F1 Vijesti
- zekohonda Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
- Navija za: sve powered by honda
lord je stigao u sauber. i dallara se vratio.
https://www.motorsport.com/f1/news/saub ... /10668369/
https://www.motorsport.com/f1/news/saub ... /10668369/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Dream team.Frantic je napisao/la:Binotto i Rueda ride along again
Question?
- zekohonda Verified
- Formula 1
umjesto potpisa fali psovka svakog vozača na materinjem jeziku.
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
All 10 F1 teams will unveil their 2025 liveries at the O2 in London in February to celebrate the historic 75th anniversary season.
https://www.formula1.com/en/latest/arti ... I3yvg1I8xr
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Prodaju karte za promociju reklama na starim bolidima :-D
Show me the money.
Show me the money.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- zekohonda Verified
- Formula 1
i u libertyu promjene:
https://racingnews365.com/breaking-f1-o ... t=13850315
nek ide u 3pm s obzirom kako je andrettije odjebo.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Unwoken European je napisao/la: 12.11.2024., 20:44 Prodaju karte za promociju reklama na starim bolidima :-D
Show me the money.
BIlo bi fer kad već idu na zaradu i reklamu da se postavi pravilo. Bolid koji predstaviš na tom eventu mora nastupiti na prvoj utrci.
I tako svake godine, odlična zarada i hype preko krova sa svim američkim efektima.

-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 2 mj
Zbog Andrettija je i "odlučio ne produžiti ugovor". Stisli su ga, a i sad mu dolazi America Forst spika protiv koje će jako teško dokazati zašto nije legendu pustio u F1. S druge strane dao je totalno nepromišljenu izjavu pred svjedocima "da će učiniti sve u njegovoj moći da Andretti ne uđe u f1". Tako da mu se Liberty zahvalio na dugogodišnjoj službi....zekohonda je napisao/la: 13.11.2024., 14:53 i u libertyu promjene:
Negdje oko predstavljanja novih bolida će Domenically objaviti da je Liberty promijenio mišljenje jer je Andretti dopunio svoju prijavu.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Napisah ja poodavno komentar na vijest da je državno tužilaštvo otvorilo istragu protiv Libertya.
Kad Ujko Sam počne "zavrtati" ruke, prije ili kasnije svi zacvile "ok, ok, uradiću to što hoćeš, samo pusti ruku".
Kad Ujko Sam počne "zavrtati" ruke, prije ili kasnije svi zacvile "ok, ok, uradiću to što hoćeš, samo pusti ruku".

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
Jako simpatično, ali ipak ne.vlado je napisao/la:Odlična vijest! Do tada vratiti v10 i, izbaciti baterije i smanjiti bolide.
Uvešćemo jedan bolid, masa 1000kg, i par proizvođača pogonskih jedinica, uvešće se V4 i za svako izvrtanje sa stazi se uvodi "caution".
- vlado Verified
- Formula 1
Daj malo optimizma.Grah0 je napisao/la: 14.11.2024., 16:11Jako simpatično, ali ipak ne.vlado je napisao/la:Odlična vijest! Do tada vratiti v10 i, izbaciti baterije i smanjiti bolide.
Uvešćemo jedan bolid, masa 1000kg, i par proizvođača pogonskih jedinica, uvešće se V4 i za svako izvrtanje sa stazi se uvodi "caution".
No!
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Mrzim Monaco. Nije to novost jer mrzim Monaco od 90ih kada sam krenuo gledati F1. Za mene su SPA, Monza i Silverstone ključne staze F1, duša F1. Nikome neće faliti staze kao Monako, Singapur, Baku, Miami.... Živimo u svijetu kada će prije imati 20 uličnih staza i 4 staze u pustinji nego ostaviti klasične staze po selima, šumama i gorama.
-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 6 mj
- Navija za: AlonsoForever
Ipak je Monaco nesto posebno i nije kao nove ulicne staze. Ima svoj sarm i tradiciju. A imat cemo i malo manje bolide, jos ako nastave smanjivati dimenzije bit ce to dobroUnwoken European je napisao/la: 14.11.2024., 18:24 Mrzim Monaco. Nije to novost jer mrzim Monaco od 90ih kada sam krenuo gledati F1. Za mene su SPA, Monza i Silverstone ključne staze F1, duša F1. Nikome neće faliti staze kao Monako, Singapur, Baku, Miami.... Živimo u svijetu kada će prije imati 20 uličnih staza i 4 staze u pustinji nego ostaviti klasične staze po selima, šumama i gorama.

- Grah0 Verified
- Formula 1
A brate kakvog optimizma?vlado je napisao/la:Daj malo optimizma.Grah0 je napisao/la: 14.11.2024., 16:11Jako simpatično, ali ipak ne.vlado je napisao/la:Odlična vijest! Do tada vratiti v10 i, izbaciti baterije i smanjiti bolide.
Vidiš da sve vodi tome da ćemo uskoro imati kao u IndyCaru jedan bolid, samo više pogonskih jedinica?
To što bi većina nas voljela V10 motore, dosta manje dimenzije njima ne znači ništa.