F1 Vijesti

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

gjoko-mkd
Formula 2
Formula 2
S nama već: 9 god 3 mj
Navija za: Ferrari
Ponoviću priču koji sam možda tu napisao(pišem na nekoliko foruma....i malo se gubim...j.bga....50+ sam)

Bila je priča u Vašem Auto klubu pre više od 15 godina. Priča je bila da je Njui putovao sa svojim Jaguarom u Italiju i negde oko Milana mu se auto pokvario. Pozvao je telefonom frendove iz Ferarija i oni su odmah istrčali u pripomoć. Dok se auto popravljao u radionicu u sklopu tvornice Ferarija, oni su iskoristili priliku i pozvali su Adrijana na šetnju kroz tvornicu da bi zadivili inženjera.....da bi prihvatio posao. Ali badava......nije se upecao na tu foru

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Ako se čovjeku ne ide iz VB, plus ove glasine da traži kuću blizu Williamsa, te ako dodamo na to da bi mu u Williamsu bio daleko manji pritisak u poređenju sa Ferrarijem, AM-om ili bilo kojom drugom (trenutno) većom ekipom, meni je totalno razumljivo zašto bi mogao završiti u Williamsu.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

wapi Verified
GP3
GP3
S nama već: 8 god 2 mj
Ja mislim da apsolutno nitko od novinara nema pojma. Stalno se nešto izmišlja ne bi li se nabavili klikovi…. Jer klikovi reklame znače. Hvataju se za “signale” ali kao što i sami znamo ljudi traže potvrdu za ono što misle, a ignoriraju ono što opovrgava omiljenu teoriju

Iceman
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: Ferrari, KR7
Ljudi se uzbuđuju oko nicega.
A neki se ponasaju kao da polažu pravo na AN

Cale od Lewisa
GP3
GP3
S nama već: 5 god
Navija za: Max Verstappen
Verstappen prije 5 min,zbogom Perez i ne vracaj se :chill: slika
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ja ne shvaćam zašto se ime Daniela Ricciarda ove godine povezuje sa Red Bullom. Perez je nikakav ove sezone, a mislim da bi Ricci u najboljem slučaju ostvarivao tu negdje jednake rezultate kao i Checo.

Čovjeka Tsunoda redovito pobjeđuje ove sezone. Jedini bljesak koji je ostvario je ono 4. mjesto u sprintu i tu je ostvario valjda pola bodova koje je dosad skupio.
Inače - što sam primjetio - taj rezultat je na društvenim mrežama bio među najpopraćenijima ove sezone. Šta ti je dobra reklama.

Tsunodu nitko ne spominje u kontekstu Red Bulla, a pokazuje puno više. Lawsona barem iz Red Bulla tu i tamo spomene, čisto onako da ne bi ispalo da su zaboravili na njega. Umjesto da su čovjeku još prošle godine dali odmah ugovor za 2024.

Sažetak svega je da je i Perezu i Ricciardu, po izvedbama koje pokazuju, prošlo vrijeme za neke od momčadi sa vrha. Pogotovo u onima koje imaju Maxa Verstappena.
Ako se neće boriti za bodove u slabijim bolidima, vrijeme je za NASCAR/Indy/WEC/ubaci bilo koju trkaću seriju...
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
@Osella
Tsunoda je igrac Honde i ne zanima ih ☺️
Lawsona u RB ne bi stavio ni ja. Kod Maxa. No way.
Ja nemam neke dvojbe da taj bolid ima sve karakteristike koje najvise pasu Maxu i ne bi bas rookiea stavlja tamo.
Ricciardo na kraju jedino slovo u slucaju pedale Perezu a realno oba su škart.
Fino Alla Fine

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Ralf Schumacher objavio da je homoseksualac prije par sati..Ovo mi je šok kad se sjetim BMW-a pa bio je macho man..
slikaALONSO: "VERSTAPPEN IS THE BEST DRIVER IN F1 RIGHT NOW"--------------------------------"MAX VERSTAPPEN YOU ARE THE WORLD CHAMPION!!!"#1-#33".

Osella
GP3
GP3
S nama već: 3 god 3 mj
Navija za: Minardi, Andrea Moda
Ma dobro @Crash to stoji. Ne bih ni ja riskirao sa mladim vozačima, pogotovo kraj superdominatnog Maxa. Uostalom, tim prebacivanje iz momčadi u momčad su došli u situaciju da su se riješili Gaslyja i Albona pa su morali posegnuti za Perezom (nije iz akademije) i Riccijem (u tom trenu skoro pa penzioner).

