Charles Leclerc
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Šta, misliš da ove godine uzimamo konstruktorski šampionat, a sljedeće i vozački sa Sirom? 

- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Čarli, glavu gore
Najviše je bodova osvojio nakon ljetne pauze.
Nije to puno više od Norrisa (177 - 175), ali mislim da je Lando u tih 10 trka imao, uprosječeno, bolji alat.
Pošto nema promjena u pravilniku, a čisto sumnjam da neko može izmislit neki trik (niti će se resursi trošiti na to, s obzirom da 2026. godine ide novi pravilnik) očekujem jak Ferrari u borbi za WCC, jakog Leclerca u borbi WDC i Lewisa barem na nivou blizu Sainzovog da može držati Charlesa "budnim", da ovaj daje "sve od sebe" i naravno, da mu pripomogne, ako bude trebalo, u borbi za WDC.
Vjerujem da će se Charles zahvaliti ovako, u vidu nekih poklona, tipa kakav mu je napravio George danas, i da Gospodina Sira gospodski pošalje u penziju, po isteku ugovora.
Nije to puno više od Norrisa (177 - 175), ali mislim da je Lando u tih 10 trka imao, uprosječeno, bolji alat.
Pošto nema promjena u pravilniku, a čisto sumnjam da neko može izmislit neki trik (niti će se resursi trošiti na to, s obzirom da 2026. godine ide novi pravilnik) očekujem jak Ferrari u borbi za WCC, jakog Leclerca u borbi WDC i Lewisa barem na nivou blizu Sainzovog da može držati Charlesa "budnim", da ovaj daje "sve od sebe" i naravno, da mu pripomogne, ako bude trebalo, u borbi za WDC.
Vjerujem da će se Charles zahvaliti ovako, u vidu nekih poklona, tipa kakav mu je napravio George danas, i da Gospodina Sira gospodski pošalje u penziju, po isteku ugovora.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- senna66 Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 1 mj
Jako dobra sezona za njega. Ja sam zadovoljan i nadam se nastavku forme njega i Ferrarija.
Mislim da za 2025. nema isprika za Ferrari. Ovo je prva sezona hibridne ere u kojoj su se podignuli što se tiče razvoja kroz sezonu. Obično bi na pola sezone pali i nestali. Cirkusiranja ima i dalje, ali daleko manje. Današnja utrka je pokazala da znaju funkcionirati i pod visokim pritiskom (iako je McLaren bio pod još većim). Sve su dobro odradili, izvukao se maksimum. Zbog toga sam jako jako zadovoljan.
Za Leclerca mislim da je otišao na novi nivo, sada je osjetio kako se to boriti za naslov u Ferrariju pa će i motiv biti nikad veći.Za mene je najbolji vozač trenutno nakon Maxa. Sve više vjerujem da će biti prvak ako Ferrari napravi bolid za borbu od početka do kraja sezone.
Mislim da za 2025. nema isprika za Ferrari. Ovo je prva sezona hibridne ere u kojoj su se podignuli što se tiče razvoja kroz sezonu. Obično bi na pola sezone pali i nestali. Cirkusiranja ima i dalje, ali daleko manje. Današnja utrka je pokazala da znaju funkcionirati i pod visokim pritiskom (iako je McLaren bio pod još većim). Sve su dobro odradili, izvukao se maksimum. Zbog toga sam jako jako zadovoljan.
Za Leclerca mislim da je otišao na novi nivo, sada je osjetio kako se to boriti za naslov u Ferrariju pa će i motiv biti nikad veći.Za mene je najbolji vozač trenutno nakon Maxa. Sve više vjerujem da će biti prvak ako Ferrari napravi bolid za borbu od početka do kraja sezone.

- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Lavovska utrka za kraj sezone, u kojoj je potvrdio sve ono dobro što je napravio kroz godinu. Zasluženo vozač dana.
Za dogodine se nadam samo konkurentnom bolidu koji će odgovarati njegovom agresivnom stilu, a onda duboko vjerujem da može nadvoziti i četverostrukog prvaka.
Za dogodine se nadam samo konkurentnom bolidu koji će odgovarati njegovom agresivnom stilu, a onda duboko vjerujem da može nadvoziti i četverostrukog prvaka.

