VN Monaka 24.-26.05.2024.

📰 Trenutno aktualne vijesti u svijetu Formule 1.

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
zekohonda je napisao/la: 26.05.2024., 22:25 ....
dvije trake koje idu prema st. devoteu idu uzbrdo, nema šanse za njih koristit na taj način. još je tu kamena ograda, stabla...
.....
Znam, nisam to ni mislio (niti napisao), da se koriste te 2 trake (jer sam napisao da izlaze na St, Devote, kako si stavio na ovom videu za FE).
Bio sam tamo (doduše ne F1 trci, već na apsolventskoj ekskurziji, u utorak, 5 dana prije trke).
Plus ima i ovo boldano.

Dakle, morao bi se mali "pravac" nakon izlaza iz tunela malo ukositi da bi se nastavilo na ove trake gdje je F1 staza, čak i da popeglaš šikanu.
Da bi sve imalo smisla, to "ukošenje" (lomljenje, kako hoćeš) mora biti što manje, a pitanje je koliko je to moguće upravo zbog fizičkih prepreka na ovom dijelu gdje FE bolidi iz rade polukružno "nazad" prema Tabacu.

Uostalom, džaba laprdamo, kad od toga nema ništa.
Ajmo mi gledat Indy 500.
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”

F12000
Formula 1
Formula 1
S nama već: 7 god 1 mj
Navija za: Ferrari, Leclerc
Unwoken European je napisao/la: 26.05.2024., 21:30 Jel ovo bilo prvi puta u povijest da se veliki vođa Monaca udostojio ostati na bini za vrijeme šampanjca i još je i sam krenuo polijevati? Kad ga je Leclerc zagrlio skoro je zaplakao.
I prije je bio za vrijeme šampanjca, čak je znao i sam zaraditi koju kap. Ali ne sjećam se da je ikad uzeo svoju bocu, počeo se prskati s vozačima i još je sam na kraju potegnuo iz nje :mrgreen:
slika

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god 3 mj
Navija za: sve powered by honda
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
malo statistike o pretjecanjima u monacu i općenito u sezoni:
https://racingpass.net/monaco-gp-had-4- ... o-in-post/
The FIA will take all necessary action to protect the sport and its role and reputation as regulator of the FIA Formula One World Championship.

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
mali kontakt ocona i gaslya prije velikog kontakta:
<blockquote class="twitter-tweet" data-media-max-width="560"><p lang="qme" dir="ltr"> <a href="https://t.co/3mlDvTyGxS">pic.twitter.co ... </p>&mdash; Manore (@Manore_02) <a href=" 27, 2024</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

zekohonda Verified
Formula 1
Formula 1
promako bi ovaj subotnji incident. :shock:
https://www.youtube.com/watch?v=L9gyhtK9oH4

Frantic
Formula 1
Formula 1
S nama već: 10 god
Navija za: Ferrari
Auuuuu, jes` ga lola odadro.
Momački, u stilu najjačih balkanskih tatinih sinova (samo što oni to rade na gradskim ulicama).
Ova dvojica što su se šetkala su vrlo lako dosad mogla biti 2m pod zemljom.
Komentari ispod videa , klasika, spominju se Lord Latifi, Stroll, K-Mag, Mazepin, Mick, Ocon, Maldonado, Kvyat, čak i Russell i Hamilton (There was a gap, man) :mrgreen: , James Bond i, naravno, kokain :mrgreen:
Yeah, it's on purpose!

Jedan je Leclerc!! :gandalf:
► Prikaži “Spoiler”
Odgovori
👀 Registriraj se Prijavi se ⚡