Ali, ne mogu nikako shvatiti ovo guranje Ricciarda u Red Bull kojeg dere Tsunoda u Toro Rossu. Nek radije opet dovedu nekog sa strane i daju mu priliku ako se već žele riješiti Pereza.
Lasciatemi guidare...
"By my calculations, we win the championship by 1 point!"

croatic f1
F1puls suradnik
F1puls suradnik
Navija za: najstarijeg i najmlađeg
Ni ja ne vidim nikakvu veliku korist u dovođenju Riccija na Perezovo mjesto i također mi nije jasno zašto se uopće spominje kao kandidat, pogotovo toliko često. Evo, tek neki dan sam naletio na izjavu gdje se spominje Yuki:
“First we have to see," added Marko. "Lawson is testing at Silverstone on Thursday. And yeah, so two more races and there will be more outings with Lawson. There’s also Yuki Tusnoda who is doing very well."

CrashOverride Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 11 mj
Od svih koje imaju jedino je Yuki pravi kandidat za to. Ricci je isto Checo samo se zove Daniel. Lawsona mozda jos ne bi tamo a on bi bio sretan i sa mjestom u B ekipi.
Fino Alla Fine

dmj
GP3
GP3
S nama već: 5 god 3 mj
Cale od Lewisa je napisao/la: 14.07.2024., 23:41 Ralf Schumacher objavio da je homoseksualac prije par sati..Ovo mi je šok kad se sjetim BMW-a pa bio je macho man..
Bilo je upravo nevjerojatno da je među skoro 800 vozača samo jedan potvrđeni gay (Mike Beuttler), tako da je ovo samo mali ispravak te statističke anomalije.

Cale od Lewisa
GP3
GP3
dmj je napisao/la: 15.07.2024., 09:57
Cale od Lewisa je napisao/la: 14.07.2024., 23:41 Ralf Schumacher objavio da je homoseksualac prije par sati..Ovo mi je šok kad se sjetim BMW-a pa bio je macho man..
Bilo je upravo nevjerojatno da je među skoro 800 vozača samo jedan potvrđeni gay (Mike Beuttler), tako da je ovo samo mali ispravak te statističke anomalije.
Jako degutantno :facepalm: Imao je i zenu do 2015 a plus i sina ima..I sad on odlucio ljubiti brkate muškarce..Pa tu treba psiholoska pomoc prije svega..

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
Navija za: sve powered by honda
Kad se približi konkurencija, krenu žalbe:
https://racingnews365.com/red-bull-file ... AbgkiYCStg
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Navija za: Fernanda, Ocon (Qatar23 )
Cale od Lewisa je napisao/la: 15.07.2024., 15:46
Jako degutantno :facepalm: Imao je i zenu do 2015 a plus i sina ima..I sad on odlucio ljubiti brkate muškarce..Pa tu treba psiholoska pomoc prije svega..
Neće njemu pomoći nikakva pomoć. Tu nema spasa. :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
......ne mogu, ali hoću...... :mrgreen: .....biti po svome,.....

Takes more than combat gear to make a man.
Takes more than a license for a gun.
Confront your enemies, avoid them when you can.
A gentleman will walk, but never run

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Koliko se sjećam, mislim da je i Jaime Alguersuari priznao da je ...... prešao na drugu stranu.?

pigmalion
Formula 1
Formula 1
Osella je napisao/la: 14.07.2024., 20:48 Ja ne shvaćam zašto se ime Daniela Ricciarda ove godine povezuje sa Red Bullom. Perez je nikakav ove sezone, a mislim da bi Ricci u najboljem slučaju ostvarivao tu negdje jednake rezultate kao i Checo.

Čovjeka Tsunoda redovito pobjeđuje ove sezone. Jedini bljesak koji je ostvario je ono 4. mjesto u sprintu i tu je ostvario valjda pola bodova koje je dosad skupio.
Inače - što sam primjetio - taj rezultat je na društvenim mrežama bio među najpopraćenijima ove sezone. Šta ti je dobra reklama.

Tsunodu nitko ne spominje u kontekstu Red Bulla, a pokazuje puno više. Lawsona barem iz Red Bulla tu i tamo spomene, čisto onako da ne bi ispalo da su zaboravili na njega. Umjesto da su čovjeku još prošle godine dali odmah ugovor za 2024.

Sažetak svega je da je i Perezu i Ricciardu, po izvedbama koje pokazuju, prošlo vrijeme za neke od momčadi sa vrha. Pogotovo u onima koje imaju Maxa Verstappena.
Ako se neće boriti za bodove u slabijim bolidima, vrijeme je za NASCAR/Indy/WEC/ubaci bilo koju trkaću seriju...