- Grah0 Verified
- Formula 1
Iznenadio me pozitivno ove godine.
Ja kao njegov hejter, možda čak i najveći na portalu, sam da kažem impresioniran.
Dobro odrađena sezona, za pohvalu je što je konačno izgleda uspio ovladati potrošnjom guma (sem u Vegasu).
Highlight godine su pobjede u Monzi i Monacu.
Ja kao njegov hejter, možda čak i najveći na portalu, sam da kažem impresioniran.
Dobro odrađena sezona, za pohvalu je što je konačno izgleda uspio ovladati potrošnjom guma (sem u Vegasu).
Highlight godine su pobjede u Monzi i Monacu.
- F12000
- Formula 1
- S nama već: 7 god
- Navija za: Ferrari, Leclerc
Možda ću se prerano istrčati s nekim zaključcima, ali izgleda da će ovo biti još jedna sezona mučenja i traumatičnog odnosa Ferrari-Leclerc u kojem će oboje isporučivati perofrmanse ispod očekivanja.
Iako je dugo postojao san o vračanju titule Ferrariju kroz generacijski talent "il predestinata", možda jednostavno nije suđeno i trebali bi obje strane lagano razmišljati o drugim opcijama.
Za Leclerca možda ne bi bilo loše da stupi u kontakt s Totom i da pokuša dok je još u primeu čisto vidjeti kako bi funkcionirao u drugom top timu, a za Ferrrai bi svakako idući logičan potez bio pokušaj dovođenja Maxa. Naravno ako je ovaj dovoljno voljan (i lud) napustiti sigurnost RB-a i okušati se u "najuspješnijoj" momčadi sporta.
Evo malo razmišljanja naglas uz kavu
Iako je dugo postojao san o vračanju titule Ferrariju kroz generacijski talent "il predestinata", možda jednostavno nije suđeno i trebali bi obje strane lagano razmišljati o drugim opcijama.
Za Leclerca možda ne bi bilo loše da stupi u kontakt s Totom i da pokuša dok je još u primeu čisto vidjeti kako bi funkcionirao u drugom top timu, a za Ferrrai bi svakako idući logičan potez bio pokušaj dovođenja Maxa. Naravno ako je ovaj dovoljno voljan (i lud) napustiti sigurnost RB-a i okušati se u "najuspješnijoj" momčadi sporta.
Evo malo razmišljanja naglas uz kavu

- Frantic
- Formula 1
Kakav kolosalan zajebFrantic je napisao/la: 08.12.2024., 17:56 Čarli, glavu gore

Mislim, sve bi ovo bilo OK, da su digići odlučili da urade evoluciju bolida, što razum i logika nalažu, jer je zadnja sezona tehničkog pravilnika.
Ali ne, oni idu mijenjati ovjese i komplet koncepciju bolida, itd....
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Grah0 Verified
- Formula 1
Mlada smo momčad, spremamo se za sljedeću sezonu.F12000 je napisao/la:Kako su stvari izgledale krajem prošle sezone bilo je realno očekivati da bi Ferrari čak mogao prestići McLaren u razvoju početkom ove nove. Ali eto, tu smo gdje smo.
Još su 23 utrke do kraja, ne vidim razlog da ih ne osvojimo sve.
Jesam li nešto propustio?
-
wapi Verified
- GP3
- S nama već: 8 god 1 mj
Ajde bolan ohanite malo. Promijenili su ovjes jer su skužili da sa starim nešto ne mogu, a i došao je novi tehniko iz Mercinedesa....
Ovo je bila freak utrka u kojoj su se krivo kladili. A sve je zapravo počelo s time da su vozači bili nadrkani od početka.
Režali su na svoje inženjere da im daju previše informacija, pa onda kad su trebali nešto reći ovi se nisu usudili i tako su pokisli kao zadnji diletanti.
Vjerujem da će stvari ići na bolje i s bolidom i s vozačima/inženjerima.
Ali, ja navijam za Ferrari od 1976....
Ovo je bila freak utrka u kojoj su se krivo kladili. A sve je zapravo počelo s time da su vozači bili nadrkani od početka.
Režali su na svoje inženjere da im daju previše informacija, pa onda kad su trebali nešto reći ovi se nisu usudili i tako su pokisli kao zadnji diletanti.
Vjerujem da će stvari ići na bolje i s bolidom i s vozačima/inženjerima.
Ali, ja navijam za Ferrari od 1976....
- Grah0 Verified
- Formula 1
Trebala bi udruga da prije svake utrke šalje terapiju članovima, nešto za smirenje.senna66 je napisao/la:Moraš imati čelične živce ako si navijač od 1976.
Svaka čast.
Udruga je otvorena za tebe svejedno....ako zatreba.
- Frantic
- Formula 1
Pozitivna stvar (koliko-toliko) za @wapija (i za mene) je što smo, takođe nakon dugogodišnjeg čekanja na trofeje i dominacije drugih ekipa, ipak došli na svoje i vidjeli trofeje i dominaciju. Dakle, preživjeli smo jednu sušu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”