VN São Paula 01.-03.11.2024.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Šta kaže SKYF1?
- MSC
- Formula 1
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Ferrari
- Kontakt:
Gledaju kako da Maxu navuku kaznu i svima do Landa na gridu.
"What a little star." May 26, 2012.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Hmmmm. Sa 5 sekundi pada na P4 🫣
Bas me zanima kako ce rjesit ovo
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mislio sam da onom sampanjcu pise Ferrari jer su pobjedili Carlos i Charles na zadnje dvije utrke 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Mislim da je to bilo no further action
Fino Alla Fine
- Vettel-Ferrari
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
Ja sam zeznuo, nije Ocon pod istragom poslije utrke, već Norris, Tsunoda, Lawson i Russel.

On je ostao priseban i držao se procedure

On je ostao priseban i držao se procedure

-
toky13 Verified
- Karting
- S nama već: 3 god
- Navija za: Schumi4ever
Vettel-Ferrari je napisao/la: 03.11.2024., 19:52 Ja sam zeznuo, nije Ocon pod istragom poslije utrke, već Norris, Tsunoda, Lawson i Russel.
On je ostao priseban i držao se procedure![]()
Five of the top 10 finishers remain under investigation:
Norris, Russell, Tsunoda, Lawson - Start infringement
Russell, Hamilton - Tyre pressures.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
GOAT pederLando talentiranivlado je napisao/la: 03.11.2024., 20:00 Lando Norris on the race result: "You take a gamble and it paid off for them, it's not talent, it's just luck"
Vau, Lando.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 6 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Nevjerojatno sta su sve u stanju izjaviti. Onog momenta kad je u prvih 15. krugova pitao tim treba li preci na nove gume ili ostati na starima je bio jos jedan pokazatelj nezrelosti i nespremnosti za postati prvakom. Sefe, ti sjedis u bolidu, ne inzinjer. Tako su vec prosuli nekoliko pobjeda, a danas im niti timske odredbe nisu pomogle. Cinjenica da Mclaren ove sezone ima jednako pobjeda kao i Ferrari je tragikomicna. Drago mi je njihovom zasluzenom povratku na vrh, imaju dva odlicna talenta od vozaca, ali valja biti realan i reci da nitko od njih jos nije bio spreman ove 2024. za pobjede. Uzet ce vjerojatno ovo konstruktorsko i neka im to bude glavna motivacija za nagodinu. Max je danas potvrdio kvalitetu i neozbiljno je to uopce probati uzeti mu.
- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
Lando i George pod istragom i za smanjivanje pritiska u gumama dok su bolidi bili na gridu, a kotači na bolidu.
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Reći da je Max imao sreće nakon što je Lando startao utrku sa polea, izgubio vodstvo prije prvog zavoja i pobjedio ga lik koji je startao 17. samo govori koliko je dečko priglup za ovaj sport.
Danas je bilo dovoljno ne gledati utrku i samo slušati Jandov team radio da shvatiš koliko je dečko nesnalažljiv i koliko puca pod pritiskom. Frajer se u jednom trenutku derao na inženjera.
Priča o sreći, a uskoro će ući u povijest kao jedan od najvećih gubitnika F1 ikada.
Danas je bilo dovoljno ne gledati utrku i samo slušati Jandov team radio da shvatiš koliko je dečko nesnalažljiv i koliko puca pod pritiskom. Frajer se u jednom trenutku derao na inženjera.
Priča o sreći, a uskoro će ući u povijest kao jedan od najvećih gubitnika F1 ikada.

- MSC
- Formula 1
- Kontakt:
David Coulthard broj 2. Uvijek u ok bolidu i nista drugo.senna66 je napisao/la: 03.11.2024., 20:45 Reci da Max ima sreće nakon što je startao utrku sa polea, izgubio vodstvo prije prvog zavoja i pobjedio ga lik koji je startao 17. samo govori koliko je dečko priglup za ovaj sport.
Priča o sreći, a uskoro će ući u povijest kao jedan od najvećih gubitnika F1 ikada.![]()
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
Ovo sa pritiskom u gumama je za DSQa, realno.
To bi trebalo biti u domenu brušenja daske, a za to ide DSQ.
Plus dodatno, što su obojica pod istragom za onaj start.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- vlado Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 3 mj
Još to i da se matematički zaključi Maxova titula. Nema potrebe čekati.Frantic je napisao/la: 03.11.2024., 20:48 Ovo sa pritiskom u gumama je za DSQa, realno.
No!
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Tako i ja to gledam.F12000 je napisao/la: 03.11.2024., 21:05 Puno je vozača danas moglo imati sreće koliko je imao Max, usprkos tome nisam baš siguran da bi itko drugi ostvario rezultat koji je on ostvario. Tako da...
Probio se kroz grid sta je morao bez greske. 5,6 ih uzeo u prvom krugu. Dosao do Leclerca i stao..
Docekao da se maknu svi.
Kad nije moga nakon VSCa moga napast P1, nije letio nigdje.
Kasnije je doceko napad nakon restarta.
Bez pogresnog koraka u utrci covjek dns. P17 na P1. Nije mala stvar nikako.
Fino Alla Fine