Max Verstappen

🏎️ Svaki aktualni F1 vozač i momčad zaslužuju ovdje svoju temu.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
za kraj sezone svi oboreni (ili izjednačeni) rekordi:
https://racingnews365.com/all-the-recor ... -f1-season
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

LH44
Formula 1
Formula 1
S nama već: 6 god 7 mj
Navija za: McLaren, HAM, RIC, NOR
Nakon par katastrofalnih izdanja aktualnog prvaka interesuje me gdje su članci na portalu kako je razbijen mit o Verstappenu, ipak je bila priča da je sazrio kao vozač i osoba, da pametnije vozi, da je u duelima postao mudriji i evo u zadnjih par utrka čim bolid nije pola sekunde brži od konkurencije sve te priče o sazrijevanju je Max bacio niz rijeku nizom katastrofalnih poteza kojim je bacio jako puno bodova i ima sreće da mu kolega u istom bolidu vozi sporije od Sargeanta u Williamsu, dok konkurencija tek zadnje 3-4 utrke počinje ozbiljno prijetiti. Uz ovakve nastupe Verstappen bi mogao napravit debakl od sezone kakav već pod pritiskom i pravi i potencijalno izgubiti vozački naslov, što bi realno bila smijurija

Sent from my iPhone using Tapatalk
slikaslika

avetma
Administrator
Administrator
S nama već: 10 god 4 mj
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 23.07.2024., 10:39 Nakon par katastrofalnih izdanja aktualnog prvaka interesuje me gdje su članci na portalu kako je razbijen mit o Verstappenu, ipak je bila priča da je sazrio kao vozač i osoba, da pametnije vozi, da je u duelima postao mudriji i evo u zadnjih par utrka čim bolid nije pola sekunde brži od konkurencije sve te priče o sazrijevanju je Max bacio niz rijeku nizom katastrofalnih poteza kojim je bacio jako puno bodova i ima sreće da mu kolega u istom bolidu vozi sporije od Sargeanta u Williamsu, dok konkurencija tek zadnje 3-4 utrke počinje ozbiljno prijetiti.
Napiši slobodno, ako bude valjalo svakako objavim.

Ja ne planiram pisati jer mislim da je Max i dalje daleko najbolji vozač na gridu i da nosi cijelu ekipu. Dovoljno je pogledati kako deklasira kolegu kao jednog iskusnog i etabliranog midfield vozača. Da Red Bull ima bilo kojeg drugog vozača umjesto VER - nitko ih ne bi uzimao zaozbiljno kao ekipu s vrha poretka, a kamoli kao nekog tko je favorit za vozačku titulu.

To što ima temper-tantrum kao 13-godišnji dječarac je očigledno rezultat frustracija i karaktera.
Uz ovakve nastupe Verstappen bi mogao napravit debakl od sezone kakav već pod pritiskom i pravi i potencijalno izgubiti vozački naslov, što bi realno bila smijurija
Upravo obrnuto. Ako osvoji naslov, a da Red Bull hitno ne izvuče iz radionice nešto bolje od ovog bolida - to će biti prilična senzacija. I drugi put da je osvojio naslov u sporijem bolidu gledajući presjek cijele sezone. Istovremeno, imamo vozača koji je barem tri puta vozio najbolji bolid i gubio naslov, pa ih se danas zove "najbolji ikad", tako da nećemo ići u sferu humora. :)

Sarma Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 2 mj
Navija za: Ferrari
Sve ove gluposti pišeš jer si navijač Hamiltona.
Uopće nije bitno čiji navijač piše, daj barem piši realno, objektivo s argumentima, a ne gluposti...
Istina da je Verstappen u Mađarskoj bio nestrpljiv i izbio si 3 mjesto, što je bilo realno s obzirom na tempo McLarena, tako i u Austriji, dakle slažemo se da si je izbio nešto bodova...

Koliko si je izbio McLaren i njihovi vozači?
To bi te trebalo puno više zanimati.

Rosberg kaže da su glavešine bijesne u McLarenu jer su prosuli par pobjeda...

https://www.formulapassion.it/f1/f1-new ... uttate-via

McLaren od Miamija ima najbolji paket, što podaci, analize, telematrija kažu, najbolji u svim uvjetima...
Slažemo se da je to bilo u pet deka, a ne par desetinki kao u Mađarskoj, a onda vozač pravi razliku skupa sa zidom.

Verstappen je napravio razliku u Imoli i Španjolskoj, a ne bolid. A ti ovdje baljezgaš kako ih je tek konkurencija počela stizati...

https://www.formula1.com/en/latest/arti ... ei9KrUbk0G

Dakle, zanima me gdje su ovakvi članci da Verstappen pravi razliku?!

