Max Verstappen
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Zbog čega se neki od vas kače na Vetmu vezano uz F1?
Vetma i F1 mogu zajedno u glavnom kroz kontekst spina, kak bi purgeri kazali - švindleraja, i to eto već duže od 15 godina, još i prije GP1.
A ako vam je pak do Ante Vetme umjetnika, doktora u svom poslu, onda fino otvorite Jubito i uživate u umjetnosti.
https://youtu.be/3ho_K0GdiNo?feature=shared
Vetma i F1 mogu zajedno u glavnom kroz kontekst spina, kak bi purgeri kazali - švindleraja, i to eto već duže od 15 godina, još i prije GP1.
A ako vam je pak do Ante Vetme umjetnika, doktora u svom poslu, onda fino otvorite Jubito i uživate u umjetnosti.
https://youtu.be/3ho_K0GdiNo?feature=shared
- avetma
- Administrator
- S nama već: 10 god 4 mj
- Kontakt:
A zašto u temi o Verstappenu ti raspravljaš o meni?
Bio je jedan takav sličan lik pa bi ja naivno izbrisao, računajući da ne treba ići u offtopic, a onda on kao hydra otvori šest novih tema zašto mu se cenzuriraju postovi. Zato ne bih brisao, ali molim te drži se teme. Ako imaš nešto za reći, naravno.
Bio je jedan takav sličan lik pa bi ja naivno izbrisao, računajući da ne treba ići u offtopic, a onda on kao hydra otvori šest novih tema zašto mu se cenzuriraju postovi. Zato ne bih brisao, ali molim te drži se teme. Ako imaš nešto za reći, naravno.
- 1883
- Karting
- S nama već: 9 god 5 mj
Ja o tebi ne raspravljam s nikim, kao sto vidis, niti bi raspravljao. Ti i tvoji upisi o F1 me ne zanimaju niti malo pa stoga i ne komentiram.
Ukazujem pojedinim ljudima da se na ovoj temi o Maxu ne uvlace u ambis nicega jer to ima smisla isto koliko i tjeranje mraka jastucima iz sobe u vojsci u gluho doba noci.
Opusti se Vetma, a ako ti je do brisanja bilo cega slobodno brisi, imas alate u rukama.
Ja s tobom mogu razgovarati bilo kada o bilo kojem GP vikendu unazad 40 godina. Pitanje je samo ima li to smisla, jer mene ne zanimaju nicije emocije, samo ono sto je bilo kroz te GP vikende.
Ukazujem pojedinim ljudima da se na ovoj temi o Maxu ne uvlace u ambis nicega jer to ima smisla isto koliko i tjeranje mraka jastucima iz sobe u vojsci u gluho doba noci.
Opusti se Vetma, a ako ti je do brisanja bilo cega slobodno brisi, imas alate u rukama.
Ja s tobom mogu razgovarati bilo kada o bilo kojem GP vikendu unazad 40 godina. Pitanje je samo ima li to smisla, jer mene ne zanimaju nicije emocije, samo ono sto je bilo kroz te GP vikende.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Nisi trebao ni početi 
@heat: Nisam nigdje napisao da je Red Bull loš bolid. Iako, zanimljivo opet da si to zaključio. A recimo u službenom F1 prijenosu su nekoliko puta na Silverstoneu proglasili Mercedes lošim bolidom u zadnje dvije godine, što je daleko od istine, ali valjda odgovara narativu pa ne smeta.
Ali, da se držimo Maxa. Ne drži mi vodu da je Perez odjednom postao kalibar Sargeanta. Najjednostavnije objašnjenje je da je Red Bull cudljiv bolid i da ga Verstappen vozi na granici. Rezultat često dođe, a ponekad pretjera i dogodi se Austrija ili ovaj divebomb u Mađarskoj. Mala cijena kad pogledaš da drži cijelu ekipu na sebi.
@heat: Nisam nigdje napisao da je Red Bull loš bolid. Iako, zanimljivo opet da si to zaključio. A recimo u službenom F1 prijenosu su nekoliko puta na Silverstoneu proglasili Mercedes lošim bolidom u zadnje dvije godine, što je daleko od istine, ali valjda odgovara narativu pa ne smeta.
Ali, da se držimo Maxa. Ne drži mi vodu da je Perez odjednom postao kalibar Sargeanta. Najjednostavnije objašnjenje je da je Red Bull cudljiv bolid i da ga Verstappen vozi na granici. Rezultat često dođe, a ponekad pretjera i dogodi se Austrija ili ovaj divebomb u Mađarskoj. Mala cijena kad pogledaš da drži cijelu ekipu na sebi.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Ante po običaju ima ode o Maxu. Iako su nešto ogoljene zadnjih tjedana.
"Upravo obrnuto. Ako osvoji naslov, a da Red Bull hitno ne izvuče iz radionice nešto bolje od ovog bolida - to će biti prilična senzacija".
