Dobro rečeno. Svi gledaju idealne scenarije. Trenutno niko ne može pobijediti (sigurno) barem 5 utrka. Treba računati na kvarove, na sudare a i planirane zamjene motora. Npr. Max mora još jednom, a morat će i ostali. Tu igra sreća i spretnost, tko će brati vrhnje kad se drugi popiknu, a tko će minimizirati štetu kad se sam popikne. Samo ako su upleteni Merc ili Ferrari, to su već 3 tima, i 5 vozača (Pereza ne računam) koji mogu dobro osvesti i gurnuti te mjesto dolje pa više nisi 2. nego 3. ili 4.Har Kl je napisao/la: 02.09.2024., 15:43Ma 60 bodova je ništa. Pogotovo ako se uzme u obzir da kako sad stvari stoje i McLaren i Ferarri su ispred RB. Mercedes je nešto zayebao sa novom podnicim i imaju nekih problema, ali očekujem da će i oni proraditi i vratiti se u sami vrh. RB je nepoznata, možda i prorade ali sad se baš pate u odnosu na konkurenciju. Meni izgleda da su 4. tim po snazi. Ako ovako ostane, ni Leclerc nije bez šanse.CrashOverride je napisao/la: 02.09.2024., 14:20Ja uopce ne vidim borbu za naslov realnom po do sad vidjenom..Har Kl je napisao/la: 02.09.2024., 11:12 Ja još ne mogu da povjerujem da nisu izdali naredbu Piastriju da propusti Landa.
Sto brzinom auta, sto Landom, sto samom ekipom McLarena..
Ovo mi pari na Ferrari kad je ganja Merc i onda kad se Merc posliklizne, netko drugi uleti i pobere vrhnje i to se nije dogodilo samo jednom..
Jucer su bili najbrzi auto a opet nisu pobjedili i to ne zbog neke nesrece, safeta ili nesto...
Mislim da ni McLaren ne vjeruje jer bi onda mijenjali i jucer a onda ako smo vec u tim teorijama, ostavili bi Landa na prvom mjestu u Madjarskoj..
McLaren je najbrži bolid to je očito, za razliku od vozača koji voze toplo - hladno. Ekipa je neodlučna, možda ih je strah da ne povrijede nečija osjećanja ... Dobro si primjetio podsjećaju na Ferrari iz "najboljih dana"![]()
Sjetimo se Kimija 2007, s najmanje šanse je pobrao sve i jednu mrvicu od Alonsa i Hamiltona.