2024., 08:36 Max se nije mogao naći na boljem mjestu na planeti da proslavi 4. naslov![]()
Ovo je treći put da se u Las Vegasu odlučuje naslov prvaka, i svaki put je prvak bio na 5. mjestu![]()
No!
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
E da, morat će biti efikasniji ovaj put, barem dok je sezone i ova nadolazeća dva vikenda.vlado je napisao/la: 24.11.2024., 08:37Jedini je problem sto se mora na sljedecu utrku brzo. Prvu je navodno slavio 3 sedmice.Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.11.2024., 08:36 Max se nije mogao naći na boljem mjestu na planeti da proslavi 4. naslov![]()
Ovo je treći put da se u Las Vegasu odlučuje naslov prvaka, i svaki put je prvak bio na 5. mjestu![]()
Kontam sad, fakat je nevjerojatno ostvarenje ovaj njegov 4. naslov zaredom, dok je ekipa priskrbila samo 2 u istom periodu.
- Frantic
- Formula 1
Pa World Constructors Championship, jel

Izgleda da su i Ferrariju/Sainzu progledali kroz prste kao onomad Mercedesu/Lewisu u Njemačkoj, zbog očigledne zbunjenosti

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.11.2024., 08:48E da, morat će biti efikasniji ovaj put, barem dok je sezone i ova nadolazeća dva vikenda.vlado je napisao/la: 24.11.2024., 08:37Jedini je problem sto se mora na sljedecu utrku brzo. Prvu je navodno slavio 3 sedmice.Vettel-Ferrari je napisao/la: 24.11.2024., 08:36 Max se nije mogao naći na boljem mjestu na planeti da proslavi 4. naslov![]()
Kontam sad, fakat je nevjerojatno ostvarenje ovaj njegov 4. naslov zaredom, dok je ekipa priskrbila samo 2 u istom periodu.
Zato se ne može spominjati RB dominacija. Samo jednu sezonu su to imali, prošlu.
I izgleda da Maxu ova titula mnogo znaci, sto ukazuje kako je bilo tesko doći do nje.
U nekoj daljoj budućnosti, kada netko bude gledao suvu statistiku sezone 2024 će imati iskrivljenu sliku.
No!
- Frantic
- Formula 1
Same here brosenna66 je napisao/la: 24.11.2024., 09:02 Ne znam jel to do mojeg hejta ili je ovaj Russell toliko iritantan kad uzme pobjedu da se sve bojim dana ako ikad osvoji naslov.![]()

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Mislio sam na to da je jedino u stanju borit se za WC (taolet, kenjaru, klonju itd.Frantic je napisao/la: 24.11.2024., 08:57Pa World Constructors Championship, jel![]()

ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Frantic
- Formula 1
Dodaj spisku i veseli centarmonkeyseat je napisao/la: 24.11.2024., 09:12Mislio sam na to da je jedino u stanju borit se za WC (taolet, kenjaru, klonju itd.)

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”