VN Belgije 26.-28. srpnja 2024.
-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Iako se uvijek kaze da prvi treninzi nisu reprezentativni, vec duze vrijeme mozemo vidjeti otprilike u kojem ce smjeru ici vikend. Ovaj Max je od 2022. mitsko bice na Spa. Neovisno koji starta, u slucaju normalne utrke, i dalje je favorit za pobjedu. Bilo bi interesantno da starta iz pit lanea, a ne samo 10 mjesta iza.
- blown diffuser
- Formula 1
- S nama već: 8 god 9 mj
- Navija za: Love Parade
McLareni s novim zadnjim krilom.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Grah0
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: #93, #33
Perez impresivan. I na RB Ringu i na Spa zaostaje sekundu za Maxom. Klasa.
- blown diffuser
- Formula 1
Što ne dovedu Alonsa?Grah0 je napisao/la: 26.07.2024., 17:37 Perez impresivan. I na RB Ringu i na Spa zaostaje sekundu za Maxom. Klasa.

-
Alonso king
- GP3
- S nama već: 9 god 8 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Gledam bas ovaj Perezov long run i neki prosjek je 1.50.2…Ako je to realan pokazatelj njegove forme onda neka se Helmut i Horner spreme na jos jedan njegov disasterclass ovaj vikend. Usporedbe radi, Alonso je u svojem long runu vozio barem 3 kruga u prometu i prosjecno vrijeme je 1.50.4. (doduse manje krugova, ali s obzirom da se radi o Aston Martinu u usporedbi s RB…). Jos to sve u siroj slici i ne izgleda strasno s obzirom da su Mercedesi bili malo slabiji, ali ne sumnjam da ce pojacat vec sutra tempo. U svakom slucaju, neobjasnjivo spor. Sekunda po krugu iza Maxa mozda one 2022. i 2023. nije rezultirala tragedijom, ali sada je unutar te sekunde 6 bolida. Covjek ima i negativan kvalifikacijski score protiv Sargeanta. Sutra ga vjerojatno samo postolje moze spasit od gospode na pit wallu. Bojim se da ce Max jos jednom morat spasavat sto se spasiti da.
-
Crni molo
- Karting
- S nama već: 2 god 1 mj
Alonso? Dajte molim vas, čovjek nije pobijedio od 2013.blown diffuser je napisao/la: 26.07.2024., 18:09Što ne dovedu Alonsa?Grah0 je napisao/la: 26.07.2024., 17:37 Perez impresivan. I na RB Ringu i na Spa zaostaje sekundu za Maxom. Klasa.Ili ih je strah da ne strada prva violina?
![]()
- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 5 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Alonso je sposoban za pobjede. Treba doći u Red Bull.Crni molo je napisao/la: 26.07.2024., 21:18Alonso? Dajte molim vas, čovjek nije pobijedio od 2013.blown diffuser je napisao/la: 26.07.2024., 18:09Što ne dovedu Alonsa?Grah0 je napisao/la: 26.07.2024., 17:37 Perez impresivan. I na RB Ringu i na Spa zaostaje sekundu za Maxom. Klasa.Ili ih je strah da ne strada prva violina?
![]()
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
-
FernandoMclaren
- Karting
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Alonso, Leclerc, Ferrari
Jao, jao, a kad je Alonso imao bolid sposoban za pobjedu nakon 2013.
Što Hamilton nije pobijedio 2022 ili 2023? Nije sigurno zaboravio vozit

Što Hamilton nije pobijedio 2022 ili 2023? Nije sigurno zaboravio vozit
- Grah0
- Formula 1
Voli čovjek trolat.Crni molo je napisao/la:Alonso? Dajte molim vas, čovjek nije pobijedio od 2013.blown diffuser je napisao/la: 26.07.2024., 18:09Što ne dovedu Alonsa?Grah0 je napisao/la: 26.07.2024., 17:37 Perez impresivan. I na RB Ringu i na Spa zaostaje sekundu za Maxom. Klasa.Ili ih je strah da ne strada prva violina?
![]()
Ipak ja bih volio vidjeti Čarlija sa Maxom, a recimo Fernanda umjesto Čarlija, sa Lewisom u momčadi.

