Rodri
Nogometni chat
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- S nama već: 8 god 11 mj
- Navija za: Ferrari
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Nisam znao da su i kvale za LP u nekim promjenama
Treba to sve pohvatat..
Dzeko hattrick za pobjedu u gostima kod Lugana..
Dynamo iz Kijeva rastavio Partizan na proste faktore.. 6:2
Golman i 3 igraca iz zadnje linije iz Srbije, sve ostalo neki tamo, stranci, vjerojatno kao i kod nas, vecina upitne kvalitete sa vecim placama nego bi imali lokalni decki u ciju inferiornost sumnjam.. Nagadjam, ne pratim ligu ali ne vjerujem da sam puno falio..

Golman i 3 igraca iz zadnje linije iz Srbije, sve ostalo neki tamo, stranci, vjerojatno kao i kod nas, vecina upitne kvalitete sa vecim placama nego bi imali lokalni decki u ciju inferiornost sumnjam.. Nagadjam, ne pratim ligu ali ne vjerujem da sam puno falio..
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
2 iz zadnje linije, Mujakić je SarajlijaCrashOverride je napisao/la: 24.07.2024., 08:38 Nisam znao da su i kvale za LP u nekim promjenamaTreba to sve pohvatat..
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Izvinjavam se 

Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Zanimljiv pocetak nogometa na Olimpijadi u Parizu koja je i prije samog pocetka na losem glasu.
Maroko ke pobjedio Argentinu 2:1!
Argentina je izjendacila pogotkom u 16oj minuti nadoknade
i tu nastaje kaos.
Debilni navijaci nezadovoljni sto je gol pao u 16oj minuti nadoknade od 15 pokazanih od strane pomocnog suca i naravno da du navalili na teren, baklje, boce, case - debili.
Utakmica ja prekinuta, navijacima receno da se stadion isprazni.
90 minuta nakon prekida VAR daje obavijest da je gol Argentine ponisten zbog zaledja ( pravdanja su da se cekalo da se stadion isprazni i da se odluka objavi
)
Dva sata nakon prekida tekma se kak ti nastavila da bi sudac samo ponistio gol Argentine
Kakav pocetak.
Maroko ke pobjedio Argentinu 2:1!
Argentina je izjendacila pogotkom u 16oj minuti nadoknade

Debilni navijaci nezadovoljni sto je gol pao u 16oj minuti nadoknade od 15 pokazanih od strane pomocnog suca i naravno da du navalili na teren, baklje, boce, case - debili.
Utakmica ja prekinuta, navijacima receno da se stadion isprazni.
90 minuta nakon prekida VAR daje obavijest da je gol Argentine ponisten zbog zaledja ( pravdanja su da se cekalo da se stadion isprazni i da se odluka objavi
Dva sata nakon prekida tekma se kak ti nastavila da bi sudac samo ponistio gol Argentine
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
FC Girondins de Bordeaux u bankrotu. Idu u amatere, svima ponisteni ugovori. Propali pregovori oko preuzimanja kluba od strane vlasnika Liverpoola.
Zizzou, Tigana, Gourcuff, Lizarazu, Wiltord, Dugarry, Rame, Giresse, Pauleta onako na prvu mi padose na pamet.
Zizzou, Tigana, Gourcuff, Lizarazu, Wiltord, Dugarry, Rame, Giresse, Pauleta onako na prvu mi padose na pamet.
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Na tekmi dama na OI, Brazil - Španija 0:2, odigrano je ukupno 118 minuta.
Prvo poluvrijeme je produženo za 9 min, drugo za 19.
Marta dobila crveni u 50. minuti prvog poluvremena.
Špankinje, sa igračicom viška povele u sredinom drugog poluvremena.
Na 2:0 povisile u 62. minuti drugog poluvremena (ukupno 116. minuti), nakon što je repka Brazila izvršila svih 5 izmjena, a onda im se još jedna igračica povrijedila, pa su završile tekmu sa 9 u polju.

Prvo poluvrijeme je produženo za 9 min, drugo za 19.
Marta dobila crveni u 50. minuti prvog poluvremena.
Špankinje, sa igračicom viška povele u sredinom drugog poluvremena.
Na 2:0 povisile u 62. minuti drugog poluvremena (ukupno 116. minuti), nakon što je repka Brazila izvršila svih 5 izmjena, a onda im se još jedna igračica povrijedila, pa su završile tekmu sa 9 u polju.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Cak sam gledo tekmu dok ova kokos nije dobila crveni i napravila show za sebe., drama u Martinoj reziji. Ni milisekundu nisam vidio da je pokazala zanimanje da vidi kako je protovnica.
I do tad su bile inferiorne.
Inace za musku repku Francuske igra Lacazette
I do tad su bile inferiorne.
Inace za musku repku Francuske igra Lacazette

Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
United nastavio gdje je stao prošle sezone.
Opet popušiše gol u 95., nakon što su uspjeli napuniti svoj kazneni prostor sa 10 igrača i nekako dopustiti da 2 čovjeka na drugoj staivi ostanu sama.
15 min prije kraja sam vidio najgluplje poništen gol ikad (uz pomoć VARa), ali, realno sve je bilo po pravilima (offside, bukvalno, na gol liniji, uz slučajno diranje lopte, koja je ionako išla u gol).
Opet popušiše gol u 95., nakon što su uspjeli napuniti svoj kazneni prostor sa 10 igrača i nekako dopustiti da 2 čovjeka na drugoj staivi ostanu sama.

