Ti Graho , ne da ne podnosis Landa nego ne podnosis ni one koji o njemu pomisle ista poziivno , da ne kazem navijaju za njega. Pa znas njima reci da nemaju inteligencije i slicno , sta nije u redu.
Neznam odakle tolika mrznja prema Landu haha. Trebalo bi malo stati na loptu.
Bottas , Perez su imali u rukama bolide koji su apslutno dominirali ( daleko daleko je to od ovog McLarena ) , pa su bili debelo losiji od Landa u danasnje vrijeme i nije toliko hejta bilo. Tako da nije samo razlog taj da Lando ima brz bolid i da nemoze s njim nista napraviti , sta ionako nije istina.
Razumijemo tvoje glediste prema Landu i to je ok , ali se ipak malo pretjeruje.
Lando Norris
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
Lando mora izbaciti klinca iz sebe. Formula 1 nije sport. Ovo je rat na nekoliko polja. Ako ideš na naslov moraš biti gad, moraš igrati na kartu terminatora. Tko je ispred tebe gazi ga i stvarno i metaforički. Tim mora pokušati kršiti sva pravila glede dizajna automobila, vozač mora biti spreman na svaki prljavi potez kojeg može improvizirati. Jedan je pobjednik, a ostali gubitnici mogu plakati da je netko povrijedio pravila. Lando ima isti vibe kao i Russell. Problem je što s tim vibeom feminiziranosti i emocije neće daleko dogurati. Treba biti kalkulirani gad koji koristi svaku priliku da zezne izravnog protivnika na najednostavniji i najbrutalniji način. This is the way.
-
Scuderia
- Karting
- S nama već: 5 god 10 mj
- Navija za: Ferrari
Ovdje na portalu dosta ljudi pretjeruju u kritikama naspram landa, a piastrija se gotovo nikad ne kritizira, a čovjek svako petu utrku odvozi kako spada. Bio je povezao par dobrih utrka i odmah se počelo govoriti da je bolji od norrisa! Mislim da često ljudima neke navijačke strasti zamute moć rasuđivanja. Evo, meni je recimo piastri možda malo i simpatičniji od norrisa (iako me niti za jednog nije briga), pa mi nije niti na kraj pameti reči da je bolji ako me rezultati ove 2 godine demantiraju. Lando mora pod hitno popraviti startove, to mu je velika mana i malo podignit agresivnost u duelima, a što se tiče brzine u kvalama, utrci i po kiši tu je sjajan.AlkY je napisao/la: 28.10.2024., 08:26 Ti Graho , ne da ne podnosis Landa nego ne podnosis ni one koji o njemu pomisle ista poziivno , da ne kazem navijaju za njega. Pa znas njima reci da nemaju inteligencije i slicno , sta nije u redu.
Bottas , Perez su imali u rukama bolide koji su apslutno dominirali ( daleko daleko je to od ovog McLarena ) , pa su bili debelo losiji od Landa u danasnje vrijeme i nije toliko hejta bilo. Tako da nije samo razlog taj da Lando ima brz bolid i da nemoze s njim nista napraviti , sta ionako nije istina.
Dosta se landa kritiziralo i nakon austrije i austina jer nije mogao proći maxa, po meni neopravdano, pa su se pisale floskule da bi ga hamilton ili alonso lakoćom prošli itd. Baš me zanima kako ti ljudi zamišljaju da bi hamilton prošao čovjeka koji je odlučio da pod svaku cijenu ostane ispred tebe, pa makar morao proletit ravno kroz zavoj ili se zabit u tebe.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Love Parade
Grašak ima zadatak svaki vikend napisati 20 postova pljuvačine o Landu i UK vozačima.AlkY je napisao/la: 28.10.2024., 08:26 Ti Graho , ne da ne podnosis Landa nego ne podnosis ni one koji o njemu pomisle ista poziivno , da ne kazem navijaju za njega. Pa znas njima reci da nemaju inteligencije i slicno , sta nije u redu.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Tudum
- Formula 4
- S nama već: 4 god 3 mj
- Navija za: Sainz
Russell je zajebaniji lik od Landa. Ne bi ih uopće uspoređivao kad su karakteri u pitanju.Unwoken European je napisao/la: 31.10.2024., 20:16 Lando mora izbaciti klinca iz sebe. Formula 1 nije sport. Ovo je rat na nekoliko polja. Ako ideš na naslov moraš biti gad, moraš igrati na kartu terminatora. Tko je ispred tebe gazi ga i stvarno i metaforički. Tim mora pokušati kršiti sva pravila glede dizajna automobila, vozač mora biti spreman na svaki prljavi potez kojeg može improvizirati. Jedan je pobjednik, a ostali gubitnici mogu plakati da je netko povrijedio pravila. Lando ima isti vibe kao i Russell. Problem je što s tim vibeom feminiziranosti i emocije neće daleko dogurati. Treba biti kalkulirani gad koji koristi svaku priliku da zezne izravnog protivnika na najednostavniji i najbrutalniji način. This is the way.
Lando i dalje misli da je BFF sa Maxom i imam osjećaj da ga to spriječava da ide 100% u duele. U pravu si, treba postati gad ako ovog ikad misli pobjediti.
- Unwoken European
- Karting
- S nama već: 2 god 10 mj
- Navija za: Scuderia Ferrari
I Senna i Schumacher su bili divni ljudi i zajebanti mimo utrka. Prijateljski, cool likovi. Ali kada se sjedne u bolid, kada se stisne gas, onda nema prijatelja, onda si sam protiv svijeta. Onda se bilo kojeg suparnika zabije u zid na 200 kmh. Ne zato što je to ugodno, već zato što se ide na pobjedu koja je u tom trenutku sve u životu.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
In 2020, Norris appeared to question the validity of Hamilton’s achievements at the height of his dominance with Mercedes, claiming his compatriot only “has to beat one of two other drivers” with a “car which should win every race.”
Norris has now distanced himself from those comments, insisting that he would “never” think it is easy to win with the fastest car.
Hehe Lando mijenja ploču.
Norris has now distanced himself from those comments, insisting that he would “never” think it is easy to win with the fastest car.
Hehe Lando mijenja ploču.