-
Kufare
- Karting
- S nama već: 2 god 6 mj
Alonso je najbolji na gridu, vetmi u inatGrah0 je napisao/la: 26.07.2024., 22:42Voli čovjek trolat.Crni molo je napisao/la:Alonso? Dajte molim vas, čovjek nije pobijedio od 2013.blown diffuser je napisao/la: 26.07.2024., 18:09
Što ne dovedu Alonsa?Ili ih je strah da ne strada prva violina?
![]()
Ipak ja bih volio vidjeti Čarlija sa Maxom, a recimo Fernanda umjesto Čarlija, sa Lewisom u momčadi.![]()
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Merc nije zadvoljan balansom bolida a Hamilton se veseli sansi za kisu jer ce ih tako sigurno bacit u shuffle, ovako na suhom kaze da su predaleko..
Ferrari standardno ima tezak dan da razumije sta se dogadja i traze kompromis za subotu i nedjelju, osobno uopce ne sumnjam da ce promasit.
Vrijeme kaze kisne kvale a sutra ne tako toplo za vrijeme utrke, oko 20 stupnjeva.
Max ce vjerojatno bacit sve na nedjelju, subota mu nije toliko bitna obzirom na kaznu..
I McLaren komotno moze vise gledat na nedjelju obzirom na Maxa, Checo standardno nije u mixu, za sad.
A i sam PP u Belgiji nije bas neko top mjesto za bit
Ferrari standardno ima tezak dan da razumije sta se dogadja i traze kompromis za subotu i nedjelju, osobno uopce ne sumnjam da ce promasit.
Vrijeme kaze kisne kvale a sutra ne tako toplo za vrijeme utrke, oko 20 stupnjeva.
Max ce vjerojatno bacit sve na nedjelju, subota mu nije toliko bitna obzirom na kaznu..
I McLaren komotno moze vise gledat na nedjelju obzirom na Maxa, Checo standardno nije u mixu, za sad.
A i sam PP u Belgiji nije bas neko top mjesto za bit

Fino Alla Fine
- blown diffuser
- Formula 1
Gledao sam i ja kažu kišne kvalifikacije danas a sutra suho ali hladno, tko promaši setup i stavi previše downforce-a danas sutra će biti spor i pojesti gume.CrashOverride je napisao/la: 27.07.2024., 08:21 Merc nije zadvoljan balansom bolida a Hamilton se veseli sansi za kisu jer ce ih tako sigurno bacit u shuffle, ovako na suhom kaze da su predaleko..
A i sam PP u Belgiji nije bas neko top mjesto za bit![]()

- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 1 mj
- Navija za: Ferrari
Sama staza zahtjeva kompromis oko downforcea a jos ovako sa razlicitim uvjetima sub/ned - bit ce interesantno vidit na koji ce nacin Ferrari sjebat
Fino Alla Fine
- Grah0
- Formula 1
Ja se nadam da će staviti HARD na mokru stazu. 

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
McLaren dodao razmake u odnosu na bolide ispred i iza na display
[ link do slike ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
[ link do slike ]

-
Realista
- Karting
- S nama već: 6 god 8 mj
- Navija za: AlonsoForever
Ja sam kontao da to svi odavno imajuLH44 je napisao/la: 27.07.2024., 11:53 McLaren dodao razmake u odnosu na bolide ispred i iza na display
[ link do slike ]

- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 10 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Aaa i meni je bilo glupo što to nisu stavili na displej čim su 2014 napravili ove volane sa displejom, a ne da vozač zavisi od inžinjera da mu javlja razmake, ovako vozač uvijek zna gdje je u odnosu na ostale