Američki sportovi (NFL, NHL, MLB)
Košarka, zimski sportovi, borilački sportovi, tenis, šah, američki sportovi...
- Testarossa
- Karting
- S nama već: 6 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Po meni isto super tekma. Odbrane su nevjerovtne bile. Mahomes vrhuski, sto reče prethodni komentar, lov je poceo. Ne mogu da se otmem utisku da je Shanahan opet uprskao u napadu, ponovo je overthinkovao i sam sebe unistio. Opet i izbor posjeda u OT je problematičan. Velika stvar je bila i povreda Greenlawa jer je upravo on bio taj koji je pomagao u zatvaranju Kelceja. Kelce na kraju imao par bitnih hvatanja kada je gorjelo.
Mislim da je to to od 49rsa. Prozor im se zatvara zbog salary capa, ekipa ce se poceti raspadati jer nekoliko playmakera nece moci biti plaćeni. Imaju kakvu takvu sansu jos sledece godine da nesto naprave i nakon toga slijedi trade rasprodaja i draftovanje.
Sa druge strane Mahomes mnogo podsjeca na Bradyja. Ostaje svake godine bez poneke hvatacle opcije ali i dalje nalazi nacine da napravi priču od onoga sto ima. Nevjerovatan igrac, ne panici ni u jednom momentu. Svaka mu cast. Jedino sto mi je smetalo kod KC je ponasanje Kelceja kroz playoff. Previse tauntinga koji mu nije sviran, ponasanje prema treneru u SB, ne zalaganje na run akcijama, prakticno oduataje od blokiranja. Daje utisak kao da je pomislio da je veci od igre. Pri tome nemam nista protiv Taylor Swift, cak naprotiv.
Sada se čeka nova sezona i oporavak Burowa jer izgleda samo on moze da stane na kraj Mahomesu u PO. Slijedi zanimljiv draft i FA.
Mislim da je to to od 49rsa. Prozor im se zatvara zbog salary capa, ekipa ce se poceti raspadati jer nekoliko playmakera nece moci biti plaćeni. Imaju kakvu takvu sansu jos sledece godine da nesto naprave i nakon toga slijedi trade rasprodaja i draftovanje.
Sa druge strane Mahomes mnogo podsjeca na Bradyja. Ostaje svake godine bez poneke hvatacle opcije ali i dalje nalazi nacine da napravi priču od onoga sto ima. Nevjerovatan igrac, ne panici ni u jednom momentu. Svaka mu cast. Jedino sto mi je smetalo kod KC je ponasanje Kelceja kroz playoff. Previse tauntinga koji mu nije sviran, ponasanje prema treneru u SB, ne zalaganje na run akcijama, prakticno oduataje od blokiranja. Daje utisak kao da je pomislio da je veci od igre. Pri tome nemam nista protiv Taylor Swift, cak naprotiv.
Sada se čeka nova sezona i oporavak Burowa jer izgleda samo on moze da stane na kraj Mahomesu u PO. Slijedi zanimljiv draft i FA.
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
Pucnjava na festi u Kansasu. Preko 20 ranjenih, osmero djece, tri napadaca, jednog su navijaci uhvatili i lezali na njemu dok nije stigla policija. Za sad jedna zrtva, majka dvoje djece.
Fino Alla Fine
- Testarossa
- Karting
Zanimljiv FA u NFL
"I am who I am. I don't try to be anybody else or act in any way. I've always been the same idiot." - S.V.
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
Nakon poraza od Vegasa u finalu prošle godine, Florida Panthersi osvojili prvi Stanley Cup, pobijedivši Edmonton Oilerse, kod kuće, u sedmoj tekmi
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Testarossa
- Karting
Tua opet potres mozga. Kakav baksuz. Sezona za Miami postaje upitna, plus im je sama divizija prilično neizvjesna.
- Frantic
- Formula 1
Ova dvojica na Red Zone su na momente iritantni, na momente me baš dobro nasmiju (zasad bi izdvojio "Đale" - šatro od leđa, te "Daleko, Daleko" - Kemal Monteno i Boris Novković).
Iz nekog razloga na Saints - Eagles mi je Arena Sport Srbija, a na Red Zone mi je Arena Sport Hrvatska.
Iz nekog razloga na Saints - Eagles mi je Arena Sport Srbija, a na Red Zone mi je Arena Sport Hrvatska.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
- F1puls konstruktorski prvak
- S nama već: 9 god 4 mj
- Navija za: Vettel,Ferrari
Ja redovito američki prijenos gledam, Scott Hanson legenda, baš 7 sati uživancije s njim.Frantic je napisao/la: 22.09.2024., 21:31 Ova dvojica na Red Zone su na momente iritantni, na momente me baš dobro nasmiju (zasad bi izdvojio "Đale" - šatro od leđa, te "Daleko, Daleko" - Kemal Monteno i Boris Novković).
Iz nekog razloga na Saints - Eagles mi je Arena Sport Srbija, a na Red Zone mi je Arena Sport Hrvatska.![]()
Nekad eventualno paralelno upalim Steelerse da popratim. 3-0 zasad