Senzacija osvojiti naslov sa bolidom koji je i dalje sinonim za vrhunski bolid.
Zato ni ne žele staviti nekog normalnog vozača u rb uz Maxa. Jer kada je Perez i mislio da se može natjecati bio je relativno blizu Maxu. Ovaj sada Perez je ljuštura. Kao nekada Villeneuve u Renaultu.

- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Na temi u Maxu sve Luluovi branitelji. Šta je ovo, Abu Dhabi 2021?
- LH44
- Formula 1
- S nama već: 6 god 7 mj
- Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Meni je interesantno da je se u doba Hamiltonove dominacije pričalo kako ima sreće da nema timskog kolegu na nivou i da su tu Alonso, Vettel ili Ricciardo bili da se ne bi tako šetao, dok sad kad je Verstappen preko 100 bodova ispred kolege i pored toga što pravi sranja na stazi i ne vozi na nivou iz prošlih sezona, narativ je opet kako je Perez jako dobar vozač i nije toliko loš nego ga Max pravi prosječnim svojim talentom i izvlači 120% iz bolida, a ne da Max zapravo ima sreće što neko bolji ne sjedi u drugom bolidu Red Bulla, pa bi ove greške i sudari itekako došli do izražaja da su u drugom bolidu Lewis, Fernando, Charles, Carlos, pa možda čak i Ricciardo kojem taj Red Bullov bolid leži.
Jednu dominaciju sam ispratio i svega se sjećam šta je se pisalo, dok sad kad traje idalje dominacija Red Bulla i Verstappena narativi su se jako puno izmijenili iako nema tu neke razlike u odnosu na dominaciju Lewisa i Mercedesa.
To je neka paralela koju sam ja povlačio, razlika u narativu kod dvije identične dominacije u sportu, kao i mit o sazrijevanju Verstappena koji je Bgmi pao već nakon Austrije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jednu dominaciju sam ispratio i svega se sjećam šta je se pisalo, dok sad kad traje idalje dominacija Red Bulla i Verstappena narativi su se jako puno izmijenili iako nema tu neke razlike u odnosu na dominaciju Lewisa i Mercedesa.
To je neka paralela koju sam ja povlačio, razlika u narativu kod dvije identične dominacije u sportu, kao i mit o sazrijevanju Verstappena koji je Bgmi pao već nakon Austrije

- Sarma Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 2 mj
- Navija za: Ferrari
Zašto lažeš?Dani je napisao/la: 23.07.2024., 22:42Ante po običaju ima ode o Maxu. Iako su nešto ogoljene zadnjih tjedana.
"Upravo obrnuto. Ako osvoji naslov, a da Red Bull hitno ne izvuče iz radionice nešto bolje od ovog bolida - to će biti prilična senzacija".
Senzacija osvojiti naslov sa bolidom koji je i dalje sinonim za vrhunski bolid.
Zato ni ne žele staviti nekog normalnog vozača u rb uz Maxa. Jer kada je Perez i mislio da se može natjecati bio je relativno blizu Maxu. Ovaj sada Perez je ljuštura. Kao nekada Villeneuve u Renaultu.
RB je htio jako Norrisa i pregovarali su dva puta, na kraju je Lando ipak odlučio ostati u McLarenu...
"If you want to go against the best driver in the world, it's not the best thing to do"
Lando Norris says it wouldn't have been a 'smart move' to join Max Verstappen at Red Bull
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Točno to se pričalo kad je Verstappen uništio karijere Albona i Gaslyja. Dajte šansu Perezu, dajte šansu Perezu, to je provjereno dobar vozač, sjajna druga violina, novi race winner, truć bljuć. I što se dogodilo? Sad ne valja ni Perez.Dani je napisao/la: 23.07.2024., 22:42 Zato ni ne žele staviti nekog normalnog vozača u rb uz Maxa. Jer kada je Perez i mislio da se može natjecati bio je relativno blizu Maxu.
Perez je bio blizu Maxu na koliko utrka u njihove zajedničke cetiri godine? Uvjerljiv je protiv njega kao Albon protiv Sargeanta recimo. A nitko me ne može uvjeriti da je Perez kalibar Sargeanta.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Hamilton se nije prošetao ni protiv Rosberga, štoviše, ovaj mu je uzeo jedan naslov u bolidu kojem nitko nije mogao prismrdjeti. Možeš iskreno zamisliti da Rosberg to učini Verstappenu? To je sfera "što bi bilo da je bilo", ali ne da nema šanse nego bi se o Rosbergu pričalo kao što se sad priča o Perezu. Ali eto, da budem malo zločest, Rosberg je imao sreće da je u toj najdominantnijoj eri ikad za rivala imao Hamiltona, a ne Verstappena.LH44 je napisao/la: 23.07.2024., 23:55 Meni je interesantno da je se u doba Hamiltonove dominacije pričalo kako ima sreće da nema timskog kolegu na nivou i da su tu Alonso, Vettel ili Ricciardo bili da se ne bi tako šetao.
