Udaljenost do prvog zavoja: 215 m
Rekord staze: 1:08.885 (Max Verstappen, q3 2021.)
Kvale kišne, ko da gledam....
Satnica
Petak:
FP1 - 12:30
FP2 - 16:00
Subota:
FP3 - 11:30
Q - 15:00
Nedjelja:
R - 15:00
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Grah0 je napisao/la: 22.08.2024., 20:16
Nadopunjač je postao otvarač. Svaka ti dala
Samo lijepe.
Očekujemo pobjedu Red Bulla.
......ne mogu, ali hoću...... .....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can. A gentleman will walk, but never run
Drago mi je sto je Shwartzman upao u uzi odabir za drugog vozaca u Sauberu. Impresivnu je brzinu pokazao u prvoj sezoni F2, ali nazalost podbacio malo u drugoj. Osobno sam tad smatrao da bi unatoc i osvojenom prvenstvu, ako bude blizu, Schumacher svakako dobio priliku prije njega. Nazalost je spletom svjetskih okolnosti ispalo da je dobio na najnesretnijoj lutriji jer porijeklom glasi kao rusko-izraelski vozac. Od potencijalno propale i stagnirane karijere u gotovo svim kategorijama evo ga u uzem odabiru za novog vozaca. Nisam nesto previse pratio performanse Bortoleta, ali ipak vjerujem da ce Pourchaire kao prvak imati malu prednost naspram obojice. U svakom slucaju, ne gledajuci ovaj nerelevantni trening, mislim da se isplati dati sansu vozacu kao sto je Shwartzman.
Danas se Narednik pobrinuo za pauzu i upropašten trening ostatku grida. Jazavac
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Narednik postao Pukovnik.
Možda ga ne bude čak i na trci.
S obzirom na dosadašnju situaciju na treninzima, kao i veliku vjerovatnoću kiše na kvalama, a suhe trke sutra, očekujem "Lud, zbunjen" nastavak vikenda, uz, naravno, "Usual suspects" u vrhu.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Odgovor na pitanje @dmj-a, koji je jedan od dvojice vozača sa preko 100 nastupa, za čije pisanje prezimena ne trebamo koristiti nijedno slovo koje mu se već ne nalazi i u imenu.
Frantic je napisao/la: 24.08.2024., 12:51
Narednik postao Pukovnik.
Prije da je postao pokojnik
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
Alonso king je napisao/la: 23.08.2024., 13:11
Nazalost je spletom svjetskih okolnosti ispalo da je dobio na najnesretnijoj lutriji jer porijeklom glasi kao rusko-izraelski vozac.
Nije njemu loše, s političke strane ima jednu od najomraženijih i jednu od najomiljenijih putovnica, samo se morao prebaciti na ovu drugu
Što se tiče Narednika, tijekom pauze su mi većinom izlazila sranja po X-u (kad ničeg bitnog nije ni bilo, a i inače algoritam voli izbacivati gluposti koje mogu nanervirati normalne ljude), a među time i veliki zagovornici i branitelji njegovog lika i djela (još za lik okej, ali djelo je već druga priča). Veselim se čitanju novih postova tih majstora.
Karlito mi i nije toliko iznenađenje, ali Hamdo jest
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
► Prikaži “Spoiler”
Izgleda da nesto ne valja s dimenzijama Albonove podnice sto bi vrlo lako mogla biti diskvalifikacija. Pored Sargeantovog demoliranja bolida ovo je zadnja stvar koja im je trebala na vikend kada su donijeli paket nadogradnji.
Alonso king je napisao/la: 24.08.2024., 19:26
Izgleda da nesto ne valja s dimenzijama Albonove podnice sto bi vrlo lako mogla biti diskvalifikacija. Pored Sargeantovog demoliranja bolida ovo je zadnja stvar koja im je trebala na vikend kada su donijeli paket nadogradnji.
Meni se ova gyro kamera baš i ne sviđa, previše se snimak rotira, pogotovo na ovakvoj stazi gdje nagib krivina kao na Indianapolisu, dovoljno je kameru bez stabilizacije da stave i ovo sočivo da bi imali taj osjećaj brzine, ovo rotiranje snimka je bez veze.