Od ostalih KC laganini, Cowboysi uživancija za gledanje za hejtera poput mene

Eaglesi zapravo jako loši. Saintsi ne vjerujem da će dugo održat ovu solidnu formu. Sve u svemu mogla bi bit dobra sezona, iako su napadi očajni, broj poena po utakmici na razini iz 90-ih. Jbt jučer Saintsi i Eaglesi igrali 3-0 skoro do kraja treće četvrtine

- Frantic
- Formula 1
Ma dok je Cohonesa, šefovi su šefovi.
A i kad njega ne ide, ima ko da povuče.
Neki bi rekli prošla sezona je trebala biti njihova, a i za ovu su valjda dobro kotirali, pa sinoć imadoše extra choke protiv Ramsa (pričam o 49-kama).
Isto važi i za Dallas. Vikingsi mi zasad ne izgledaju loše.
A i kad njega ne ide, ima ko da povuče.
Neki bi rekli prošla sezona je trebala biti njihova, a i za ovu su valjda dobro kotirali, pa sinoć imadoše extra choke protiv Ramsa (pričam o 49-kama).
Isto važi i za Dallas. Vikingsi mi zasad ne izgledaju loše.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
Top pobjeda Steelersa jučer, baš sam uživao. Dvi zaredom pobjede gdje su postigli preko 30, to valjda od Roethlisbergera nisu uspjeli. Možda i bude nešto od njih ove sezone.
Mahomes i Purdy kombinirano 0 TD i 5 INT jučer
Također top utakmice u Minneapolisu i Green Bayu jučer
Mahomes i Purdy kombinirano 0 TD i 5 INT jučer

Također top utakmice u Minneapolisu i Green Bayu jučer

- Frantic
- Formula 1
Ali su zato "po zemlji" imali zajedno 3 TDa (Purdy 2)f1zd je napisao/la: 21.10.2024., 15:39 Top pobjeda Steelersa jučer, baš sam uživao. Dvi zaredom pobjede gdje su postigli preko 30, to valjda od Roethlisbergera nisu uspjeli. Možda i bude nešto od njih ove sezone.
Mahomes i Purdy kombinirano 0 TD i 5 INT jučer![]()
Također top utakmice u Minneapolisu i Green Bayu jučer![]()
A kakvo je Kraft iz Packersa imao hvatanje za prvi TD

Lionsi nanijeli prvi poraz Vikingsima
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- f1zd
Čak sam gledao prvu utakmicu. Onaj walkoff grand slam...
Jučer yankeesi imali tri errora u petom inningu. Na 5-0 i dva outa samo su trebali loptu na prvu bazu donijeti, ali na njoj nije bilo nikoga
Nakon toga u istom inningu dozvolili 5 runnova i kasnije izgubili, komedija

Jučer yankeesi imali tri errora u petom inningu. Na 5-0 i dva outa samo su trebali loptu na prvu bazu donijeti, ali na njoj nije bilo nikoga