-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Kad se "usudiš" staviti Rosberga i Pereza u istu rečenicu i nemaš drugog izbora nego biti zločest.avetma je napisao/la: 24.07.2024., 08:12Hamilton se nije prošetao ni protiv Rosberga, štoviše, ovaj mu je uzeo jedan naslov u bolidu kojem nitko nije mogao prismrdjeti. Možeš iskreno zamisliti da Rosberg to učini Verstappenu? To je sfera "što bi bilo da je bilo", ali ne da nema šanse nego bi se o Rosbergu pričalo kao što se sad priča o Perezu. Ali eto, da budem malo zločest, Rosberg je imao sreće da je u toj najdominantnijoj eri ikad za rivala imao Hamiltona, a ne Verstappena.LH44 je napisao/la: 23.07.2024., 23:55 Meni je interesantno da je se u doba Hamiltonove dominacije pričalo kako ima sreće da nema timskog kolegu na nivou i da su tu Alonso, Vettel ili Ricciardo bili da se ne bi tako šetao.
- avetma
- Administrator
- Kontakt:
Čuj da zločest, možda čak i bogohulim... 
Možda jednostavno ne razumijem ništa, kao što kaže 1883, ali Perezu je nesreća da vozi uz Maxa, isto kao što je Rosbergu bila sreća da vozi uz Lewisa.
Možda jednostavno ne razumijem ništa, kao što kaže 1883, ali Perezu je nesreća da vozi uz Maxa, isto kao što je Rosbergu bila sreća da vozi uz Lewisa.
- LH44
- Formula 1
Dakle Perez je nivo Rosberga, Hamilton je za nijansu bolji od obojice, a Max je za 2 koplja ispred svih??????avetma je napisao/la:Čuj da zločest, možda čak i bogohulim...
Mitomanija na najjače

-
Har Kl
- Formula 1
- S nama već: 7 god 11 mj
- Navija za: Mercedes
Ma to što pričaš nema veze sa vezom.
Perez nije bio top vozač ni prije Maxa, a neće biti ni poslije Maxa. Rosberg je svoj kalibar pokazao protiv MS. Čak i da nije uspio pobijediti Lewisa u toj zadnjoj sezoni, to ništa ne bi promijenilo u mom shvatanju kvalitete vozača.
Perez nije ni u rangu Bottasa, a kamoli Rosberga. Ne znam otkud ti dolaze te ideje da pišeš hvalospjeve o njemu.
I ne, nije RB lošiji bolid od Miamia kako pišete, nego od VB. U Miami je RB bio poprilično bolji od konkurencije, dok Max nije napravio grešku i oštetio bolid.
Perez nije bio top vozač ni prije Maxa, a neće biti ni poslije Maxa. Rosberg je svoj kalibar pokazao protiv MS. Čak i da nije uspio pobijediti Lewisa u toj zadnjoj sezoni, to ništa ne bi promijenilo u mom shvatanju kvalitete vozača.
Perez nije ni u rangu Bottasa, a kamoli Rosberga. Ne znam otkud ti dolaze te ideje da pišeš hvalospjeve o njemu.
I ne, nije RB lošiji bolid od Miamia kako pišete, nego od VB. U Miami je RB bio poprilično bolji od konkurencije, dok Max nije napravio grešku i oštetio bolid.
- Dani Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 11 mj
- Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Perez sam po sebi je loš vozač. Stroll je to pokazao u pinky mercedsu kao i Hulk kada je uletio kao zamjena. Rosberg se pokazao više nego solidan protiv ne jednog već dvojice najvećih vozača u povijesti f1. Nešto što Max nikada nije imao u timu. A niti neće. Najbliže tome su bili Ricci i Sainz. Max zapravo ima sreće što se RB "riješio" Sainza te ga nije upario s Maxom u RB-u. Uostalom ricciardo je pokazao kako se bori s malim. Međtutim jedno se boriti sa suvozačem, a drugo sa Markom i ekipom oko projekta najmlađi prvak.avetma je napisao/la: 24.07.2024., 08:58 Čuj da zločest, možda čak i bogohulim...
@HarKl pa nije ni na VN Britanije RB bio loš bolid. Na hardu je bio dominantan.

- pigmalion
- Formula 1
- S nama već: 9 god 3 mj
- Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
OT
Ljudi jeste li vi svi u mirovini, ili radite drugu ili eventualno treću smjenu, pa imate vremena za ovakve rasprave unutar normalnog radnog vremena od 7 do 15h?
Ljudi jeste li vi svi u mirovini, ili radite drugu ili eventualno treću smjenu, pa imate vremena za ovakve rasprave unutar normalnog radnog vremena od 7 do 15h?
......ne mogu, ali hoću......
.....biti po svome,.....
Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run
- LH44
- Formula 1
Ja sam na odmoru tako da svako malo u toku dana imam kad uletit na forumpigmalion je napisao/la:OT