Doduše, po našem vremenu radi se o 22.-24.11.2024., ali ostavićemo u naslovu teme onako kako ide oficijelno (tako je i na naslovnoj stranici portala), a na dnu ovog uvoda će, naravno, biti "naša" satnica.
Udaljenost do prvog zavoja: 150m
Rekord staze: 1:32.726 (Charles Leclerc, 2023, Q3)
Satnica
Petak:
FP1 - 03:30
FP2 - 07:00
Subota:
FP3 - 03:30
Q - 07:00
Nedjelja:
R - 07:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
zekohonda je napisao/la: 20.11.2024., 13:52
zahvaljujem na otvaranju.
xe, xe prvi put vidim usporedbu ove simspon svinje sa stazom.
Hvala
Kako nisi vidio?
Prošlogodišnja tema
Treći post ispod
Ok, nije u ovom mom postu prikazana usporedba sa stazom, ali bila je svinja (sa stazom ili bez nje) još negdje na ovom forumu, a i na kamaru mjesta diljem neta.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Izgleda da Mečke vole hladnoću.
Čitav vikend su najbolji, evo i u Q1.
Perez opet out.
Jbte, pa Kinez je prošao u Q2.
Katastrofalan outfit kod Ruth
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 23.11.2024., 07:24, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Ja ne kužim zašto Pereza ove zadnje tri utrke nisu poslali malo u TorroRosso i dali šansu Tsunodi (makar i ako ga nemaju u planu za budućnost) jer sam siguran da bi mogao bit samo bolji od ove nesreće.
gudenjacica je napisao/la: 23.11.2024., 07:24
Ja ne kužim zašto Pereza ove zadnje tri utrke nisu poslali malo u TorroRosso i dali šansu Tsunodi (makar i ako ga nemaju u planu za budućnost) jer sam sigiuan da bi mogao bit samo bolji od ove nesreće.
Jer u ovom sportu se kaznjava ekipu koja je svjetski prvak. Sto je apsolutno suludo.
Ja mislim da će se Sainz i Albon dogodine vozit oko 19-20 mjesta. Još je negdje usred sezone James rekao da od druge godine ništa, fokus je na 2026, a kud još sad sa toliko popravak u ovom zadnjem dijelu sezone.
Ahhhh, taman da napišem bravo Karlito, kad se ukaza Đorđe
Bravo Gasly, ne znam odakle je on ovo izvukao
Čarli ogroman zaostatak napravio u prvom sektoru i to ga je koštalo prvog startnog reda
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 23.11.2024., 08:25, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”