Iceman je napisao/la: 03.11.2024., 13:00
J**** ti mene ak ovakve kvale imaju smisla. Ako su ovo gume koje bi trebale sluziti utrkivanju u kisnim uvjetima onda bolje da odustanu od takvog utrkivanja. Nema smisla vise
Iceman je napisao/la: 03.11.2024., 13:00
J**** ti mene ak ovakve kvale imaju smisla. Ako su ovo gume koje bi trebale sluziti utrkivanju u kisnim uvjetima onda bolje da odustanu od takvog utrkivanja. Nema smisla vise
Ovo su doslovno najbesmislenije kvalifikacije ikad. Još koliko je bilo crvenih zastava dosad, nema šanse da se u utrci normalno odvoze dva kruga.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"
vlado je napisao/la: 03.11.2024., 12:56
To je majstorska teorija zavjere. Godinama su takvi i sada im ne mozes prigovoriti sto i dalje nastavljaju isto. A mozda su bas ova dva dana sve namjerno uradili.
Pa to i kažem, nije prvi put da se jako dugo čeka s prekidom kad je jasno da je on potreban. U to koji su razlozi čekanja ni ne ulazim sad.
zekohonda je napisao/la: 03.11.2024., 12:51
evo max popizdio kako nisu odma zvali crvenu zastavu, kako im je trebalo 30-40 sekundi, bolid jasno oštećen/nepokretan, ovi završili krug, on nije.
A dobro ako je tako
Dakle, ili odmah ili su trebali pustiti još
Morao sam mlađu kćerku izvesti na neki rođendan
Može update
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Po meni su užasan posao odradili sa Q2 zastavom. Ako je crvena, crvena je, ako je žuta, onda ju drži tu minutu do kraja. Ovako su čekali da neki naprave krug do kraja, a auti prolaze kraj mjesta koje su proglasili odmah nakon crvenom zastavom.
Max nebi prošao ionako u Q3 jer ga je uhvatila žuta, ali ako je za crvenu onda ju poteži odmah, ne kalkuliraj.
vlado je napisao/la: 03.11.2024., 13:09
Stvarno je cudno. Treba im 20 monitora i 20 onboard kamera da prate. Reakcije bi mogle biti u par sekundi. Ovako ostavljaju prostor za manipulacije.
A gle, najvažnije je da se utrka odveze do kraja, a ne da ju završe pod sc-om. Bilo bi loše za renome f1. . Uostalom samo se sjetim Brazila 2016 i dođe mi osmijeh na lice. Tko ne zna voziti po kiši , neka vozi sporije. uostalom staza će se malo i osušiti sa bolidima.