Lik je imao neko oštećenje ako se ne varam, ali ako sam dobro pročitao završio je krug iza Maxa sa 20 sekundi kazne.....
Ja ne znam što njega još drži u F1. Kartel?
Baš je bio gušt gledati Pereza kako se u punom sjaju bruka pred domaćom publikom. Šteta što Mercedes nije bliže da i oni skinu Red Bull u konstruktorima.
Stosta ovdje bode oci, ali Lawson 1-2 je kriminal za vozaca Red Bulla. Bit cu iznenaden ako doceka predsezonska testiranja pogotovo nakon sto se i Sauber sada ovako nonsalantno rijesio Bottasa.
EDIT: Statistika pokupljena s twitter profila Holiness. Mislio sam da ce ljepse copy-pasteati, ali malo je nepregledno ispalo. Ne pratim redovno taj profil, ali znaju izbaciti ovako neke zanimljive statisticke podatke.
Checo Perez: "Nothing has changed as to what I have said throughout the year. I have a contract for next year and I will drive for Red Bull next year."
Perez kaže da ostaje
Dok mu stari kaže da će u ponedjeljak objavit popis lažljivih novinara
Checo Perez on the constructor's championship: "Of course, of course I take responsibility but also I don't feel it's fully all down to one person. I'm obviously part of a big organisation, a big team and it's very unfortunate that we did not fight any harder for the constructors"