Nakon toga u istom inningu dozvolili 5 runnova i kasnije izgubili, komedija
- Frantic
- Formula 1
Specijalac Dallasa, Turpin, nakon kicka i nakon što mu je ispala lopta i prošla kroz noge, napravio recovery od 99 jardi za TD. Da mu nije. Ispala lopta, bilo bi 96 ili 97 jardi.
Inače, ta tekma, Commanders-Cowboys, kao i Panthers-Chiefs, Texans-Titans i Bears-Vikinhgs, vrlo zanimljive, a prava ludnica u zadnjih par minuta, pogotovo na ovojr gdje je i bio gore pomenuti TD. Commandersi su stigli i imali FG na 14 sekundi do kraja i fulali.
Bearsi su protiv Vikingsa gubili 11 razlike, ali su u zadnje 2 minute napravili TD, nakon toga i konverziju za 2 poena. Onda su naravno izveli onside kick, lopta dirala igrača Vikings, Bearsi vrate posjed, dođu do FGa, izjednače i izbore produžetke. I izgube u produžecima....
U međuvremenu smo u Houstonu vidjeli Safety nad Stroudom na minut i nešto do kraja.
Ona dvojica na Areni samo galamili tih zadnjih par minuta.
Inače, ta tekma, Commanders-Cowboys, kao i Panthers-Chiefs, Texans-Titans i Bears-Vikinhgs, vrlo zanimljive, a prava ludnica u zadnjih par minuta, pogotovo na ovojr gdje je i bio gore pomenuti TD. Commandersi su stigli i imali FG na 14 sekundi do kraja i fulali.
Bearsi su protiv Vikingsa gubili 11 razlike, ali su u zadnje 2 minute napravili TD, nakon toga i konverziju za 2 poena. Onda su naravno izveli onside kick, lopta dirala igrača Vikings, Bearsi vrate posjed, dođu do FGa, izjednače i izbore produžetke. I izgube u produžecima....

U međuvremenu smo u Houstonu vidjeli Safety nad Stroudom na minut i nešto do kraja.
Ona dvojica na Areni samo galamili tih zadnjih par minuta.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Derek Carr ipak (zasad) neće biti biti prvi QB koji je izgubio od sva 32 tima.
Jedini tim od kojeg nije izgubio su bili Raidersi, za koje je igrao prvih 9 sezona NFL karijere.
S obzirom će da zbog povrede, u večerašnjem duelu, njegov (od prošle godine) novi tim, Saintsi biti lišeni njegovih usluga, ostaće na rekordu da je kao startni QB doživio poraz od 31 tima.
Jedini tim od kojeg nije izgubio su bili Raidersi, za koje je igrao prvih 9 sezona NFL karijere.
S obzirom će da zbog povrede, u večerašnjem duelu, njegov (od prošle godine) novi tim, Saintsi biti lišeni njegovih usluga, ostaće na rekordu da je kao startni QB doživio poraz od 31 tima.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Frantic
- Formula 1
Prati li NFL iko?
Upravo bijaše fake punt Broncosa na gostovanju protiv Billsa
Sinoć Ravensi ubili Steelerse po zemlji, kako Lamar, tako i Henry, još više.
U prvoj tekmi loši Texansi izrutinirali katastrofalne Chargerse.
I tu smo mogli vidjeti blokiranje šuta Chargersa za extra poen, zatim dodir kickera sa loptom, return iste od strane odbrane Texansa za 2 poena.

Upravo bijaše fake punt Broncosa na gostovanju protiv Billsa

Sinoć Ravensi ubili Steelerse po zemlji, kako Lamar, tako i Henry, još više.
U prvoj tekmi loši Texansi izrutinirali katastrofalne Chargerse.
I tu smo mogli vidjeti blokiranje šuta Chargersa za extra poen, zatim dodir kickera sa loptom, return iste od strane odbrane Texansa za 2 poena.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Testarossa
- Karting
Gledam ja i mnogo mi žao Detroita, ali jebiga, kapa dole za Washington. Večeras Lamar i Allen, čiji je legacy više na kocki?