Najbolje sada da vratimo i Kimija, i Miku i šta ja znam koga jer su prije x godina bili šampioni.
Čovjek je legenda, jedan od najboljih (statistički), kontam da nema nekog smisla da se vraća.
Koliko god bilo ružno reći, ali prošlo mu je vrijeme.
Kao nostalgicar ne bih se bunio na njegov povratak, ali s obzirom na performanse koje je pokazao na zalasku karijere izgledalo je kao da mu je i vrijeme za otici. Vec je bilo price da je trazio kartu za nazad u sport kad je vidio sve “cari” mirovine, no mjesta bas i nije bilo. Audi i Vettel kombinacija su mokri snovi vec nekoliko godina vecine njegovih navijaca i pratitelja. Necu ulaziti u to koliko je ogladnio, koliko je izgubio godinama i u kakvoj je formi, ali osobno mislim da bi ga u slucaju povratka docekala Schumacherova sudbina. Alonso je dvije godine mirovine vozio 3 razlicite kategorije na najvisoj razini natjecanja, vratio se u bolid i imao opasno tezak period privikavanja. Vettelova mirovina je bila, bojim se, pravo znacenje te rijeci kao i Schumijeva 2007.
Bilo kako bilo, Red Bull je danas objavio video s njime tako da mislim kako se ne radi o nekim nagovjestajima vec samo dosadnjikavom periodu ljetne stanke. Mislim da mu je prije mjesec dana bio i rodendan pa me cudi da nisu ovo i prije sve objavili. S tim recenim, ako Audi ne razmislja o potpisivanju mladica poput Bortoleta ili Lawsona onda bih svakako radije gledao Vettela od Bottasa ili Zhoua.