Alpine F1 Team

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

jenson
Formula 4
Formula 4
S nama već: 8 god 9 mj
Navija za: Alpine, Gasly
Ne znam što je gore. Predstave sa staze ili ove vijesti s Mercedesovim motorima :thumbsd:

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda

Holivudska livreja za Spa.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Ferrari
Mogli su malo i žute ubaciti
Previše vuče na Ferrari
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
jenson je napisao/la: 24.07.2024., 09:49 Ne znam što je gore. Predstave sa staze ili ove vijesti s Mercedesovim motorima :thumbsd:
Ovo sa Mercedesom je dno - dna. E, moj Renault - ne napraviti vlastiti motor!?. :facepalm: :facepalm:

Što se tiče ovog za Belgiju - odlična crvena. :vozi: :vozi:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Iduće godine prelaze na Mercedesove motore, a ovaj vikend izgledaju kao Alfa :mrgreen: Još samo fali da potpišu nekog trećeg proizvođača kao sponzora ekipe.

Nadam se da će se pretpostavka The Racea o tome da je ovo priprema za prodaju ispostaviti točnom. Da Alpine i Renault sačuvaju bar koju mrvicu obraza.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
croatic f1 je napisao/la:Iduće godine prelaze na Mercedesove motore, a ovaj vikend izgledaju kao Alfa :mrgreen: Još samo fali da potpišu nekog trećeg proizvođača kao sponzora ekipe.

Nadam se da će se pretpostavka The Racea o tome da je ovo priprema za prodaju ispostaviti točnom. Da Alpine i Renault sačuvaju bar koju mrvicu obraza.
Ako pređu na Mercedes, hoće li prepakovati motor i brendirati ga u Alpinu ili će biti Alpine Mercedes?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
O tom detalju se još nigdje nije pisalo, ali po meni u oba slučaja teška sramota za Renault. Netko će možda povući paralelu s Aston-Hondom (na prijenosu jednog od treninga danas je netko - Palmer? - čak usporedio McLaren-Mercedes suradnju, još veći promašaj po meni), ali ovo je meni potpuno druga priča. Jedan proizvođač automobila s toliko uspješnom poviješću u F1, pogotovo u sferi motora, da ide u toliki ekstrem da odustane od svojeg proizvoda i kupi ga od konkurencije - u toj točki je jedino ispravno u potpunosti odustati i zato se nadam da je to priprema za prodaju.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 26.07.2024., 19:12 Iduće godine prelaze na Mercedesove motore, a ovaj vikend izgledaju kao Alfa :mrgreen: Još samo fali da potpišu nekog trećeg proizvođača kao sponzora ekipe.

Ja želim ipak jedanaestu momčad ..... Andretti. A ovo sa Renaultom, da se ponovi povratak kao 90-tih prošlog stoljeća. I jednog novog Alonsa, jer ovog "ubiše" Strollovi. Puno želja, a baksuzna vremena za Renault. Ovisi kako će stvari krenuti u 2026., a bome i 2030. su nove stvari.

Ako mogu Honda i Ford, možda se vrati i Renault? :misli: :misli: :gandalf: :gandalf:

pigmalion
Formula 1
Formula 1
croatic f1 je napisao/la: 26.07.2024., 19:55 O tom detalju se još nigdje nije pisalo, ali po meni u oba slučaja teška sramota za Renault. Netko će možda povući paralelu s Aston-Hondom (na prijenosu jednog od treninga danas je netko - Palmer? - čak usporedio McLaren-Mercedes suradnju, još veći promašaj po meni), ali ovo je meni potpuno druga priča. Jedan proizvođač automobila s toliko uspješnom poviješću u F1, pogotovo u sferi motora, da ide u toliki ekstrem da odustane od svojeg proizvoda i kupi ga od konkurencije - u toj točki je jedino ispravno u potpunosti odustati i zato se nadam da je to priprema za prodaju.
Velika i teška sramota za Renault..... i za F1.

Ali ako smo jednom imali BMW Sauber Ferrari, preživimo i ovo za Renault? Ne radi mi sjećanje, ali mislim da smo imali i Spyker Midland Toyotu? I što-šta još....... Ajmo to preživit'?

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Imali smo, samo to nije bio BMW koji je zbog nesposobnosti kupio Ferrarijeve motore, nego je Sauber radi komercijalnih prava zadržao njihovo ime. A Spyker mi definitivno ne ide u kategoriju velikih proizvođača.

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god
Navija za: Ferrari, Leclerc
Od dominacije F1 kao motor šampionskih Williamsa i Red Bulla do ugradnje Mercedes motora.
How the mighty have fallen.
slika

MSC
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 8 mj
Kontakt:
Jbg, kupi bajo Mečku dizel AMG i ima motor iz Clia unutra, tako da nije neki šok ovo iako je ružno.
"What a little star." May 26, 2012.

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1

pigmalion
Formula 1
Formula 1
fair and square............ :facepalm: :facepalm:

:facepalm: :facepalm:

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 02.08.2024., 11:05 https://x.com/realMJThompson/status/181 ... uYIsA&s=19

Interesantno
Ja sam za. :klanjam: :klanjam:

:vozi: :vozi:

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Brzinski sam provjerio tko sve piše o ovome, tj. ovaj profil koji je objavio mi je bio sumnjiv, zvonilo mi je da je to zapravo neki fake news AI koji je lani napravio pomutnju s nekom glupošću na F1 Twitteru (ne mogu se sjetiti oko čega je više bilo, ali zvoni mi slučaj) i vidim da je netko i napisao to za ovu objavu. Naravno, s obzirom na to da se radi o Alpineu, vijest je i više nego uvjerljiva, doticanje novog dna je njihov standard otprilike svaki tjedan, a i Flavio voli promiskuitetne gospodične pa bi pasalo uz njega.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
očekivano fake news of s onlyfans.
https://www.gpblog.com/en/news/294323/i ... story.html
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 1 mj
Jedan zanimljiv intervju Briatorea prepričan ovdje:
https://f1i.com/news/516341-briatore-re ... orner.html

To o promijenjenoj klimi ja pričam već dulje vrijeme. Otkako su u sport ušli marketinški stručnjaci i burzovni mešetari počeo rat na svim poljima, a ne samo na stazi.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