Perezu i Ricciardu, vrijeme za neku od drugih serija.
Znam da ludo zvuči, ali Bottas bi mogao biti timski kolega Maxu. Ili netko tako iskusan, a ne potrošen. Rookie, tipa Lawson i slični nisu za Maxa.
Možda ipak Tsunoda? Ocon?

Alonso king
GP3
GP3
S nama već: 9 god 6 mj
Navija za: Fernando Alonso
FIA pocinje kontrolirati fleksibilna krila….Nakon vidljivih promjena i osjetnih poboljsanja u performansama Mercedesa, Mclarena i Alpinea izasla je izjava iz FIA-e kako nece kontrolirati fleksibilna krila unatoc tome sto su promjene bile vidljive na stazi. Novo krilo Aston Martina bilo je najavljivano nakon VN Austrije za ovaj period (trebalo je stici ovaj vikend, no doneseno je vec na VN Velike Britanije) i evo danas stize obavijest kako se krece s kontrolama. Nevjerojatno koliko odvratan nacin donosenja pravila. Da se razumijemo, nisam teoreticar i ne pricam kako je ovo udar na Alonsa ili Aston Martin, ali totalno neposteno i nerazumljivo donosenje pravila u trenutcima kada zaista nema smisla to raditi. Da stvar bude bolja, cini se da ce samo “neki” timovi imati obvezu stavljanja kamere na prednje krilo za vrijeme slobodnih treninga u Belgiji…Kako uopce razumno objasniti ovu odluku sada?

Cale od Lewisa
GP3
GP3
Alonso king je napisao/la: 18.07.2024., 19:57 FIA pocinje kontrolirati fleksibilna krila….Nakon vidljivih promjena i osjetnih poboljsanja u performansama Mercedesa, Mclarena i Alpinea izasla je izjava iz FIA-e kako nece kontrolirati fleksibilna krila unatoc tome sto su promjene bile vidljive na stazi. Novo krilo Aston Martina bilo je najavljivano nakon VN Austrije za ovaj period (trebalo je stici ovaj vikend, no doneseno je vec na VN Velike Britanije) i evo danas stize obavijest kako se krece s kontrolama. Nevjerojatno koliko odvratan nacin donosenja pravila. Da se razumijemo, nisam teoreticar i ne pricam kako je ovo udar na Alonsa ili Aston Martin, ali totalno neposteno i nerazumljivo donosenje pravila u trenutcima kada zaista nema smisla to raditi. Da stvar bude bolja, cini se da ce samo “neki” timovi imati obvezu stavljanja kamere na prednje krilo za vrijeme slobodnih treninga u Belgiji…Kako uopce razumno objasniti ovu odluku sada?
Da i postavlja se pitanje tocnosti kamere i kako to misle mjeriti (do sada je bilo(neda mi se guglati tocne podatke) tipa "objese" 3 kg na krilo i smije se saviti 3 cm i imas tocne parametre i okvire u kojima je dozvoljeno) a ta kamera i tocke mjerenja su puno vise podlozni manipulaciji.

blown diffuser
Formula 1
Formula 1
S nama već: 8 god 7 mj
Navija za: Love Parade
Alonso king je napisao/la: 18.07.2024., 19:57 FIA pocinje kontrolirati fleksibilna krila….Nakon vidljivih promjena i osjetnih poboljsanja u performansama Mercedesa, Mclarena i Alpinea izasla je izjava iz FIA-e kako nece kontrolirati fleksibilna krila unatoc tome sto su promjene bile vidljive na stazi. Novo krilo Aston Martina bilo je najavljivano nakon VN Austrije za ovaj period (trebalo je stici ovaj vikend, no doneseno je vec na VN Velike Britanije) i evo danas stize obavijest kako se krece s kontrolama. Nevjerojatno koliko odvratan nacin donosenja pravila. Da se razumijemo, nisam teoreticar i ne pricam kako je ovo udar na Alonsa ili Aston Martin, ali totalno neposteno i nerazumljivo donosenje pravila u trenutcima kada zaista nema smisla to raditi. Da stvar bude bolja, cini se da ce samo “neki” timovi imati obvezu stavljanja kamere na prednje krilo za vrijeme slobodnih treninga u Belgiji…Kako uopce razumno objasniti ovu odluku sada?
Kamere će staviti na McL i Mercedes, ovi drugi nisu zanimljivi jer se nisu približili RB :mrgreen: Drukaju iz RB na sve strane za McLarenovu "bubanj" kočnicu s rupama. :mrgreen:
slika
God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