🙃

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@Sarma :thumbs:
Malo previse drame, doslovno ide ona da se pamti samo zadnji nastup ili dva,tri :chill:
Mislim, meni je drago da je manje stabilan Max :zubo: Mnogo je zanimljivije nego kad je in the zone

Kad se vec opet spominje Rosberg, da li je on samo meni bljuv i bljak na ekranu :shock: Ne znam, ne volim ga nesto cut, bio mi je mnogo simpaticniji dok je vozio :-|

Isto kako kazes @Sarma, mislim i ja da je McLaren sam sebi izbio vise bodova nego Max sebi u ovim MadMax momentima...
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
Ma nisam ja ni pisao ni o kakvom pravljenju razlike, kojeg i nije bilo u tolikoj mjeri koliko je Red Bullov bolid dobar u race trimu po suhom, nego čisto o tome kako je se skoro pričalo da je Max sazrio kao vozač prvenstveno u duelima, a ustvari smo vidili u zadnjih nekoliko utrka da je to isti junac ko iz perioda 2016-2018, samo nije bilo pritiska prošle dvije sezone.

Btw. Pominjanje Pereza kako bi se uzdigao Verstappen je stvarno apsurdno jer Perez je postao irelevantan kao vozač od sredine 2023, a ove sezone lika ko da i nema na gridu koliko je katastrofalan, kao da vozi Alpine, a ne Red Bull.

slikaslika

pigmalion
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Max je prilično karakterno zelen - džaba mu pobjede i titule. To se događa ovim novim klincima; imaju talent, ali postati ljudska osoba i čovjek je nešto drugo.
Što se tiče Pereza, već mi je dohebala ta meksička mafija koja ga drži u F1. Na što je F1 spala. Nekada su tu bili sami plemeniti ljudi. Nekada je to bio oktanski cirkus, sada je kao neki show.
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
LH44 je napisao/la:Nakon par katastrofalnih izdanja aktualnog prvaka interesuje me gdje su članci na portalu kako je razbijen mit o Verstappenu, ipak je bila priča da je sazrio kao vozač i osoba, da pametnije vozi, da je u duelima postao mudriji i evo u zadnjih par utrka čim bolid nije pola sekunde brži od konkurencije sve te priče o sazrijevanju je Max bacio niz rijeku nizom katastrofalnih poteza kojim je bacio jako puno bodova i ima sreće da mu kolega u istom bolidu vozi sporije od Sargeanta u Williamsu, dok konkurencija tek zadnje 3-4 utrke počinje ozbiljno prijetiti. Uz ovakve nastupe Verstappen bi mogao napravit debakl od sezone kakav već pod pritiskom i pravi i potencijalno izgubiti vozački naslov, što bi realno bila smijurijaslika

Joj al ga lupaš Heat. Od Miamija ima sporiji paket od tvog divnog McL-a. A da u tome je problem, tvoja objektivnost prestaje čim se pomene McL, Lulu i Lando, kao i moja kad se pomene Lando.
Maxonja je junac, ja sam prvi mislio da se malo unormalio. Ali eto, dokazao je da nije.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
LH44 je napisao/la: 23.07.2024., 12:17 Btw. Pominjanje Pereza kako bi se uzdigao Verstappen je stvarno apsurdno jer Perez je postao irelevantan kao vozač od sredine 2023, a ove sezone lika ko da i nema na gridu koliko je katastrofalan, kao da vozi Alpine, a ne Red Bull.
Nije od sredine 2023. nego otkad se pridružio Red Bullu. U manjoj ili većoj mjeri je "irelevantan" jer u četiri zajedničke godine nije mogao parirati Verstappenu na jednoznamenkastom broju utrka. Možda sam puno i rekao. A svakako je zanimljivo kako to da je Gasly postao irelevantan kad je došao pokraj Verstappena, pa je Albon postao irelevantan u istom momentu u karijeri, a evo i Perez.

To mora da je nešto krajnje neobično, vjerojatno Helmut Marko sabotira bolid u mjeri da drugi vozač izgleda kao midfielder dok se prvi bori za naslov? Mislim da nitko poštenoga uma ne može donijeti takav zaključak.

avetma
Administrator
Administrator
Kontakt:
CrashOverride je napisao/la: 23.07.2024., 12:02 Kad se vec opet spominje Rosberg, da li je on samo meni bljuv i bljak na ekranu :shock: Ne znam, ne volim ga nesto cut, bio mi je mnogo simpaticniji dok je vozio :-|
Antipatičan na stazi, antipatičan van staze. Gdje je bio netko da ga pita kako to da on u Austriji 2016. nije skrenuo kad je naišao na zavoj?

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Slažem se sa @Heatom.
Ljudi, promašili ste "cijeli fudbal" sa replikama @Heatu.
U konktekstu u kojem je on pisao.
Dakle, bezbroj puta dokazano, da kada nije sve "po loju" (kada bolid nije skoro 0,5s brži, kada ima neko ko puše za vratom i sjedi u ili +/- al pari bolidu/ili čak i bržem bolidu, kada razvoj nije kako treba, kada pit wall radi gluposti....), da se puno lakše griješi, da se puno lakše puca pod pritiskom,....
Max (unazad nekoliko trka) je trenutno najbolji mogući dokaz toga.
Vidjeli smo i Hamiltona 2021. godine, kada mu nije Bottas bio prva pratilja, niti kilavci iz Ferrarija.
Pa imemo tu jednog "konstantnog" (od početka 2022.) Leclerca kojeg Ferrari haba k`o sansku kozu, na raznorazne načine (bolid u osnovi, nadogradnje, pouzdanost, strategije, odluke...), te ne momente čovjek ovdje bude predmet šprdnje.