15 min prije kraja sam vidio najgluplje poništen gol ikad (uz pomoć VARa), ali, realno sve je bilo po pravilima (offside, bukvalno, na gol liniji, uz slučajno diranje lopte, koja je ionako išla u gol).
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
I još im je Welbeck zabio gol. Sami su birali Ten Haaga, sad neka ga trpe.
- CrashOverride Verified
- Formula 1
I Leverkusen
U Superkupu u smiraj u takmice izjednacili a u petak protiv Gladbacha zakucali za pobjedu u 11oj minuti nadoknade

Inace, remi bi bio OK rezultat obzirom na vidjeno...
Fino Alla Fine
- Frantic
- Formula 1
Apsolutno ne vidim ijedan jebeni razlog zbog kojeg su produžili sa ETHom.
Lik ne da je u nivou npr. OGSa, Moyesa, itd...., već je level ispod.
Šteta što uze trofej prošle sezone.
Mislim, kad ih ovi dušmani što čekaju 30 godina na titulu šamaraju po 5:0, 7:0, danas već 3:0....
Rasproda ćelavac ugled. Pored toga, neće niko više u United, nisu "poželjna" destinacija.
Lik ne da je u nivou npr. OGSa, Moyesa, itd...., već je level ispod.
Šteta što uze trofej prošle sezone.
Mislim, kad ih ovi dušmani što čekaju 30 godina na titulu šamaraju po 5:0, 7:0, danas već 3:0....
Rasproda ćelavac ugled. Pored toga, neće niko više u United, nisu "poželjna" destinacija.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- Mr.Spaceguy Verified
- Formula 1
- S nama već: 10 god 2 mj
- Navija za: Fernando Alonso
Jednostavno čovjek nije razina kluba kao što je United. Stvarno mi nije jasno kako jedan takav klub ima toliko nesposobnu upravu.
- Frantic
- Formula 1
Ulaskom Ratcliffea i Ineosa se dosta promijeniloMr.Spaceguy je napisao/la: 01.09.2024., 19:07 Jednostavno čovjek nije razina kluba kao što je United. Stvarno mi nije jasno kako jedan takav klub ima toliko nesposobnu upravu.
Dosta je novog osoblja tu, novi skauti, sportski direktor (čini mi se), neloš prelazni rok (Mazraui, De Ligt, Ugarte, Zirkzee, Yoro,.....), riješili se Sancha, na žalost, tu su još uvijek Casemiro, panjine Maguire i Evans, ali akBgda idu i oni, prvi naredni prelazni rok.
Šteta što se onaj mali Yoro povrijedio, ali pričekaćemo 2 mjeseca.
Jedini, ali i najveći kik, je ostanak Ćelavca.
Kao što kažem, da Bogdo nije uzeo ni taj FA kup.
Iako je smiješno da je "onakav" United uzeo drugi po važnosti trofej u Engleskoj (jači kup od onog što su ga osvojili oni paćenici iz Liverpoola ili od onog što se igra samo jednu utakmicu, kojeg su uzeli vječiti loseri iz sjevernog Londona).
Mislim, neko bi rekao, jbga, nemoj ga mijenjati samo promjene radi.
E ja bi ga BAŠ promijenio promjene radi.
A još su mu doveli i Van Nistelrooya kao pomoćnika.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- CrashOverride Verified
- Formula 1
Sad sam pogleda sezetak. Kakva partija Uniteda 🫣
Casemiro panj na najjace. Covjek je žele, onaj bolnicki. Dobro da nije ima httrick jucer.
Ne bi ja DeLigta bas broja za pojacanja, bar ne jos. On je u glavi nesto malo stabilniji od Sebastiana Deislera.
Ne znam kako ekipa izgleda onako nepovezano sa dva nova igraca u postavi od kojih je jedan centralni napadac.
Casemiro panj na najjace. Covjek je žele, onaj bolnicki. Dobro da nije ima httrick jucer.
Ne bi ja DeLigta bas broja za pojacanja, bar ne jos. On je u glavi nesto malo stabilniji od Sebastiana Deislera.
Ne znam kako ekipa izgleda onako nepovezano sa dva nova igraca u postavi od kojih je jedan centralni napadac.
Fino Alla Fine
- CrashOverride Verified
- Formula 1
- Frantic
- Formula 1
Nije ova zajebancija daleko od istine.
Rashford od najboljeg na svijetu (period od nekoliko mjeseci nakon SPa u Kataru), za godinu i po do kante koju treba nogirati.
Mada ja obožavam kad se ovakve stvari vrate kao bumerang (bez obzira da li je Virgil ovo, ili nešto slično stvarno izjavio ili da li je ovo samo meme navijača Liverpoola).
Kao što rekoh, onakav United je uzeo prošlu sezonu bitniji trofej i od Liverpoola i od Arsenala.

Rashford od najboljeg na svijetu (period od nekoliko mjeseci nakon SPa u Kataru), za godinu i po do kante koju treba nogirati.
Mada ja obožavam kad se ovakve stvari vrate kao bumerang (bez obzira da li je Virgil ovo, ili nešto slično stvarno izjavio ili da li je ovo samo meme navijača Liverpoola).
Kao što rekoh, onakav United je uzeo prošlu sezonu bitniji trofej i od Liverpoola i od Arsenala.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”