Nico Rosberg

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Frantic je napisao/la:Čestitke Nici na pobjedi, mada mu posao nije bio težak. Lagano krstarenje. Više/manje.
Bez obzira na sve, danas je i službeno vozač sa najviše pobjeda bez osojenog naslova. Što ne znači da ga neće osvojiti. :mrgreen:
Krenuo je odlično, ali do kraja ima još dosta.
Takođe, niz uzastopnih pobjeda je produžio na 6 (bez obzira što Hamdija ne "pika" one 3 iz prošle sezone), a veći niz su imali samo Vettel (9), Ascari (7) i Scumacher (7). Respect.

I jos bih dodao da je svaki vozac koji je uzeo prve tri pobjede u sezoni bio i prvak u istoj.
No!

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
vlado je napisao/la:I jos bih dodao da je svaki vozac koji je uzeo prve tri pobjede u sezoni bio i prvak u istoj.
Da, definitivno.
Da budem iskren, ako već moji ne mogu osvojiti titulu, više bih volio da je uzme Rosberg.
Zasad mu dobro ide.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Navija za: Mc'Laren, Lewis, Wehrlein
Hamilton nije bio prije trke na okupljanju kada se pusta himna, a mens cini da nije bio ni na slikanju posle trke sa ekipom, njegov fokus je vise na muzici i uzivanju u zivotu, u F1 ga, koliko ja vidim, jedino interesuje pol pozicija, trke kao da mu je mrsko odvesti max, kao da mu je dosta da je presao Sennu, tj svoj djecacki san i kao da mu je sada bitno samo da jos pol pozicije izjednaci i zbogom... dns mu nista nije islo na ruku, steta vec na startu, gume nisu radile, lose i nezainteresovano odvozenih zadnjih 10 krugova, kao i tempo koji je nakon SC isao silaznom putanjom, jos dodajmo motor manje i 36 bodova deficita... bloody hell, its time to push Lewis !!!

Poslano sa mog HUAWEI SCL-L21 koristeći Tapatalk
slikaslika

vlado Verified
Formula 1
Formula 1
Nema potrebe osporavati Rosbergov rezlutat sa Lewisovom fokusom ka muzici jer svi znamo da nije imao srece u ove tri utrke. Nema logike da mu je samo stalo do PP.
No!

Brumica
GP3
GP3
Navija za: Sebastian Vettel
Kriva tema Heat :facepalm:
They see me strollin', they hatin' :cool:

HeatBlast44
Baniran
Baniran
ne osporavam, vec jednostavno sam napisao razloge losih performansi Lewisa :)
svaka cast Nici, ali taj rekord se ni po mom misljenju ne racuna, jer i Schumacher i Ascari i Vettel i Hamilton su to ucinili u jednoj sezoni, dok je on pola pola u dvije sezone :)

slikaslika

Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Ferrari, Seb, Max, Lec
:facepalm: :facepalm:
Heat daj bogati prekini... :facepalm: :rofl:
We fight together. We win together. We lose together. Forza Ferrari
slika slika

Frantic
Formula 1
Formula 1
HeatBlast44 je napisao/la:Hamilton nije bio prije trke na okupljanju kada se pusta himna, a mens cini da nije bio ni na slikanju posle trke sa ekipom, njegov fokus je vise na muzici i uzivanju u zivotu, u F1 ga, koliko ja vidim, jedino interesuje pol pozicija, trke kao da mu je mrsko odvesti max, kao da mu je dosta da je presao Sennu, tj svoj djecacki san i kao da mu je sada bitno samo da jos pol pozicije izjednaci i zbogom... dns mu nista nije islo na ruku, steta vec na startu, gume nisu radile, lose i nezainteresovano odvozenih zadnjih 10 krugova, kao i tempo koji je nakon SC isao silaznom putanjom, jos dodajmo motor manje i 36 bodova deficita... bloody hell, its time to push Lewis !!!

