Mclaren u ofanzivi na svim frontovima.
Tehnika odradi odličan posao sa nadogradnjama, što rezultira približavanjem RBu, pobjedom u Miamiju, odličnom trkom za njih u Imoli.
Zak s druge strane zadaje na medijskom frontu.
I naravno
Scuderia je napisao/la: 20.05.2024., 18:09
Pa što je krivo čovjek rekao? Ne misliš valjda da bi max u nekom drugom bolidu ove zadnje 2-3 sezone posta prvak? Misliš da bi lani npr. vozeči mclaren ili ferrari pobijedio recimo lewisa ili landa ili nekog trećeg u red bullu?
tako da ni ja ne vidim šta je čovjek pogrešno rekao.
Valjda čovjek misli da bi ti "neki" vozači bili prvaci da im Max NIJE kolega, logično.
Kao što nijedan vozač Ferrarija (izuzev Leclerca u prvoj trećini 2022.), Mercedesa i Mclarena nije mogao primirisati Maxu u ostatku 2022. i čitavoj 2023., niti Max ne bi mogao primirisati da neki od tih 6-7 (na koliko ih Zak misli) vozi RB, a da je Max vozio ostatak 2022 i čitavu 2023. Ferrari/Mercedes/Mclaren/...., pa to je jasno i djeci iz vrtića.
Mislim, prošle godine da su 2 Pereza vozila RB, jedan od ta 2 Pereza bi bio prvak.
BTW, nije mi jasno kako neko može tvrditi da je RB jučer bio "sporiji" bolid (od Mclarena, jel?).
Mclaren je, u najboljem slučaju bio al pari RBu, a do tih nekih Maxovih problema zadnjih par krugova, rekao bi da je RB bio jači nekih 0,05s-0,1s po krugu. One tablice projekcija long run-ova, što ljudi izbace po twiteru rijetko kad pogode, po njima je Piastri imao najbolji pace od svih na mediumu i to 0,7s bolji nego Max, koji je čak bio za 0,1s sporiji od Checa