Naravno, mišljenja sam i da će Max, ako se i on i ekipa malo priberu, čak i uz neki mali zaostatak za Mclarenom, a s obzirom na Maxovu rutinu u pobjeđivanju i iskustvo u borbama za titulu, te bodovnu prednost, koja je još uvijek solidna, ipak osvojiti titulu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

Grah0 Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 9 mj
Navija za: KMag, Seb
Jel moguće da se vas dvojica slažete?
To kao ja i nelinjo kad se slažemo

Frantic
Formula 1
Formula 1
Grah0 je napisao/la: 23.07.2024., 13:32 Jel moguće da se vas dvojica slažete?
To kao ja i nelinjo kad se slažemo slika
Ma dobro, on je zatrollao pitajući se "gdje je sad članak o Maxu" :mrgreen:
Ali, u principu, nije u krivu.
Narvno, kao što napisah iznad, isto se moglo napisati (i pisali smo) i za Hamiltona (za 2021.).
Ne treba puno da se ti veliki vozači (prvaci/višestruki prvaci/ako ništa drugo onda barem generacijski talenti), pretvore iz "vanzemaljaca i Bogova" u nešto puno "prizemnije i smrtnije". ;)
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
avetma je napisao/la: 23.07.2024., 13:08
CrashOverride je napisao/la: 23.07.2024., 12:02 Kad se vec opet spominje Rosberg, da li je on samo meni bljuv i bljak na ekranu :shock: Ne znam, ne volim ga nesto cut, bio mi je mnogo simpaticniji dok je vozio :-|
Antipatičan na stazi, antipatičan van staze. Gdje je bio netko da ga pita kako to da on u Austriji 2016. nije skrenuo kad je naišao na zavoj?
Bio mi je fora samo te godine kad je uzeo naslov :zubo: Inace da, antipatican..

Komentari ispod tog videa :mrgreen:
I'd say it was 55% Nico's fault and 45% Rosberg's fault there...
Legend has it that if Hamilton hadn't tried to eventually turn for the corner they would have kept on heading straight until they both drove into the North Sea.
Fino Alla Fine

Dani Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 9 god 11 mj
Navija za: Hamilton, Leclerc, Ricci
Tvrditi da je RB loš bolid je smiješno. To što ga vozi Perez je još smiješnije. Čovjek je još prošle godine trebao napustiti f1. Međutim razumljivo je da Horner i Marko nisu željeli remetiti sklad u ekipi. I zatosada kada je bolid u egalu sa mcLarenom imamo ovakve ispade. Vremena krugova demantiraju tvrdmju da je RB loš bolid i osvajanje naslova s njim nije nikakvo čudo već obveza s obzirom na pokazanu brzinu.
slika

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
Dani je napisao/la: 23.07.2024., 18:39 Tvrditi da je RB loš bolid je smiješno
Tko je to napisa ikad?
Fino Alla Fine

LH44
Formula 1
Formula 1
CrashOverride je napisao/la:
Tko je to napisa ikad?
Pa eto vec je Vetma počeo sa mitom kako Max trenutno vodi u prvenstvu sa bolidom koji nije najbrži na gridu, nešto kao 2021 što je provlačio isti mit kad je sam Adrian Newey rekao da su kroz cijelu sezonu imali bolji paket od Mercedesaslika

slikaslika

Frantic
Formula 1
Formula 1
Ne pročitah ja nigdje na forumu da je neko napisao da je RB loš bolid.
I za mene je tek prekjučer bila situacija da McL bude bolji od RB van one granice koja se može podvući pod "tu je to/al pari/marginalno".

S druge strane, što se tiče 2021., pa neće dizajner bolida reći reći da mu je bolid bio lošiji od glavnih konkurenata.
Svako svoga konja hvali.
Yeah, it's on purpose!

► Prikaži “Spoiler”

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
LH44 je napisao/la: 23.07.2024., 19:09
CrashOverride je napisao/la:
Tko je to napisa ikad?
Pa eto vec je Vetma počeo sa mitom kako Max trenutno vodi u prvenstvu sa bolidom koji nije najbrži na gridu, nešto kao 2021 što je provlačio isti mit kad je sam Adrian Newey rekao da su kroz cijelu sezonu imali bolji paket od Mercedesaslika
Blago tebi kad "nije najbrzi na gridu" citas "loš"

Ima jos dosta sezone, ne bi se upustao u to ali nije Vetma napisao to sto si ti sad sebi preveo za ovu sezonu 🤯
Fino Alla Fine
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