VN Belgije 26.-28. srpnja 2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Dani je napisao/la: 28.07.2024., 19:07 Kaj im je trebalo 2 sata da ovo izmjere? Pa barem prva 3 bolida bi trebalo odmah pregledati .Ovakve pobjede su gorke i ne služe f1 .
Ako mislis na Russellovu, slazem se...
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ma to je sada Hamiltonova pobjeda, ali me podsjeća na Brazil nisam siguran koje godine kada Fisico u Jordanu naknadno dobio pehar jer je D.C. imao za milimetar prenisko prednje krilo. Oduzeto mu slavlje na podiju.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
A dobro. Kako to sprijeciti. Show must go on. Utrka je zavrsila, procedure nakon toga se ne zaustavljaju i sve se odradi redom pa tako i ovi tehnicki pregledi bolida. Ne dogadja se tako cesto da nesto treba mijenjat.
Bolje ovako pa jednom u sezoni nego da nakon zavrsetka utrke svi odu na kavu, sat i pol dok se sve ne potvrdi.
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
Max potvrdio moje sumnje. Ante neće biti sretan:
https://www.autosport.com/f1/news/verst ... /10639953/
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 28.07.2024., 19:23 Max potvrdio moje sumnje. Ante neće biti sretan:
https://www.autosport.com/f1/news/verst ... /10639953/
Mislim da bi utrka bila drukcija da su naprijed bili najbrzi. Ne bi bilo toliko taktike i pokrivanja, razvuklo bi se sve vise.
Ovako se fino poslozilo za vrlo napetu utrku.
Fino Alla Fine

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Dani je napisao/la: 28.07.2024., 19:16 Ma to je sada Hamiltonova pobjeda, ali me podsjeća na Brazil nisam siguran koje godine kada Fisico u Jordanu naknadno dobio pehar jer je D.C. imao za milimetar prenisko prednje krilo. Oduzeto mu slavlje na podiju.
To može biti samo Brazil 2003., ali nije bio DC niti nikakav tehnički prekršaj u pitanju, nego su uzeli krivi poredak za kraj utrke jer je završeno crvenom zastavom pa se vraćalo na xy krug kad je Fisico bio prvi, a ne Kimi koji je proglašen pobjednikom. Takve stvari definitivno treba izbjegavati jer su greške voditelja utrke, isto ispada glupo kad se o nekim sportskim stvarima vijeća sto godina (na pamet mi pada isto Brazil, ali 2019., kad je Sainz naslijedio prvi podij), ali sve tehničke provjere nije baš moguće provesti detaljno prije ceremonije na podiju.

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
E ta utrka, tako je.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Meni je onaj odlazak Landa siroko na startu komican.. Nikakav pritisak, velika brzina, nit kakva guzva.. Frajer je samo otisa van..
Fino Alla Fine

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
CrashOverride je napisao/la:Meni je onaj odlazak Landa siroko na startu komican.. Nikakav pritisak, velika brzina, nit kakva guzva.. Frajer je samo otisa van..
Nemoj tako, razapeće te njegovi navijači hahahah.
Što je najgore nije mu to bio jedini izlazak van staze jučer.
Em onaj neuspjeli napad na Karla. Jako blijedo.

AlkY
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 1 mj
Navija za: McLaren
Ja sam navijac , ne njega ali ekipe pa se slazem apsolutno. Nije mu toga trebalo nikako.
A i sam je mislim izjavio poslije utrke da je to sramotno bilo. Barem je realan ako vec nemoze ne radit takve greske.
slikaslika slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
I ima je problema kad je dosa blizu bolida.. Relativno lako je dostiga bolide ali su napadi bili losi, predaleko ugavnom..
Ajde, nek se osvrnuo i na to.. Prvi korak je skontat sta zeznes a sad ovaj drugi je malo tezi. Treba to eliminirat..
Fino Alla Fine

FernandoMclaren
Karting
Karting
S nama već: 8 god 8 mj
Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Nevjerojatno mi je kad pogledam na utrke od Imole pa do ove koliko je toga McLaren prosuo. Jučer su opet trebali na postolja al rade amaterske greške. Lando na startu, a Piastri na zadnjem boksu. Još je i dobro prošao kako se zaletio u mehaničara. Letio je u zadnjem stintu i previše vremena izgubio u borbi sa Leclercom. Tako da su po meni prosuli još jednu pobjedu... Nadam se da će barem iz ove sezone izvuć pouke pa da budu spremni za iduću.

Bravo za Mercedes koliko su se podigli u odnosu na početak sezone i šteta za Russella, bila bi to jedna od top pobjeda ove sezone

nelinjo
Formula 2
Formula 2
S nama već: 7 god 2 mj
Ima nešto ferrarijevsko u McLarenu... (osim Stelle) :lolz:
Bivši navijač Juventusa, a ubrzo i Ferrarija!

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
https://youtu.be/Hd_uiSG9Q8g?si=oB2pBJgRubox5r8U

Sent from my iPhone using Tapatalk
slikaslika
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