VN Austrije 28.06.2024. - 30.06.2024.
- Grah0 Verified
- Formula 1
- S nama već: 9 god 9 mj
- Navija za: KMag, Seb
Opasan je mali Oscar!
- Frantic
- Formula 1
- S nama već: 10 god
- Navija za: Ferrari
Znači, nema teorije da je Čarli bio u sendviču i da je Piastri bio taj koji je udario u njega....Mrgud je napisao/la: 30.06.2024., 15:14 Ocu li lijevo, ocu li desno..necu nigdje nego u Piastrija..drag mi je Leclerc ali mislim po prvi put otkako ga gledam, da od njega nikad nista. Je brz, ali na momente, i nista vise od toga. Jednostavno nema taj mindset i tocka.
Onda nismo gledali (vidjeli) istu situaciju

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
- S nama već: 8 god 7 mj
- Navija za: Diversity
Astralne projekcije Ferrarijevog pitwalla kažu da mogu u top 10.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
To znamo samo ti i ja, hajmo ih posjetiti sad i vidjet ćete sitno zrnje i njihov Graškograd!ˇ
- Frantic
- Formula 1
Pa do Hulka koji je 8. dijeli ga 18 sekundi.monkeyseat je napisao/la: 30.06.2024., 15:39 Astralne projekcije Ferrarijevog pitwalla kažu da mogu u top 10.
A vozi skoro sekundu brže od svih ispred njega, zaključno sa Hulkom.
Dobro, opašće to kad ih počne sustizati.
Alaj su se suci raspištoljili sa kaznama, ali zasad izgleda sv opravdano i po zasluzi.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Teško. Evo ga opet u boxu.
ˇU jednom vrtu među cvijećem, sićušan grad se sakrio. U njemu žive mala bića, kažu da Graškograd je to.
- Grah0 Verified
- Formula 1
Čekamo da Gasly zaplače na radio.
- Frantic
- Formula 1
Doduše, ne znam zašto se pokušavaju "igrati" MSa, Brawna i Mađarske 1998.

Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Možda su zaboravili da im je bolid za kFrantic je napisao/la: 30.06.2024., 15:49 Doduše, ne znam zašto se pokušavaju "igrati" MSa, Brawna i Mađarske 1998.![]()

- Frantic
- Formula 1
Pierre pokazuje Estebanu kako se fino, kulturno i gospodski pretiče
Pa nije ni onaj iz 1998. bio ništa bolji od ovoga (barem u poređenju sa tadašnjim Mclarenom).monkeyseat je napisao/la: 30.06.2024., 15:50Možda su zaboravili da im je bolid za kFrantic je napisao/la: 30.06.2024., 15:49 Doduše, ne znam zašto se pokušavaju "igrati" MSa, Brawna i Mađarske 1998.![]()
![]()
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- monkeyseat
- Formula 2
Nije baš bio ni 4. kao ovaj danas, a Čarli definitivno nije level Schumi :-)Frantic je napisao/la: 30.06.2024., 15:52 Pa nije ni onaj iz 1998. bio ništa bolji od ovoga (barem u poređenju sa tadašnjim Mclarenom).
-
Mrgud
- Karting
- S nama već: 6 god 10 mj
A tko ga je doveo u sendvic? Startao je ispred obojice.
I u Španjolskoj je na startu izabrao krivu stranu u prvom zavoju. Nemoj, molim te, volim ga i navijam za njega, ali treba priznati da to nije to.
I u Španjolskoj je na startu izabrao krivu stranu u prvom zavoju. Nemoj, molim te, volim ga i navijam za njega, ali treba priznati da to nije to.
Frantic je napisao/la: 30.06.2024., 15:26Znači, nema teorije da je Čarli bio u sendviču i da je Piastri bio taj koji je udario u njega....Mrgud je napisao/la: 30.06.2024., 15:14 Ocu li lijevo, ocu li desno..necu nigdje nego u Piastrija..drag mi je Leclerc ali mislim po prvi put otkako ga gledam, da od njega nikad nista. Je brz, ali na momente, i nista vise od toga. Jednostavno nema taj mindset i tocka.
Onda nismo gledali (vidjeli) istu situaciju![]()
- Grah0 Verified
- Formula 1
Kako bi vas poslao u rudnik pa da vadim dal bi se žalili.
Šta je ovo brate mili?
Šta je ovo brate mili?
- Frantic
- Formula 1
@mrgude
Kakve veze ima to sa činjenicom da si napisao da je on udario u Oscara??
I kad čujem "to (Čarli) nije to" a čovjek u dosadašnjoj karijeri imao čitavu jednu trećinu sezone extra bolid.....
A ko je to TO na gridu, osim Maxa (i naravno Lewisa i Fernanda, koji su se ostvarili davno), daj ba.....
Kakve veze ima to sa činjenicom da si napisao da je on udario u Oscara??
I kad čujem "to (Čarli) nije to" a čovjek u dosadašnjoj karijeri imao čitavu jednu trećinu sezone extra bolid.....
A ko je to TO na gridu, osim Maxa (i naravno Lewisa i Fernanda, koji su se ostvarili davno), daj ba.....
Zadnja izmjena: Frantic, dana/u 30.06.2024., 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Yeah, it's on purpose!
Jedan je Leclerc!!
Jedan je Leclerc!!

► Prikaži “Spoiler”
- blown diffuser
- Formula 1
- Navija za: Love Parade
Lijepo pomicanje Maxa goata na kočenju.

God save Politicians God save our friends the 'Pigs'
God save Idi Amin and God save Ronald Biggs
- Grah0 Verified
- Formula 1
Kakav je panj ovaj Lando.
- monkeyseat
- Formula 2
Sad će Lando još popušit +5 za track limit i game over.
Zelen je još.
Zelen je još.