Ako je ovo u pitanju, neka napusti F1 i fokusira se na muziku i uživanje u životu (još više).
Dalje, i Ascari je imao niz u 2 sezone. Usput, pogledaj članak na oficijelnoj F1 stranici, pa ćeš vidjeti da se itekako računaju nizovi spojeni u 2 sezone. Na kraju, u krivoj smo temi da pišemo o Lewisu.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

josip123
GP3
GP3
Navija za: Raikkonen,Vettel,Leclerc
Po meni je još bitnije prenijeti momentum iz prošle sezone u novu nego sve u jednoj! :gandalf: :gandalf:

Heat, trekeljaš bezveze.... :facepalm: :facepalm:
Being second is to be the first of the ones who lose.
Ayrton Senna

HeatBlast44
Baniran
Baniran
a meni je nekako puno bolje kada to uspiješ u jednoj sezoni, mada ni to nije loše što kažeš za momentum... svako ima svoje mišljenje :)
ove sezone mi se tako čini kod Lewisa, neozbiljnost... još mu se trka nije posložila kao Nici recimo, pa možda nije to, vidjet ćemo.
zaboravih čestitati Nici na 3 pobjedi, bez greške odvoženo :thumbs:
slikaslika

Ciki-F1
Formula 2
Formula 2
Navija za: Raikkonen Vettel Rosberg
HeatBlast44 je napisao/la:Hamilton nije bio prije trke na okupljanju kada se pusta himna, a mens cini da nije bio ni na slikanju posle trke sa ekipom, njegov fokus je vise na muzici i uzivanju u zivotu, u F1 ga, koliko ja vidim, jedino interesuje pol pozicija, trke kao da mu je mrsko odvesti max, kao da mu je dosta da je presao Sennu, tj svoj djecacki san i kao da mu je sada bitno samo da jos pol pozicije izjednaci i zbogom... dns mu nista nije islo na ruku, steta vec na startu, gume nisu radile, lose i nezainteresovano odvozenih zadnjih 10 krugova, kao i tempo koji je nakon SC isao silaznom putanjom, jos dodajmo motor manje i 36 bodova deficita... bloody hell, its time to push Lewis !!!

Ali zašto imaš potrebu braniti ga???
Kao da npr. ja kažem kada Nico ima lošu utrku "ah, on je koncentriran na dijete, ne utrkivanje". Loše je vozio i točka.
Kimi, zadnji Ferrarijev prvak......

Vettel-Ferrari
Formula 1
Formula 1
Navija za: Vettel, Sainz, Ferrari
josip123 je napisao/la:Po meni je još bitnije prenijeti momentum iz prošle sezone u novu nego sve u jednoj! :gandalf: :gandalf:

Heat, trekeljaš bezveze.... :facepalm: :facepalm:
Baš to, Rosberg je pokazao svima sad da one tri pobjede sa kraja prošle sezone nisu bile slučajne i da su imale itekakav značaj, kojeg je Hamilton preko zime konstatno odbijao priznati, a vjerojatno će to i nastaviti. Što mu se na kraju odbilo od glavu i u prve tri utrke ima deficit za Rosbergom od 36 bodova. Jasno je da Rosbega od početka sezone miluje sreća za razliku od svih mu konkurenata i da je svima zbog toga daleko bodovno odmaglio, ali je isto i činjenica da je on vozač Mercedesa koji je u ovu sezonu ušao dosta spremniji i da su te 3 uzastopne pobjede sa kraja sezone bile mu jak vjetar u leđa :D

HeatBlast44
Baniran
Baniran
Vettel-Ferrari je napisao/la:...da su te 3 uzastopne pobjede sa kraja sezone bile mu jak vjetar u leđa :D
dobro da nije u nos kao u SAD :mrgreen:
slikaslika

ayrton
Karting
Karting
S nama već: 9 god 2 mj
Navija za: honnda-mclaren
Svaka čast za Rosberga,lagana pobjeda a Hamilton je sve dalje i dalje od njega.Ako ovako nastavi mora se bojati jedino Riciarda i Vettela.

HeatBlast44
Baniran
Baniran
dobro došao @ayrton, predstavi nam se u temi za predstavljanje novih članova :)
http://www.f1puls.com/forum/viewforum.php?f=15 :pivo:
slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Kao što smo već gore pisali, statistika mu ide u prilog
http://www.skysports.com/f1/news/12433/ ... gp-victory
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
hahaha
[ link do slike ]

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Heat, ovo si trebao staviti u, za to odgovarajuću temu (Ham vs. Ros). :gandalf:
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

HeatBlast44
Baniran
Baniran
ne znm sta je ovom taptalk, kunem se da sam na ham vs ros temu kliknuo :wtf: ili ja mjesam te 2 teme :mrgreen:

slikaslika

Mr.Spaceguy Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 2 mj
Navija za: Fernando Alonso
https://twitter.com/F1/status/722781621749854208
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