Max Verstappen
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Ovo je već nešto drugo.vlado je napisao/la: 03.11.2024., 20:35 Izvinjavam se. Hvala, Frantic. Kao vodeći u prvenstvu u komadu po broju dana. 896 MS 897 Max.
Dobro, matematički ne.
Tako je.![]()
Ma ja, skoro 2,5 godine je prvi u poretku.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Hahahah
No!
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Lik je danas podijelio previše šamara.
Kakav bog.

- Frantic
- Formula 1
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Ovo je iz mortal kombata. Finish him.
U ovom slucaju finish them
Prekuco ih dns.
Isli se kockat i pogodili zestoko.
Maks besprijekoran.
Kad nije islo, nije zurio a kad je doceko sansu uzeo P1 i otiso.
U ovom slucaju finish them
Prekuco ih dns.
Isli se kockat i pogodili zestoko.
Maks besprijekoran.
Kad nije islo, nije zurio a kad je doceko sansu uzeo P1 i otiso.
Fino Alla Fine
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
HAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA
Nego, ljudi moji, što su sa foruma odsutni ovi Lando fenovi?
Nego, ljudi moji, što su sa foruma odsutni ovi Lando fenovi?
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Unatoc svom kaosu tijekom sezone i osjetnom padu Red Bullovih performansi, trenutni Norrisov zaostatak (62 boda) je za 10 veci nego sto je bio u Miamiju (52). Ne valja rano govoriti, ali izjednacenje s Vettelom je na sam dohvat. Mislim da bolji povratak na P1 nije mogao napraviti. Sampionska voznja.
- vlado Verified
- Formula 1
[SCUDERIAFEMBOY]
max: this was now, looking on it, incredibly important. because in a way i was expecting to lose points today. so from now on, i just want clean races to the end! i'm not thinking about clinching the champion in vegas, or whatever i just want clean races!

max: this was now, looking on it, incredibly important. because in a way i was expecting to lose points today. so from now on, i just want clean races to the end! i'm not thinking about clinching the champion in vegas, or whatever i just want clean races!

No!
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Naravno, clean races kad dupe nije u opasnosti.vlado je napisao/la: 04.11.2024., 10:37 [SCUDERIAFEMBOY]
![]()

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Jasnoso from now on

Fino Alla Fine
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Let’s try a lap
Prejaka vožnja Verstappena, definitivno najbolja u karijeri
[youtube]https://youtu.be/rPapZJ8n3xs?si=1G1Ot2t5nY7EW8AQ[/youtube]

Prejaka vožnja Verstappena, definitivno najbolja u karijeri

[youtube]https://youtu.be/rPapZJ8n3xs?si=1G1Ot2t5nY7EW8AQ[/youtube]

- CrashOverride Verified
- Formula 1
Vuse ne znas sta je dns istina a sta ne na netu ali evo jos jedan od Maxica.
Pita ga novinar, slobodan prijevod. koga si upozna u americi za koga nisi znao tko je pa si onda poslije isa, eeee to je bio netko poprilicno vazan
Odgovor Maxa
Pita ga novinar, slobodan prijevod. koga si upozna u americi za koga nisi znao tko je pa si onda poslije isa, eeee to je bio netko poprilicno vazan
Odgovor Maxa
Chuck, Chuck Leclerc
Fino Alla Fine
- vlado Verified
- Formula 1
Istina je.CrashOverride je napisao/la: 06.11.2024., 06:57 Vuse ne znas sta je dns istina a sta ne na netu ali evo jos jedan od Maxica.
Odgovor MaxaChuck, Chuck Leclerc
No!
- croatic f1
- F1puls suradnik
- Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ovo je pravi citat, sjećam se da mi je izašao isječak iz nekog podcasta gdje se sprdao s tim
Nevezano uz Maxa, ali uz gluposti s interneta koje se ulove kao stvarne vijesti - baš jutros čitam da je Sky komentirao izmišljeni citat kojeg je objavio random lik na X-u, a "citiran" je Marko koji je "rekao" da bi Lewis osvojio titulu u McLarenu. Podsjeća me na ono kad je AI profil s kvačicom proširio glasinu da će OnlyFans sponzorirati Alpine ili još bolje, onaj Motorsport Quotes profil koji samo objavljuje sprdnje u obliku vijesti pa se ljudi npr. ulove na to da će Hawk Tuah cura mahati zastavom na nekoj utrci

Nevezano uz Maxa, ali uz gluposti s interneta koje se ulove kao stvarne vijesti - baš jutros čitam da je Sky komentirao izmišljeni citat kojeg je objavio random lik na X-u, a "citiran" je Marko koji je "rekao" da bi Lewis osvojio titulu u McLarenu. Podsjeća me na ono kad je AI profil s kvačicom proširio glasinu da će OnlyFans sponzorirati Alpine ili još bolje, onaj Motorsport Quotes profil koji samo objavljuje sprdnje u obliku vijesti pa se ljudi npr. ulove na to da će Hawk Tuah cura mahati zastavom na nekoj utrci

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Koliko maloj debilki daju pažnje, uopšte me ne bi čudilo da se razmaše u Las Vegasucroatic f1 je napisao/la:onaj Motorsport Quotes profil koji samo objavljuje sprdnje u obliku vijesti pa se ljudi npr. ulove na to da će Hawk Tuah cura mahati zastavom na nekoj utrci

- Frantic
- Formula 1
Gdje nju izvučecroatic f1 je napisao/la: 06.11.2024., 09:06 Ovo je pravi citat, sjećam se da mi je izašao isječak iz nekog podcasta gdje se sprdao s tim![]()
Nevezano uz Maxa, ali uz gluposti s interneta koje se ulove kao stvarne vijesti - baš jutros čitam da je Sky komentirao izmišljeni citat kojeg je objavio random lik na X-u, a "citiran" je Marko koji je "rekao" da bi Lewis osvojio titulu u McLarenu. Podsjeća me na ono kad je AI profil s kvačicom proširio glasinu da će OnlyFans sponzorirati Alpine ili još bolje, onaj Motorsport Quotes profil koji samo objavljuje sprdnje u obliku vijesti pa se ljudi npr. ulove na to da će Hawk Tuah cura mahati zastavom na nekoj utrci![]()

croatiče, croatiče

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Frantic je napisao/la: 06.11.2024., 09:14Gdje nju izvučecroatic f1 je napisao/la: 06.11.2024., 09:06 Ovo je pravi citat, sjećam se da mi je izašao isječak iz nekog podcasta gdje se sprdao s tim![]()
Nevezano uz Maxa, ali uz gluposti s interneta koje se ulove kao stvarne vijesti - baš jutros čitam da je Sky komentirao izmišljeni citat kojeg je objavio random lik na X-u, a "citiran" je Marko koji je "rekao" da bi Lewis osvojio titulu u McLarenu. Podsjeća me na ono kad je AI profil s kvačicom proširio glasinu da će OnlyFans sponzorirati Alpine ili još bolje, onaj Motorsport Quotes profil koji samo objavljuje sprdnje u obliku vijesti pa se ljudi npr. ulove na to da će Hawk Tuah cura mahati zastavom na nekoj utrci![]()
![]()
![]()
croatiče, croatiče![]()
Lovro prati ( ili "prati" - kako vam drago......

Zadnja izmjena: pigmalion, dana/u 06.11.2024., 10:59, ukupno mijenjano 1 put.
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run